Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Seroterto

Dlaczego nie naglaśnia się, że silikony po paru latach trzeba wymienic????

Polecane posty

Netia, droga ma;] ja dotykalam piersi kobiety ktora przeszla 3 OPERACJe powiekszania;) zadnych blizn, piersi piekne, a babeczka ma 45 lat a ciało idealnej 20stki!!!!!!

Gość fkfkffk
Ty masz naprawdę silikon????? Rany, kto jeszcze pakuje silikon w piersi! To sie chyba tylko jeszcze zdarza w Polsce. Bo wszędzie na świecie stosuje się sól fizjologiczną. Tego ci też nie powiedziano?

powiedziano.. ;) że niestety ale czesto "wypływa" ;);););) nawet pisało o tym kilka kobiet na forum..

Gość netiaa
Cóż, może tak się też zdarza. Szkoda natomiast że nie miałaś okazji podotykać ciała kobiety, która miała nieco mniej szczęścia. Szkoda z tobą dyskutować, bo tobie to chyba ten silikon przedostał się już do mózgu.

nie chce sie tu klocic. Ok, nie podoba wam sie nie robcie. Kto ma ochote, kase niech robi, a naprawde warto;) nie ma nic piekniejszego niz naprawde dobrze zrobiony biust!!! :)

Gość vmdmdmddm
Silikon, panienko, silokon wypływa. A usunąć silikon, który przedostał się do organizmu, to raczej kiepska sprawa....

netia oczywiscie ze jest wiele kobiet z spartaczonymi operacjami piersi, ja nie mowie ze wszystkie wychodza super i nie trzeba poprawiac!!!!

Gość 92 w biuscie buhahahhahahha
ona ma dwie ółkule rozmiar d zamiast mózgu

Gość fkakaka
Trudno dyskutować z laską, której celem życiowym jest to, zeby "faceci się gapili. Pożałujesz kiedyś swojej pustoty i głupoty. Może nie za rok i nie za pięć lat. Ale pożałujesz.

Gość fkakaka
Głupiaś jak gęś panienko, nawet nie poczytałaś, co masz w cyckach. Owszem wypływa. Silikon to półpłynna masa.

Gość zmysl dwunasty
Nie jezdzicie po tej dziewczynie co pisze ze ma 92 w biuscie, Jak nie miala nic a teraz ma 92 to przeciez rozsadnie zrobila. Nie ma jakiejs duzej zmiany i oto przeciez chodzi zeby zoperowanie nie bylo widoczne za bardzo!

Gość fkakaka
A jak wypłynie, naprawdę trudno go usunąć. Zostają zrubienia i zrosty, piersi twardnieją i defasonują się.

haha tak szkoda tylko ze to widzialam na własne oczy, chirurg pokazywal mi specjalnie przekrojony implant, naciskalam go- nie wypływał ;) ;) czytajcie sobie dalej "pani domu" i "tine"..

Gość fkakaka
No dobra, pannica się cieszy. Tylko niech ma świadomość konsekwencji a nie wciska głupot sobie i innym.

Gość fkakaka
Ten sam, który ci to robił? No patrz, a co ci miał pokazać, żebyś się zdecydowała na operację?

Gość koalicja z
Nie ulega wątpliwości że technologia silikonowych implantów jest przestarzała i niezdrowa.

No pewnie ze sie ciesze! Ile to jest kobiet wypychajacych sobie staniki gabkami, albo z asymetria piersi! Ja mialam rowniutkie, ale małe. Teraz sa duuuuże i idealne. i tyle. Ale nie piszcie glupot ze TRZEBA wymieniac, zaleca sie, w zaleznosci od skory jaka bedzie po 10-15 latach a nie ze TRZEBA , bo peknie, przemiesci sie, WYPŁYNIE:O implant jest pod miesniem najczesniej wiec co do brzucha mi sie przesunie. LUDZIE!!!!!

Gość koalicja z
W Stanach od dawna się tego nie stosuje.

fkakaka ha NIC, bo bylam w 100% przekonana do operacji, nawet jakbym za 3 lata musiala znowu wymieniac:O

Gość koalicja z
Pocieszaj się dalej. Widziałaś nie tak dawno zdjęcia Pameli Anderson? Każda kobieta decydująca się na implanty MUSI mieć świadomość, że będzie musiała je wymienić kilka razy w ciągu życia. A to neistety oznacza kolejne blizny.

Gość Gaspaccia
Ja bym sie nie zdecydowala na operacje bo bym sie bala.. ze na przyklad beda trudnosci ze zrobieniem mammografi kiedys, albo ze przez przypadek mi on sie popsuje, ze w jakims wypadku cos mi sie z tym stanie itd.

Gość a dlaczeo
a dlaczego ty w ogóle masz blizny? Nie powiedziano ci o technice wkładania implantów przez pępek?

a dodam ze moja mama ma 98 cm w biuscie, a piersi duzo mniejsze od moich... ;) ;) ;) ;) ;) ;) mozna miec 90cm i nie miec nic (szeroka klatka) a mozna miec 90 i miec balony;) Tyle na ten temat;) idę na basen;) 🖐️

Ojej a czy Pamela to nie ze Stanow jest?:D Przeciez tam robią (JAK MOWICIE) inna techniką:D hihihi:D:D::D

Gość a dlaczeo
Owszem, implant może się przemieścić w wyniku np wypadku. Poza tym pewien procent kobiet rozwija uczulenie na silikon i powstają poważne zdrowotne konsekwencje.

Gość a dlaczeo
Tak, tylko ona miała je robione wiesz, no już trochę temu. Kobita jest po 40-tce.