Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GG mojego faceta

GG mojego faceta - JESTEM ZALAMANA

Polecane posty

Gość GG mojego faceta

Cześć Właśnie odtworzyłam archiwum gg mojego faceta. Od jakiegos czasu mialam dziwne podejrzenia ze moze cos byc nie tak. Jak to wszystko przywrocilam to tylko jedno mi pozostalo - wyc w nieskonczonosc!!! Zalamana jestem okropnie :( Pisal tam z wieloma panienkami, pisali o seksie, pokazywali siebie na skype!!! Nie moge w to uwierzyc :( Planujemy wspolna przyszlosc, kochamy sie bardzo. Dodam ze nie mieszkamy razem i dzieli nas spora odleglosc. jednak wkrotce chcemy razem zamieszkac. Boze! Jak ja sie fatalnie czuje :( Nie wiem co mam teraz robic :(

Gość bardzo dobrze
po co grzebac tam gdzie nie trzeba?? masz za kare ze pchasz łapy nie do swojego

Gość prawdziwy man
znasz pojęcie tajemnicy korespondencji?! za czytanie cudzej korespondencji powinni wsadzić Ciebie do pudła na 3lata i byłby spokój.

Gość GG mojego faceta
A facet ma prawo mnie oklamywac caly czas i urzadzac jakies seks spotkania przed kamerka??? Mialam podejrzenia wiec nic innego mi nie pozostalo i teraz mam czarno na bialym co wyprawial i nie dam sie juz oklamywac dalej. Tylko co ja mam teraz zrobic :(

Gość ja bym zrobiła tak
1. przepłakała cały tydzień wieczoram 2. poszła na wino z przyjaciółką 3. upiła się porządnie i wypłakała jej w ramię 4. zrobiła duże zakupy żeby poprawić sobie nastrój 5. zadzwoniła do faceta i zerwała z nim przez telefon, prosząc, by nie przyjeżdżał więcej (jesli to związek na odległość) bo mi się znudziło. I tylko tyle. Bez wyjaśniania mu, płakania, oskarżania. To nic nie zmienia, a tylko traci się godność.

Gość GG mojego faceta
Caly czas placze :( Czuje obrzydzenie do niego. Wlasnie do mnie zadzwonil a ja myslalam ze od razu wszystko mu wygarne. Nie wiem czy ja bede potrafila z tym zyc :( To jest dla mnie jak zdrada :( Czy ja mam mu o tym powiedziec?? Jak??

skoro tak mu ufałaś to słusznie robił oszukując cięa teraz masz nauczkę :P nie przegląda się czyichś archiwów cierp

Gość doti można
przestancie juz zrywac udany zwiazek dlatego ze facet popisal sobie o seksie z jakąś dupą no soryyy ale to chore. ja tez poznalam kilka osob przez gg. Tylko piszemy ze sobą nic wiecej ale mamy swoje zdjęcia bo fajnie wiedziec z kim sie pisze i klikamy o wszystki o seksie rowniez tak jak i o kryzysie gosp. Nie wiedze w tym powodu do zrywania udanego zwiazku przeciez to nie zdrada. Prestancie histeryzowac - wcale sie nie dziwie ze faceci czują sie jak w klatkach jak mają takie zaborcze baby . Nie robcie z siebie idiotek to tylko gadu gadu. Pozwolisz na to by gg rozpieprzylo ci zycie? Zamiast konczyc z facetem to 5 razy to przeczytaj i zastanow sie czy czegos mu nie brakuje w waszym zwiazku ze szuka podniet GDZIE INDZIEJ.

Gość GG mojego faceta
Ale oni uprawiali wirtualny seks i ogladali sie przez skype w tym czasie!!!! Czy to jest normalne??

Gość GG mojego faceta
Powiedzcie mi czy ja mam mu powiedziec o tym ze wiem co robi??

