Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karmelek Lelek

Powróże tylko 3 pierwszym osobom

Polecane posty

Gość heh moze ktos mi odpisze
ech wiesz ciezko tak zastanawoic sie nad czym op czym nie ma sie pojecia. na razie studiuje i nie moge znalesc pracy, ale nie sadze zeby te zmiany mialy dotyczyc znalezienia nagle dobrej pracy od zaraz ;) mam nadzieje ze cokolwiek to bedzie, to dam sobie z tym rade ;)

Gość Anullleeek
Z pewnoscia sobie dasz rade:) Jezeli ten sen bedzie z Toba dalej chodzil, zastanow sie, czy w ktorejs dzidzinie Twojego zycia cos nie szwaknuje, cos swiadomego badz podswiadomego. Kruk to tylko male ostrzezenie, zwiastun. Pamietaj tylko ze zmiany zazwyczaj odpowiednio wykorzystane wychodza na plus:)

dzieki za pomoc, troche mi lepiej ;)) ogolnie to nie jest zle, chociaz ta praca mnie martwi.. i o dziwo co do reszty jest w miare ok, problemow ze zdrowiem nie mam. moja matka tez ma problemy z praca ale to w sumie normlane w PL, mysle ze tesz sobei poradzi. eeeeeech powiem ci ze wolalabym zeby sie wydarzylo co mialo sie wydarzyc bez niejadnych ostrzezen - bo tylko siedzisz i myslisz czy nic sie nie stanie :]

Gość Anullleeek
Nie ma sprawy:) Tak tak wiem jak jest w Pl, codziennie zyje zyciem mojej rodziny, do tego tu tez nie jest latwo, chore czasy i o... Hehe wiem o co Ci chodzi, czlowiek chodzi i mysli i kombinuje, tak czy tak nastawiaj sie pozytywnie, niewazne co, serio;)

no mam taki zamiar ;) co np mojej matce zawsze sie sni jej dziadek jezeli zbliza sie cos zlego - zawsze wtedy wychodzi ze skory w oczekawiniu na "katastrofe" i niestesty przewaznie zawsze sie sprawdza (np operacja, strata pracy etc) ja jestem niby "racjonalistka" i nie sprawdzam kazdego snu, skoro i tak nic na to nie poradze temu co ma sie stac. tylko ten dzisiejszy yl taki wyrazny i chodzi za mna caly dzien .. btw sorki za literowki :)

Gość Anullleeek
Wiesz ja tez stuknieta nie jestem i nie sprawdzam wszystkiego hehe ale niektore maja cos w sobie naprawde. Zreszta lubie tak czasami sie powglebiac, to mi przypomina o tym ze jednak jakas magia w zyciu jest. Moja mama tez tak ma ze zawsze jak sie jej tata przysni to cos zlego idzie. Ja mam z koleji tak z babcia...zmarla 3 lata temu i zawsze jak mam naprawde zly moment w zyciu, same problemy to mi sie sni i mowi o tym co sie dzieje(!) a potem dodaje ze tam u gory wszystko mi zalatwia.

ej to ty przynajmniej masz plecy ;) ech i nawet jesli to nieprawda to sama swiadomosc ze ktos(cos) pomaga sprawia ze jest lepiej.. dziwne ze czasem latwiej nam uwierzyc w kogos niz w samych siebie.. ja w ogole jestem tchorzem i na szczescie nie snia mi sie zmarli, boje sie jakichkolwiek stukostrachow a po taim snie to pixy nasenne gwarantowane ;)

Gość Magda 10.8.87
dziekuje za wróżbe, szkoda, ze tylko tyle:) nie zaspokoila do konca mojej ciekawosci:)

Gość Anullleeek
Haha rozbroilas mnie...taaak mam babcie stroza tam u gory...Boskie uczucie, zawsze wyje rano po takim snie:) Wiesz to najwieksza sztuka uwierzyc w siebie, niewazne co kto mowi. Tez tak serio jestem tchorzem, nigdy nie mailam styku ze zmarlymi itp, czytam o tym, ale osobiscie chyba bym zawalu dostala!

jeszcz raz dzieki za rozmowe, potrzebne mi to bylo ;) jakbym powiedziala facetowi to stwierdzilby ze mam sie nie martwic glupotkami. jakbym powiedziaal matce to sama zaczelaby sie martwi :P i tak zle i tak niedobrze;) zycze milego wieczoru bb

Gość Anullleeek
Ciesze sie ze Ci lepiej. Do uslug;) I tez miluuutkiego wieczoru zycze:)

Gość Anullleeek
Pudelek co Ci sie snilo?

