Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwie sie choc chyba niepotr

czy od wprowadzenia w pochwe niecalego czlonka mozna zajsc w ciąze?

Polecane posty

to był mój pierwszy raz..... ale mnie bolało i doszło tylko do tego ,ze mój chłopak 4 razy wprowadził we mnie 1/2 członka , za każdym razem trwało to po kilkanaście sekund nawet nie minute. Do wytrysku na pewno nie doszło. Dodam też ze od następnego dnia po tym zdarzeniu zaczynały się dni płodne.... Czy jest mozliwosc ze mogłam zajść w ciąże ? bo nie wiem czy mam brać tabletke 72 po...bo po co się niepotrzebnie truć.... Prosze o poważne odpowiedzi.

jest mozliwoc, czemu sie nie zabezpieczaliscie? w płynie przed wytryskiem moga sie znajdowac zdolne do zapłodnienia plemniki a jeszcze ty dzien pozniej mialas dni płodne... hmm duza szansa na ciaze

Gość jsiahsuia
daj spokój napewno nie jestes w ciązy tylko shizujesz. nie zasmiecajcie forum takimi głupimi topikami opanujcie sie

Gość ryzyko jest zawsze
jak zaczyna się zabawe z seksem. moja siostra jechala tylko na stosunkach przerywanych i ma z nich 3 dzieci wiec zastanowcie sie co robicie

ehh...czyli uważaci że powinnam zażyć tą tabletkę 72 po ? Bo nie chce mieć dziecka, mam teraz studia na głowie.... Nigdy już tak nie postąpię... a moj chłopak zapewnia mnie zę nie mozliwe jest żebhy w ten sposób zajsć w ciąze ....;/

???? odpiszcie coś...bo nie wim co robić...;/ Brać tą tabletke? Któraś z Was brała może? są poważne skutki uboczne ?

Gość oral Be
Czeka Cię wydatek.Wybieraj co wolisz kupić:albo pigułkę po,albo pieluchy.

Gość molololo
ja brałam. skutków ubocznych poza przyspieszonym okresem nie bylo ale to wlasnie o to chodzi

no ok.... choć mój chłopak się upiera cały czas ze to niemozliwe jest aby w ten sposób zajsć w ciąze...cały czas mnie pociesza ze tylko nie potrzebnie sobie problem robie... Ale ja wole być spokojna i wezmę tą tabletke... a są jakieś przeciwskazania? czy rczj nie? i czy ginekolog przed wypisaniem recepty mnie będzie badał też?

Preejakulat, płyn ejakulacyjny (z łac. pre – przed + ejakulat) – wydzielina gruczołów opuszkowo-cewkowych, wydobywająca się z penisa podczas pobudzenia seksualnego, pełniąca funkcję naturalnego lubrykantu. Nie zostało dowiedzione, że preejakulat może zawierać plemniki, co umożliwiłoby zapłodnienie nawet, jeśli nie doszłoby do wytrysku. W badaniach klinicznych na małych grupach pacjentów z prawidłową ilością plemników w ejakulacie stwierdzono, że preejakulat w ogóle nie zawierał plemników lub zawierał ich bardzo małe ilości, do tego o upośledzonej ruchliwości, które nie mogą spowodować zapłodnienia, a także plemniki martwe; w tym samym badaniu wykazano, że preejakulat może zawierać limfocyty CD4 i makrofagi, zatem może być w nim obecny wirus HIV. Autorzy zasugerowali, że ryzyko zarażenia HIV jest większe niż domniemane ryzyko ciąży w przypadku dostania się preejakulatu do pochwy, gdyż nigdy nie stwierdzono przypadku takiego zapłodnienia. Badania przeprowadzone w 2007 r. na Uniwersytecie Cambridge oraz New York Presbyterian Hospital pod przewodnictwem światowej sławy profesora ginekologii, seksuologii i położnictwa David Resnick'a potwierdziły, że zapłodnienie poprzez płyn ejakulacyjny nie jest możliwe.

Gość zzeeeessssst
ty nie patrz na to co mówi teoria. bo w praktyce to jest zupełnie inaczej. ja jeden jedyny raz wybrałam stosunek przerywany i podczas niego zaszłam w ciążę, choć stosunek to zbyt dużo słowo, to było kilka ruchów.

Ryzyko zawsze istnieje masz oczywiście do wyboru denerwować się czy następna miesiączka będzie w terminie lu wziąć tabletkę. Jeżeli zdecydujesz się na tę drugą opcje, musisz pójść do ginekologa, nie musi Cie wcale badać zada tylko kilka pytań, odnotuje i karze podpisać papier. Tabletkę dostaniesz za darmo(Levonelle). Po kilku dniach może wystąpić krwawienie, może lekkie bóle głowy.

Gość .O zal...ale poziom wiedzy
O sexie...