LUDZIE,CO WY PISZECIE?? Dziewczyna odkryła,że jej facet ją ZDRADZA (tak,zdradza),że dupek prowadzi wirtualne życie erotyczne,a Wy ją wieszacie,bo niby tajemnica korespondencji??! Gdyby nie zajrzała,dalej żyłaby w błogiej nieświadomości! \'MASZ NAUCZKĘ\"??! tak,następnym razem lepiej nie czytać,ani smsów ani gadu,nawet jeśli facet wali Cię po rogach że aż boli. dobrze zrobiłaś. gdybyś sprawdzała go ot tak-ok,to nie byłoby fair,ale miałaś mocne podejrzenia-więc usprawiedliwia Cię to. ON NIE BYŁ WOBEC CIEBIE W PORZĄDKU,ZROBIŁ COŚ BARDZO ZŁEGO-WIĘC DLACZEGO TY POWINNAŚ BYĆ FAIR WOBEC NIEGO?? najgorsze,że podejrzenia okazały się prawdą... nie ma innego wyjścia,jak zakończyć ten związek. oszukiwał Cię,robił obrzydliwe rzeczy,zdradzał. nie skończy z tym...to nie był jednorazowy wyskok. będzie baaaardzo bolało. do tego jeszcze to upokorzenie... ...ale tylko czas leczy złamane serca,tak jak tylko czas leczy złamane ręce i nogi.

Gość rowniez uczulona
nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lepiej zerwoj z nim teraz poki nie mieszkacie razem, teraz jest to sex wirtualny i nie wierze ze tylko na tym by sie skonczylo. niestety ale faceci to swinie:(

to nie jest,NIE JEST normalne. On CIę zdradzał! co innego rozmowy,co innego wirtualny seks. dla mnie sprawa jest jasna,nie ma mowy o żadnych niedomówieniach. Powiedz. Myślę,że powinnaś to zrobić,ale wyjaśnić,dlaczego to przeczytałaś. Skończ ten związek,chyba że chcesz dalej być oszukiwana.

Gość mas111
Wszystkim łatwo powiedzieć zostaw faceta, a przecież ona go kocha!!! Powiedz facetowi co zrobiłaś, dlaczego zrobiłaś, pokłoć się z nim, nie odzywaj jakiś czas, bedzie błagał o wybaczenie wiec mu wybacz i badz szczesliwa...Przecież nie można od razu rezygnować z miłości!!! No i nie płacz już ! Kobieto bądź silna!

Gość wdjnsdnsdW
Witam autorko Mam w tej chwili dosłownie to samo. Jakis czas temu rozmawial z panna na gg oczywiscie o seksie. Generalnie sex przez internet potem do niej dzwonil. Wytropilam to jakies 7 miesiecy temu najpierw powiedzialam mu ze niby moj kolega zrobil tak i ze nie czuje szacunku do takich ludzi. Sprawdzialm pare dni pozniej i dalej pisal. Zerwalam przyznalam sie ze czytalam jego archiwum gg. Blagal mnie o powrot. Zgodzilam sie i co po7 miesiacach znowu to zrobil!!!!!!!!! Nie ma nic gorszego jak czytanie co zrobil by facet z inna panna!!!!!!!! moja rada łagodnym i stonowanym glosem powiedz mu ze ci to nie pasuje i zerwij, nie odzywaj sie i sama zobaczysz czy to tylko jakies fantazje czy bedzie o Ciebie walczyl. Ja tez bylam w zwiazku na odleglosc ...bo odkrylam to ponownie pare dni temu..........zerwalam ...a on Twierdzi ze to totalnie nic nie znaczyło i nie przywiazuje do tego uwagi...ale ja tego nie bede tolerowala. A pozatym uwazam ze facet ktory to robi jest dobrym kandydatem do osoby ktora bedzie zdradzala w realu bo od gg sie zaczyna

Gość rowniez uczulona
pewnie go kocha, ale szkoda marnowac sobie zycie przy takim czlowieku. po co zyc w zaklamaniu i zdradzie?

Gość doti można
JESLI BYL TO WIRTUALNY SEKS ITD no to fakt normalne to nie jest. Myslalam ze to zwykle gadanie tak o a ty robisz hallo.

a ja uważam,że jeżeli to nie był jednorazowy wyskok,to nie ma o czym gadać. on chyba nie myślał,jak będziesz się czuła,kiedy to robił. co z tego,że będzie walczył? faceci bijący laski tez walczą za każdym razem. lampart cętek nie zmienia. no way.

