Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutinkienika

TAK MI SMUTNO I JESTEM ZLA NA WIELKA POMOC PSYCHOLOICZNA

Polecane posty

Gość smutinkienika

zwroiclam sie o pomoc psychologincza do psycholog on line,napislam jej,ze czuje bezsens zycia ,ze czasem chce sie zabic wszystko jej opisylam,ze mam bulimie:(ze nie radze sobie,a ona odpisala,ze pomoze mi ale rozmowa przez skype kosztuje 100zloty:Onapislama jej,ze nie mam tyle kasy zarabiam 800zloty wiec 100zloty to naprawde dla mnie duzo,a ona odpisala,ze w takim razie nie moze mi pomoc:(co za swiat nie masz kasy idz sie odrazu powies bo nikt ci nie pomoze

Gość pooodnoszzeeeeeee

zdzira łąsa na ka$E. ide spac. wiesz co a moze poszukaj jakis studentów- ostanich lat psychologii , moze ci pomoga

Gość idz państwowo
do poradni albo poszukaj czasami sa specjalne jak to nazwać oddziały dla anorektyczko-bulimiczek

:D :D :D A ty myslałaś, że oni pomagają? Psycho terapia to kura znosząca złote jajka. Wiesz ile takich osób jak ty przychodzi do psychoterapełty się wyzalić? Oni zarabiaja kokosy. Normalnie wizytra kosztuje 70 PLN. Ta jest pazerna, bo nie dość, że się nie spotyka osobiście, to jeszcze bierze 100. Niezła naciągaczka :D

Studenci psychologii jeszcze cię dobija. Na psychologie ida ludzie z problemami, którzy sami siebie nie potrafią zrozumieć i innych. Myślą, ze na psychologi sie tego nauczą. Tam im ktoś ponabija głowy teoriami i oni myslą, że pozjadali wszystkie rozumy i są psychologami. Nic bardziej błędnego. Jak sie da małpe do akademi muzycznej, to nie wyjdzie z niej wirtuoz. Bycie psychologiem to talent. Jesli go ktoś nie posiada, to nigdy nie będzie psychologiem. Studia pomagają jedynie w wiekszym stopniu wykorzystac talent, bo opierają się na doświadczeniach innych. N iestety 2/3 teorii ze studiow jest dopisana przez dupkow, a nie psychologow i jest bezwartościowa. Dlatego ludzie kończący różne studia w zderzeniu z rzeczywistością sa mocno zaskoczeni, ze ta teoria ktorej się uczyli na niewiele się zdaje w praktyce i życie jest inne. Dodam, że aby być dobrym psychologiem, trzba mieć talent i wysokie IQ. To akurat oczywiste. Nie sposób rozgryźć kogoś inteligentniejszego od siebie i o złożonej nieszablonowej osobowości. Z natury 99,9% kobiet nie może być psychologami. Inna budowa mózgu, kierowanie się emocjami i przyrównywanie innych do siebie (co ja bym zrobiła na jego miejscu). Szczytem nieudacznictwa jest robienie psychotestów.