Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamkatotalna

Ojciec mojego chłopaka

Polecane posty

Gość załamkatotalna

Nie wiem co mam mojemu chlopakowi poradzic. Jego ojciec przepraszam za wyrazenie to debil. Moj chlopak musi stolowac sie w b arze bo ojciec mu powiedziel, ze z jego loówki to on nic nie weźmie. Mój jest ciagle na boku, ciagle ojciec po nim jezdzi, ze ma 25 lat a jeszcze nie ma dziecka itp , a jego młodszy syn jest wychwalany chociaz robi o wiele gorsze rzeczy i zrobil 16latce dziecko, zwalil sie z nie i tym dzieckiem im do domu, nie placi na nic, ale ojciec mu nie zabroni bo on przeciez ma juz dziecko i zone.

Gość załamkatotalna
upup

Boże jaki ojciec prymityw..a ten gówniarz niech jeszcze z 5 wnusiów narobi..tatuś będzie dumny..porażka

Gość załamkatotalna
Naprawde...najgorsze jest to, ze ja sie do niego musze usmiechac i byc mila,a juz czasem mam mu ochote powiedziec, ze jak dalek tak bedzie robil to z mojej strony jak bedzie wnuk lub wnuczka to nigdy nie zobaczy bo juz mi normalnie nerwy puszczaja jak slysze o jego glupim gadaniu;/

Gość owszem................
a nie moze twoj chlopak jesc u ciebie obiadów tylko barze?? a tak poza tym to 25 letni facet nie pozwoliłby sobie na takie traktowanie...przeciez jest dorosły i moze sie wyprowadzic i nie sluchac ojca przemównien.....

Gość załamkatotalna
Moze oczywiscie ale jak on powiedzial nie chce moich obciazac jeszcze soba. Wiesz ja te mysle, ze wyprowadzka to najlepsze wyjscie ale narazie krucho z kasa bo ja sie ucze i pewnie bym zostala u rodzicow jeszcze ,a on sam nie da rady na jakies mieszkanko wynajac, myslelismy nad kawaerka ale u nas jest male miasto i nie ma zadnej narazie do wynajecia. On sie postawi ojcu a ojciec zabrania mu wody uzywac;// ehh byly wojskowy;/

Gość załamkatotalna
upup