Gość GG mojego faceta
Kocham go bardzo ale od rana tylko czuje obrzydzenie do niego. Caly czas placze i nie moge sie powstrzymac bo to bardzo boli. Pisze teraz smsy a ja w ogole nie mam ochoty ich czytac. Co chwile spogladam na te jego archiwum w gg, te opisy... bardzo szczegolowe... nagie zdjecia.... :( Jak to cholernie boli!!!! Ale ja go kocham! Myslalam ze teraz bedzie inaczej, nowy zwiazek i nie powtorzy sie to co mialam przedtem. Moj poprzedni partner oszukiwal mnie przez 6! lat i teraz znowu to samo :( Ja juz chyba nigdy nie bede szczesliwa :( A on ciagle zapewnia mnie ze mnie kocha i nie wyobraza sobie zycia bez nas :(

no raczej nie będzie Ci opowiadał,co robi,przy porannej kawie,prawda? to bardzo boli,ale naprawdę nie ma innego wyjścia. musisz znaleźć w sobie siły... zasługujesz na szczęście. tu go nie będzie. spróbuj uwierzyć,że może być dobrze. bez tego typu ekscesów. jestem z Tobą :)

Gość GG mojego faceta
Dziekuje za ktos mnie tutaj rozumie. Oczy mnie juz bola od tego placzu :( Nie wiem jak sie pozbieram, naprawde nie wiem :(

poczekaj jakiś czas. daj sobie czas na cierpienie. miej przy sobie 'swoich; ludzi. sprawdzonych przyjaciół. oni już będą wiedzieć,co mają robić.

Gość ejbisi
A jak ty sie włamalas na to jego gg skoro on mieszka daleko stad?

Gość doti można
a ja sie tak zastanawiam dlaczego masz powtorke z rozrywki? Nie chce tutaj zwalac winy na ciebie ale z doswiadczenia wiem ze takie problemy nie robią sie z dnia na dzien. To narasta i dwie strony sa winne po czym jedna jakos to odreagowuje. Owszem lepiej byloby gdyby przyszedl do ciebie i z toba pogadal o tym czego oczekuje itd a nie z jakimis dupami na gg no ale skoro tak zrobil i on i ten wczesniejszy to moze warto zastanowic sie nad sobą i poszukac gdzies tej przyczyny ktora powoduje ze zwiazki rozpieprzają ci sie jak domek z kart i to z tego samego powodu. Wnioskuje po twojej wypowiedzi ze tamten tez cie zdradzal. Wiec albo podswiadomie wybierasz sobie takich skorwysynkow albo jest cos innego np w tobie . Moze inne poglądy na seks i sprawy z tym zwiazane. Nie chce gdybac a juz napewno nie chce cie urazic ale tak pomyslalam sobie o tym odrazu.

Gość GG mojego faceta
Poprzedni mnie nie zdradzil. Oszukiwal w innym sensie ale to dluga historia. Ja chyba jestem zbyt fair w stosunku do partnera i zawsze oddawalam sie cala tylko jemu. Nie sadzilam ze mowiac mi o takich swoich uczucia i planach w stosunku do nas moze robic mi za plecami takie swinstwa :(

Gość ehhhhhhhh a ja bym tak zrobiła
nie dzialaj pod wplywem emocjii poczekaj ochłon i pozniej wszystko przemyśl na zimno. Skopiuj sobie te pogawedki z gg i wyslij mu na @ - oczywiscie z nie swojego adresu tak by sie nie domyslil ze wiesz i czekaj co odpisze. Mozesz troche go podraznic podroczyc sie zrobic ubaw, np zaszantazowac ze pokazesz to jego dziewczynie itd i wtedy zobaczysz co odpisze i czy mu zalezy na tobie. Jesli mu zalezy to bedziesz mogla szczerze pogadac i wyjasnic i albo go zostawiasz albo nie.

Gość frufru
"ejbisi - A jak ty sie włamalas na to jego gg skoro on mieszka daleko stad?" w sumie bardzo dobre pytanie...

Gość cdvv dsv xnbdh
Jak autorka moze pisać KOCHAMY SIĘ BARDZO? Kto kogo tu kocha, co? Spadaj dziewczyno z tego związku i to szybko, i nie słuchaj żadnych jego tlumaczeń, przeprosin.

Gość ta sama marysia
Facet chyba ma ogromny temperament i być może (BYĆ MOŻE!) jego zachowanie zmieni się, gdy już "na stałe" będziecie razem i będzie Cię miał w każdej chwili, przy sobie, gdy mu tylko erotyczne zachcianki przyjdą do głowy. Nie kończ tak pochopnie udanego związku. Wiem - ile wypowiedzi, tyle rad i zrobisz tak, jak uważasz. Ja nie zrywałabym tak natychmiast.

Gość ta sama marysia
Dziewczyny, można zainstalować czyjeś gg na swoim kompie i próbować złamać hasło.