Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Isabelle18

Nie mam już sił..poddaje sie...!! Brzydka, ciągle zmęczona skóra twarzy.

Polecane posty

Gość Isabelle18

Maseczki, dupeczki, peelingi, nawilżanie.. nie mam sił:( skóra i tak jest brzydka i ciągle wygląda na strasznie zmęczoną. Rano wstaje , patrze w lustro i juz mi poprostu ręce opadają... mam wokól ust taką "niedoskonałą" tą skórę, widoczne są przebarwienia w słońcu ... i mam wąsik ;( jestem zaaaałaaamaaaanaaa, macie może dla mnie jakiś ratunek?

Gość ja mam ratunek...
wąsik? depiluj. wybierz najlepsza dla siebie metode. mozesz pojsc do kosmetyczki, mozesz uzywac kremu. to nie problem. jesli chcesz "ratowacv skore to nic prostszego jak pojsc do apteki i powiedziec jakiejs kompetentnej pani o co chodzi albo wybvrac sie do dermatologa. zazwyczaj po uzyciu hipoalergicznych naturalnych kosmetykow jest duza poprawa. polecam physiogel krem bardzo lagodny i poprawia ogolna kondycje skory ok 35 zł. nie taranuj skory kosmetykami o jakich piszesz. nie warto.

Gość Isabelle18
nawet tu mi nikt nie pomoże... :(

Gość ja mam ratunek...
no i co?

Gość Isabelle18
ja mam ratunek... dzieki Ci bardzo, wypróbuje to o czym piszesz. A co do wąsika to sie boje że jak zaczne go golić to będzie gorzej:( że będę miala taki odrost jak u facetów takie takie te twarde kropeczki ;/ bożeeeee

Gość ja mam ratunek...
nie golić:D tylko albo wybierz sie do kosmetyczki i np wosk. albo kup krem do depilacji- zadnego golenia. w zaleznosci od jakosci kremu i innych wlasciwosci bedziesz powtarzac ten zabieg co jakis czas. a jak brwi?

Gość Isabelle18
już nawet śpię dłużej, żeby byc wypoczętą a wyglądam jak monstruum

Gość Isabelle18
z brwiami sobie radzę na szczęście :D jestem zadbaną dziewczynką tylko niestety nie w całości - bo skóra twarzy ni jak mi nie chce wyładnieć;(

Gość Isabelle18
okolice ust są bardzo delikatne.. mam tam takie podskórne wągry których co prawda nie widać ale tam są... i czasem jak je wyciskam to dookoła ust ma opuchlizne... jak po depilacji tak bedzie tooo.... :/

Gość ja mam ratunek...
kazdy ma tam zaskorniczki nawet male:) wyciskajac zawsze pojawi sie opuchlizna:) ale przeciez schodzi:) polecam Ci tania i skuteczna maseczke ktora kupisz w rossmanie. taka niby ich firmowa. rozjasniajaca. erklarung czy jakos tak:) dziala.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wyglad skory poprawia belissa,ale musisz lykac ja przez 3 miesiace.dobre tez sa drozdze na poprawe wygladu skory.

Gość Isabelle18
na pewno spróbuję... zapytam kosmetyczki ile kosztuje taka depilacja wąsika bo podobno co 3 dni nawet trzeba powtarzać depilacje;/ slyszalam ze bardzo szybko odrastają włoski tam. Więc nie wiem czy mnie stać, bo nie pracuję tylko się uczę:)

Gość DominicaDziewica
hah hah a co do drożdży to nie przybędzie od ich picia kilka cm wzrostu :D ?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zarty sobie stroisz a dziewczyna ma klopot.nie nie przybedzie wyobraz sobie!=/

to kup plasterki z woskiem i sama depiluj...albo wyrywaj penseta..ja tak robie..nie mam az tyleu tych ciemniejszych i widocznych,wiec penseta robie,a te chude i jasne zostawiam..i tak ich nie widac...no i rozkladam bol na raty :P

Gość frufru
nie po dpilacji, a po podgalaniu tak szybko odrastają. po depilacji woskiem, depilatorem (dla odważnych) albo po wyrwaniu pęsetą mas zspokój na parę tygodni. kontrolujesz, wyrywasz odrastające, pięc minut wieczorem co trzy-cztery tygodnie i problem z głowy. nie palisz Ty czasem?...

Gość Isabelle18
dziewczyny no wlasnie ze nie pale . staram sie odzywiac zdrowo i dupa z tego. moze to dlatego ze mieszkam na slasku... zanieczyszczone miejsce zajebiscie...

Gość Majka23..............
A ja Cię rozumiem, może się zaprzyjaźnimy i razem będziemy wymieniać się nieskończonymi sposobami na polepszenie wyglądu skóry. U mnie odpowiedzialne jest za to PCO, ale nie każdy z PCO ma taką cerę, wiecznie szarą, zmęczoną itd. Mało tego, wrażliwą na wszystko. Poważnie, w kupie raźniej, ja na przykład nie mam dookoła ani jednej koleżanki, która potrafiłaby zrozumieć mój ból :o

I też jestem ze śląska... :D

Gość mmmmmmmmmmm
ja też mam podobne problemy z cerą :( czego bym nie spróbowała to żadnego efektu nie widać.

Probowalas zabiegow odzywczych i rewitalizujacych u kosmetyczki? Mikrodermabrazja rowniez na pewno by pomogla- podczas jednego zabiegu usuwa sie do 3 warstw naskorka wiec skora bardzo ladnie sie regeneruje, po 5-6 zabiegach wyglada jak pupcia niemowlaka. Polecam, naprawde. ja rowniez mam problemy ze skora i mikrodermabrazja bardzo mi pomaga. Przed rozpoczeciem serii zrobilam jeszcze zabieg gleboko nawilzajacy.

Gość kobieta bez złudzeń
A może czas zmienić sposób odżywiania? Stan skóry zależy od tego w znacznym stopniu.

Gość mmmmmmmmmmm
jeśli o mnie np chodzi to mam bardzo cieniutką cerę, taki zabieg odpada.

co to znaczy cieniutka? nie bardzo rozumiem, mozesz miec cere wrazliwa, naczynkowa...dla zadnej z tych typow nie ma przeciwskazan jesli chodzi o mikrodermabrazje, to wbrew pozorom delikatny i nieinwazyjny zabieg, nawet dla kobiet w ciazy

Moja dermatolog uważa inaczej, widziała nawet jak ludziom schodziła skóra. A jest bardzo dobrym lekarzem. Ja mam prawie trądzik różowaty i inne nieprzyjemności, nawet peeling migdałowy jest u mnie ryzykowny. Ja odżywiam się bardzo zdrowo, piję codziennie soki owocowe wyciskane w domu, nie jadam słodyczy, gdy już coś słodzę to fruktozą. A cerę mam bardzo brzydką.

Gość entliczek pętliczek na
za 20 lat będzie jeszcze gorzej

Gość podobno tlenowa jest ok
poczytaj o dermabrazji tlenowej, ona jest wskazana nawet w przypadku wrazliwej skory

Gość łałałała...
Ja mam wąsy i wyrywam ;

Gość łałałała...
ągle słyszę, że od tego będą ciemniejsze i grubsze i będzie ich więcej... Tylko ja zaczęła je depilować z tego powodu niby nie są gęste ale jet ich duuuuuużo !!! I są czarne zawsze takie były. Boję się mieć ich więcej i w ogóle