Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25-lata......

DZIŚ SĄ MOJE 25 URODZINY, CO ZA DÓŁ ....

Polecane posty

Gość 25-lata......

Dziś skończyłam ćwierć wieku :( Co zrobiłam przez te 25 lat? Kompletnie nic! Nie napisałam książki, nie odkryłam nic, żadnego stypendium naukowego, nie dorobiłam się dzieci, ani meża, ani nawet przyjaciół! Nie ma tortu ze świeczkami, ani prezentów, ani gości ani kompletnie niczeg, jest 3 zdaniowy smses od babci :( Kończe studia jako kiepska trójkowa studentka której nikt nie będzie pamiętał, a na mojej nodze pojawia się żylak. Niech mnie ktoś zabije.

Gość Magicca
No tym zylakiem to mnie rozbawilas:):):) Cos wiec jednak masz - poczucie humoru:) Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!

Uszy do góry. ;) Całe życie przed Tobą. Jestem troche młodsza, ale też jeszcze niczego nie odkryłam, nie napisałam książki. Wszystkiego najlepszego Ci życzę! Przede wszystkim więcej wiary w siebie!:)

Gość pocieszam
juto jest nowy dzien.jutro bedzie lepiej, nie warto sie lamac:)

Gość 25-lata......
no przynajmniej poczucie humoru :) Może to już wiek kiedy powinnam założyć kabaret?

Gość pięknydziśdzien
:))wszsykiego najlepszego kiciaro :)a ja zaczynam od tyłu ;p nauka bo wszystko inne mam , niby mam, tak mi sie wydaje

nie martw sie za teraz będzie już tylko szybciej do 30:P wszystkiego najlepszego na początku drugiego ćwierćwiecza:D

Gość smells like 90
za 5 lat będzie trzydziecha

Gość judrowa
Ja Ci niestety nie potowarzyszę, bo o 22.00 planuję omdlenie. :O

Gość bojaźń
daj spokój, to skoro ja mam 35, nie mam dzieci i chooojoą pracę, to mam sobie w łeb strzelić? Życie jest piękne, nawet z żylakami :D

Gość 25-lata......
Dziękuję to miło z Waszej strony :) Ale mówię wam już chce jutro i zwyczajny prosty dzień kiedy nie trzeba za bardzo zastanawiać się nad "symboliką daty". W filmie jakaś babka idzie na randkę pierwszą i wygląda na więcej niż 30 lat... i jakoś na przejętą nie wygląda! Idę do sklepu po dużo czekolady. Teraz to już w tym wieku chyba diety trzymać nie muszę :)

Gość 25-lata......
no ja bym wszystko przeżyła! Ale ten żylak mnie dobił ;(

Gość Widzis jednak masz cos
lub Kogoś Babcia o Tobie pamiętała:)) Ja juz dawno nie mam Babci bardzo mi jej brakuje Ona mnie wychowała:)) Powiem Ci tak dzisiaj w twoje cwierćwiecze obiecaj Sobie że Za rok o tym czasie bedziesz mić 1).... 2).... Postanowienia tylko dwa żeby nie przesadzać z naciskiem naa Siebe Samego i wierz że to sie stanie a bedzie tak pozytywne myslenie i nastawienie to gwaracnja 3/4 sukcesu reszta to nasze decyzje i posunięciA Pozatym wyjdz dziś wieczorem chocby do kolezanki na plotki ale takiej z reala nie z Netu

a nie lepiej się zrobić na ekstra wystrzałowo, iść na najlepszą imprezę w mieście i wyrwać tam najprzystojniejszego faceta ?

Gość madra po szkodzieee
Mi stuknie cwiercwiecze za pare m-cy, pociesze cie tez mam zylaki! Tez sie niczego nie dorobilam kompletnie! ale to jest jakas motywacja do zmiany, chce zaczac od sprawienia sobie prezentu w postaci faceta, moze ty tez zaczniesz;)

Gość cmoknij Tuska w siusiaka