Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalejaca ze wscieklosci

Upiorne znalezisko

Polecane posty

Mój facet spiesząc się przed wyjściem do pracy bąknął coś o tym, że drobne znajdę w jego portfelu i zostawił go na półce, gdy później wstałam i szukałam tych drobnych w portfelu z milonem zakamarków, znalazłam tam w kieszonce z jakimiś starymi rachunkami strzępek po opakowaniu prezerwatywy...i się zastanawiam co to do cholery ma być ???!!! prezerwatyw nigdy nie używaliśmy, nawet na początku, brałam tabletki zawsze...jestem impulsywna i jedyne na co teraz mam ochotę to spakować się i znikać gdzie pieprz rośnie....:/

Gość gitarra
jak portfel nowy- kupiony za czasów Waszej znajomości- to pakuj się i wiej ;)

Gość był już taki topik
albo bardzo stary śmieć, albo niedawny odpad.... sama zacznij używać gumek ze swoim partnerem bo jeszcze Cię czymś zarazi, radzę też wizytę u gina i zrobienie testów na choroby

Gość gitarra
z drugiej jednak strony, że facet uzywa prezerwatyw to akurat dobrze o nim świadczy. Wiem, że Cię to nie pocieszy :O

jezeli potfel ma milion zakamarkow i jak jest stary to moze zostal mu tam juz od czasu zanim cie poznal.gdyby mial cos na sumieniu to by napewno tego tam nie zostawil.

Gość cxzxfz
może tylko kochał się z kolegą :classic_cool:

Gość był już taki topik
na dwoje babka wróżyła, wiem ze będzie Cię to męczyć....ale jak np za meisiąc okaże się że facet odchodzi od Ciebie to będziesz wiedziała czemu, i wcale Cię to nie zaskoczy tak jak resztki tego opakowania albo przypadek i opakowanie pamięta jeszcze najstarszych górali....albo facet jest lekkomyślny i zapomniał je ostatnio wyrzucić

nie mam jak zapytać, w pracy jest do wieczora, a z resztą na razie z pytania chyba nic by nie wyszło , bo szaleję ze wściekłości :/ .... portfel stary , sprzed naszego związku, z resztą z tego co widzę to nieużywany , nie wychodzi z nim z domu, bodaj kupiony gdy mieszkał za granicą, gdzie jak wiem nie mógł się oprzeć by skorzystać z usług murzyńskiej dziwki...może to pamiątka z tamtego dnia, ale tym bardziej mdli mnie na samą myśl...długo mi zajęło pogodzić się z tym faktem a tutaj taki dosadny przypominacz...koszmar

nie żadne okresy, żadne masturbacje, znam jego zwyczaje w tej kwestii

Gość no o co chodzi
kochanice ma na 100%

fru fru wręcz odwrotnie, nie mam sobie w tej kwestii nic do zarzucenia, kochamy się codziennie, kilka razy dziennie, akurat w tej dziedzinie dogadywaliśmy się zawsze bezbłędnie, sam nie raz to podkreślał...

dobra dobra to nie mógł najpierw ze mną porozmawiać, właśnie "jesteśmy w trakcie zakładania rodziny", więc chyba byłoby to odpowiedzialne i "miłe" z jego strony ;]

podejrzewam, że to po tym wyskoku z przeszłości, ale do cholery jasnej po co mu ten strzępek w takim razie to mnie przeraża i wcazle nie powoduje, że chcę mniej uciekać hen daleko niżby miał kochankę

mniej więcej tak ;]

co wy byście sobie pomyślały????? ja zaczynam już brać pod uwagę najczarniejsze scenariusze...dobija mnie to

no dobra ja mam głupie pytanie. kto po użyciu prezerwatywy wkłada opakowanie z powrotem do portfela? ja nie umiem sobie tego wyobrazić. facet bierze opakowanie, otwiera zakłada sobie i stoicko otwiera portfel chowając tam opakowanie? jakiś bullszit. jesteś autorko pewna, że to po prezerwatywie?

Gość puste opakowanie
po prezerwatywie najczęściej sie wyrzuca! dziwne ze schowal je do portfela :) glupi jakis czy co?

Gość szalejaca ze wscieklosciiii
nie podszywać się ;] ....a no kawałek opakowania po kondomie...zielony papierek, oderwany róg z napisem durex ;]

ale dzięki za spostrzerzenie, że takich rzeczy się nie chowa z powrotem, tym bardziej jest mi smutno, że mój facet jest pojebany

Gość puste opakowanie
a tak swoja droga.. czy wy naprawde myslicie ze im wiecej i na rozne sposoby dajecie facetowi to bardziej was szanuje , nie zostawi i nie zdradzi ;)

A ja jestem pewna, ze to stare opakowanie. Faceci nie maja w zwyczaju robic porzadkow i tym podobnych. Ja u mojego (bylego juz) w czwartym roku zwiazku znalazlam zdjecie bylej zony i tez bylam bardzo zla. Ale potem na spokojnie o tym pogadalismy i okazalo sie, ze on nie szpera po kieszonkach, a portfel potrzebny mu tylko do noszenie pieniedzy. Mysle, ze podobnie jest w Twoim przypadku. kiedys dawno cos tam zostawil i po prostu zapomnial :)

puste opakowanie to smutne, że dla ciebie seks to tylko ile, komu i jak "dasz" jak to okresiłaś

Gość też uważam że to stare jest
Pewnie był jakiś szybki seks, wyjął kondom z portfela, szybko rozerwał opakowanie, odruchowo, bezmyślnie wsunął kawałek opakowania, co miał w łapkach do portfela i tam został na wieki. Nie wybielam go, ale kompletnie nie wierzę, że ktoś zachowałby celowo coś takiego na pamiątkę. Co to, jakiś fetysz? :O Bez sensu to. Zamiast robić jazdę, porozmawiaj z nim jednak.

tak myślę, choć trudno przełknąć, że twoja miłość korzystał kiedyś z usługi prostytutki...i jeszcze zostawił po tym znak

Gość też uważam że to stare jest
Niekoniecznie prostytutka, może po prostu jakaś dziewczyna, z którą się przespał w przeszłości.

przyznal sie do tej prostytutki za granica (nie bylismy razem wtedy) a portfel byl z zagranicznymi rachunkami....nie mial rzekomo wtedy innej kobiety, no i nie uprawial przygodnego seksu....ponoć :/

Gość zszokowana....
To na pewno stare, wiec nie rob jazdy, tylko spokojnie go o to zapytaj. Ja znalazlam u meza w portfelu zapakowana prezerwatywe, i moze nie byloby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, ze zadnych prezerwatyw nie uzywamy.... Jestem w duzym szoku, i zastanawiam sie wlasnie, co zrobic. Ukrecic mu leb od razu, czy troche z tym poczekac...

toż durex to nazwa farby do malowania, reklamowana przez taką fajną czekoladę w głupawych reklamach i gites