Gość maaaaaalinkaaaa
mi sie smilo ze dostalam 2 rybki w szkalej kulli co to moze znaczyc ?

Gość pudelek pl
A jaka woda w tej kuli? Snilo mi sie niedawno ze urodzilam syna, byl sliczny, mulatek, tylko jakas dojrzala twarz:(i do tego mial peknieta zylke w oku, oko czesciowow cerwone..Wyjmowali go w akwarium z czysta woda..przerazil mnie ten sen..a ja wierze w sny(faktem jest ze pragne dziecka)

Gość ewaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja dzisiaj mialam dziwny sen snilo mi sie ze biegne na strych z bratem chlopaka ktory mi sie kiedys podobal:) a za nami cale stado malp:D dziwne wiem, pozniej chowany sie w jakims pomieszceniu a do drzwi dobija sie roj pszczol bardzo dziwny sen a kilka dni temu snilo mi sie ze bylam w barze a tam bylo dwoch malych chlopcow, gdy wyszlam z baru oni zamkenli drzwi i podpalili budynek , wszyscy w srodku sie spalili...pozniej widzialm niby ich groby tylko jakies takie inne , i chodzilam po nich bardzo straszny sen niew eim co one znacza

Gość pudelek pl
ewaaaaa uwazaj na zlodziei i Twoi bliscy tez, miej zawsze zamknieta torbe i drzwi na klucz. Dzieci to nie jest najlepszy znak tez.

Gość pudelek pl
ewaaa moze tez byc tak ze masz w swoim otoczeniu kogos kogo darzysz niezasluzonym zaufaniem(malpa) i zapominasz o sobie (pszczola). Dzieci to sygnal ze sa ploty. Ale nie martw sie moge sie mylic. Sny to czesto odzwierciedlenie tego o czym myslimy w ciagu dnia.

Gość pudelek pl
malinkaaaa zlote rybki to bogaty ozenek generalnie :D

Gość ewaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dziwne troche bo ten brat tego faceta dosc zcesto mi sie ostatnio sni a nie mamy kontaktu, czesto sni mi sie ze spie z nim w jednym lozku, ze biore go za reke dziwne

Gość pudelek pl
Tesknisz za zainteresowaniem Ewa stad sen ze jestes z kims w lozku

Gość Anullleeek
Ja slyszalam bardziej ze dziecko to mozliwosc zmian, nowej drogi, szansa na cos nowego, jakis maly nowy etapik..

Gość pudelek pl
No ja tez czytalam ze dziecko to zmiany ale moja babcia twierdzi ze zli ludzie, oby ta piersza wersja byla w naszym przypadku:D

KARMELEK LELEK prosze Cie rozloz jeszcze po raz ostatni karty dla mnie! prosze.... powiedz, czy moje obawy o moje zdrówie sa sluszne? boje sie ze moge miac raka... justyna 15.06.1986

Gość Karmelek Lelek
Justysyp rozlozylam karty..nie masz raka tylko brak ci chlopa:)

Gość ewelinkaaaaaaaaaa
a ja moge poprosic o wrozbe? ja 28-09-1982 on 16-05-1986 czy cos do mnie czuje? kiedy uda mi sie znalezc prace?

ale ładnie trafiłam an ciebie senioritkaaaaaaaa 16.02.1987 czy cos sie kręci w zyiu uczuciowym ze strony inych w stosunku do mnie.. nudno mi tak samej juz 22 lata na tej ziemi dziękuje asia Karmelek Lelek senioritkaaaaaaaa------- silny pierwistek działnia wspólzawodnictwo nowe pomysły ktos juz od dawna o Tobie mysli juz go znasz - tak mi ostnio odpowiedziaąłś masz rację wokół mnie jest 3 facetów.. tylko że nie chcę popełnić błędu więc chciałabym poradzić sie/dowiedzieć się w którego najelpiej było by zainwestować marcin skorrpion 28l wojtek wodnik 24 l karol waga 25 ll tak życie mnie zaskoczyło prosze [pomóż mi ;)

Gość ALEKKKKKSSSAANNDRA
kochana, czy mężczyzna z którym się spotykam jest tym jedynym ?? czy to ktoś inny? Aleksandra 13.12.1981

Gość ALEKKKKKSSSAANNDRA
bo ja nie wiem czego chce :( czy czekać z nim na ovy i achy czy odpuścić ?? dziekuje za poświęcony czas

Gość ALEKKKKKSSSAANNDRA
on : Barłomiej 05.1982