Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sjfkjtklrejgwlerjg

przyjęcie do liceum

Polecane posty

Gość sjfkjtklrejgwlerjg

Jak to jest? Słyszałam gdzieś, że jeśli mój tata nie żyje to mam pierwszeństwo. Czy to prawda? Martwię się, bo bardzo kiepsko poszedł mi egzamin (nie wiem czemu, teraz wydaje sie banalny, pewnie to stres). I jeżeli ja będę miała 130 pkt i będę półsierotą a ktoś 150 i oboje rodziców to kogo przyjmą pierwszego? Czy to jest tak, że jeżeli będą dwie osoby o takiej samej liczbie punktów to dopiero rozpatrują czy jest się sierotą czy nie?

Gość vfdfbd
ten co ma wiecej punktow jest przyjety, nie ma zadnych ulg

Gość vfdfbd
to czy jestes madra czy glupia nie zalezy od tego czy jestes sierota czy nie, czy masz reke czy jej cio brakuje i tyle... masz malo punktow idziesz do gorszej szkoly tyle

Gość sjfkjtklrejgwlerjg
Kryteria ex-aequo: 1 kandydat, który jest sierotą lub przebywa w placówce opiekuńczo wychowawczej 2 kandydat, który miał ustalony indywidualny tok nauki 3 kandydat, który ma udokumentowane problemy zdrowotne 4 zachowanie ciągłości edukacji dwujęzycznej w tym samym języku 5 średnia z przedmiotów obowiązkowych 6 ocena zachowania 7 wynik z egzaminu gimnazjalnego 8 wynik z części humanistycznej egzaminu gimnazjalnego 9 ocena z języka polskiego

Gość sjfkjtklrejgwlerjg
po co tak sie pultacie... ok. tylko spytałam. to jest własnie polski naród już ryj prują i gnoją drugiego za nic.

Gość lolitka06.1990
Mi tez sie wydaje ze to prowokacja, choc z drugiej strony nie wiem czy ktos by zartowal ze nie ma taty. Jesli to prawda i wierzysz w takie cos to niestety chyba nie nadajesz sie do liceum. Nigdzie nie liczy sie czy wychowuje Cie dwoje rodzicow, czy jedno, czy babka ciotka itd. Liczy sie ile masz punktow! I tylko to, nikogo nie interesuje czy masz rodzicow, tylko ile umiesz tzn. jak poszedl Ci test.

Gość lolitka06.1990
Nikt Cie nie gnoi, zapytalas to odpowiadamy. Rekrutacje do liceum mam 3 lata za soba i wiem jak bylo. Masz wystarczajaca liczbe punktow ok, nie masz to niestety. I nie liczyly sie zadne dodatkowe sprawy.

Gość głupio gadacie
ja w tamtym roku szłam do liceum i też nie mam taty... i jest tak, że jeśli składasz papiery do jakiejś klasy i masz te 130 punktów z testu i do tej samej klasy zgłosiła się osoba, która też ma 130 punktów, ale ma obydwoje rodziców to przyjmą Ciebie jako pierwszą... ja dokładnie tak miałam...