Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalinkaaa

Opalenizna //

Polecane posty

Gość kalinkaaa

Dwa tygodnie temu będąc w Tunezji bardzo się opaliłam, pięknie brązowa z radością wracam do Polski, a tu bum! Po dwóch dniach strasznie zaczęła mi skóra schodzić z ramion :(( i wyglądam teraz jak łaciata krowa :(( Na dodatek w czwartek idę na imprezę, więc chciałabym się tego pozbyć... Zna ktoś jakiś skuteczny sposób ? Proszę :** Pozdrawiam :)

Gość jolajog
No jedyne co Ci chyba teraz pozostaje na schodzącą skórę to dobrze nawilżać i ewentualnie jakimś bronzerem jak się da wyrównac kolor. Na super nawilżenie, żeby Ci skóra więcej nie schodziła to mam krem Nanobase, jak się poparzyłam słońcem, albo skóra była przesuszona. Efekt już widać następnego dna jak się posmarujesz wieczorem. dostaniesz go w aptece.

Alantan - do kupienia w aptece. Bardzo dobry krem na oparzenia i poparzenia. Też go używałam jak sie poparzyłam na słonku. Jest bardzo tłusty ale na noc spokojnie możesz sie nim posmarowac. Zrób sobie najpierw peeling (cukrowy czy z kawy mielonej), złuszczysz trochę ten schodzący naskórek a później maść. A na koniec - jak poprzedniczka radziła - jakiś bronzer.