Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ależfajnie byłoooooooo

współżycie w ciąży...?

Polecane posty

do którego momentu ciąży współżyliście do końca czy jednak z czasem sobie odpuściliście współżycie z partnerem?

Gość freger
ja tam cala ciaze wspolzylam, jeszcze nawet 2 dni przed porodem :) sie smiejemy ze to my zmusilismy malego zeby wyszedl bo mial nas dość :D

Gość shejdif
ja zmoim chlopakiem bez zadnych oporów sie ekochalismu jak bylam w ciazy :d do samegopoczatku(do konca) a ze mialam dosc maly brzuszek to potem tez mi to nie sprawialo trudnosci i moglisme sie rozkoszowac nie bojac ze zajde w ciaze heheh ;)

ja jestem przy koncówce i mam ochote na sex zastanawiam sie czy to normalne ale widze ze jednak tak hihi

Gość freger
normalne :) jak masz ochote to dzialaj nie ma to jak dobry sex :D

moze jeszcze ktos sie podzieli jak długo dał rade :D:D:D

Gość trusk.aweczka
ja dopiero w 5mies ale po czterech miesiącach nudności, mdłości i wymiotów nabrałam strasznej ochoty na seks:-) przedtem musiałam się zmuszać teraz nadrabiam zaległości raz dziennie musi być nie powiem by mojemu narzeczonemu to nie odpowiadało :-P

Gość grzechhhhhhh
nie powiem by mojemu narzeczonemu - w ciązy i bez ślubu, o nie.

Gość saleminka8
O tak grzech,a współżycie przed ślubem też hehe ja też z moim narzeczonym współżyje :) ale ja się boję,bo poprzednią ciąże straciłam i nie wiem czemu się boje teraz...Ale jakoś ochoty specjalnej nie mam :P jak już...to jakoś przyjemności nie było tak jak kiedyś,ale cóż,może jeszcze mi się zachce :P

Gość saleminka8
pamietajcie,że dzidzie można w ten sposóbfajnie ukołysać do snu :P heeh

ja na poczatku mialam komplikacje wiec odpuscilam sobie, potem bylo dobrze wiec delikatnie :] aa teraz jestem w 27 tyg i nie moge przez skroconą szyjke

Gość saleminka8
współczucia :( ale będzie dobrze Gorzej jak Ci faceci zniosą czas od porodu do końca połogu... :) mój po miesiącu bez bzz zaczął się wypytywać o neigo...kiedy będę mogła... :P

Gość saleminka8
ale można powiedzieć,że my "okazjonalnie" współżyjemy w ostatnim czasie,chociaż brzuszek jeszcze nie przeszkadza,bo dopiero 12 tydzień u mnie :)

mój mąż jakoś jak narazie jest cierpliwy jeśli chodzi o sex ale jak nie mam ochoty dłuzszy czas to staram się mimo wszystko działać pieszczotami itp. jak go za bardzo nosi hihi :D

Gość a ja niestety mam
tak niskie libido..ze sie martwie czy ta ciaza nie zmnieni mi na zawsze podejscia do tych spraw

Gość tez w ciazy ale bez ochoty
zazdroszcze wam dziewczyny ja jestem w 4 miesiacu i ochoty zero, zmuszam sie do wspolzycia przedteme kchalismy sie o kazdej porze dnia i nocy a teraz to po prostu porazka maz na razie jest cierpliwy, staram sie nadrabioac pieszczotami, ale czekam juz na konic ciazy i pologu zeby znow cieszyc sie sexeme, bo na razie to ten moze dla mnie nie istaniec..

tez w ciazy ale bez ochoty może ci przejdzie ja pierwsze miesiace w ciazy tez nie mialam ochoty na sex normalnie jak zwierzenta nie dopuszczalam meza do siebiea po jakims czasie nabrałam przeszło mi roznie to z checia bywało wiec jeszcze nic straconego u ciebie:)

Gość a moim skromnym zdaniemmmmm
ja przez całą ciążę, a teraz leci 34 tydzień kochałam się...3 razy poczatkowo bałam się o maleństwo potem po prostu wykańczały mnie różne objawy a potem mi się przytyło i czułam się mega nieakrakcyjna, wiec ochota out... a teraz jak mam brzusio to mąż nie chce, bo mówi, że tak dziwnie jak mały rusza się tam w środku... szczerze to już nie mogę się doczekać, aż wrócę do normalnych rozmiarów :( :( Jako przyszła mamusia z maluszkiem w środku nie czuję się zbyt seksowna :O

Gość no właśnie ruszający
się bobas w srodku ciagle mi przypomina,ze ktos oprocz nas jest w łóżku..a poza tym te kopniaki strasznie dekoncentrują i...odchodzi mi ochota..

no to napewno przyznam że o drobina kilku kilogramów i faktycznie mozna poczuc się nie atrakcyjnym ale pocieszajmy się że to tylko chwilowy stan z czasem wszytsko w łózku wróci no normy:)

Witam, Jestem studentką i pisze pracę licencjacką na temat współżycia płciowego podczas ciąży. I bardzo proszę, jeśli znajdą Panie czas i ochotę, aby wypełniły Panie moją ankietę http://www.ebadania.pl/2cd1611b7c81b125 I druga prośba: badam kobiety i mężczyzn, więc byłabym wdzięczna jeśli Panowie też mogliby wypełnić moją ankietę, pod tym linkiem http://www.ebadania.pl/adb364cfa48d9990 Będę bardzo wdzięczna za wypełnienie! Z góry dziękuję, Justyna ;)