Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karmelek Lelek

Powróże tylko 3 pierwszym osobom

Polecane posty

Gość Karmelek Lelek
czy znajde..--------- wiesz tu wrózb juz nie ma ale że karty już zostały rozłozone to dam wróżbe wiec tak odwazne wyjście na przeciw przeszkodom nadzieja na lepsza przyszłosc karty widza ze jakś starsza kobieta z rodziny nie wiem matka babcia siostra ktos bliski z otoczenia jakaś kobieta szuka z Toba porozumienia a ty ja odtracasz nie rób tego ona może dac dobra rade i wsparcie:))) Co do pytania o dziewczyne to gwiazdy czuwaja nad Toba w tym roku jeszcze sie zareczysz a za rok wiosna ślub z prawdziwej obustronnej wielkiej miłości ona drobna delikatna wykształcona juz ja kiedyś widziałeś lub gdzieś widywałeś:)))

Gość Magda 10.8.87
juz mi ktos wróżył, że moja 2 połówka jest blisko mnie, znam ja... prosze o wskazowke kto to jest? starszy, mlodszy? blondym, brunet? skad sie znamy?

Gość chareze fil
Justyna 10,04,1993 jak napisałam kompetencje? czy wystarczy żeby dostać się do szkoły??

Gość gigigigi
26.06.1980 i 14.03.1978 czy bedziemy razem?

Gość Karmelek Lelek
Magda 10.8.87----------- zdaje sie ze brunet o silnym charakterze ale też dobrym sercu bedziecie razem bardzo szcześliwi

Gość Karmelek Lelek
chareze fil--------- więc Twoje zmartwienia sa na wyrost temat szkoły i egazaminu skończy sie sukcesem osiągniesz to co chcesz pozatym spory przypływ gotówki pod koniec maja karty widza:))

Gość Karmelek Lelek
gigigigi--------- złoty srodek wywarzenie wypoczynek po przeżyciach rekonwalestencja transformacja problemu karty widza mozliwości ale tym razem wiele zależy od Ciebie wykarz sie taktem sprytem i przewidywalnościa:)))

Gość Karmelek Lelek
No to wszyscy wróżbę dostali uciekam

Gość Karmelek Lelek
noooo wystawiasz sie na złośc kart po co Ci to

Gość ciekawaawa
czy jeszcze mi możesz? 14.12.1986, Kasia. czy doczekam się niedługo miłości? i jeżeli tak, to czy on juz jest blisko, czy będziemy szczęsliwi?

Gość jaaaaaaaaaaaaajajajajaaaaaa
agnieszka 8.12.1980 kiedy ktos mnie pokocha i kiedy go spotkam ?

hej jestem justyna 15.06.86 .kiedy bede w ciazy z drugim dzieckiem. Prosze o odpowiedz. pozdrawiam

Gość miya9999999999
ewelina13.02.1983 wlasnie dzisiaj oswiadczyl mi sie chlopak:)powod do radosci ...ale mam pytanie czy bede z nim szczesliwa?jest obcokrajowcem....

Gość gigigigi
nie wiem czy mozna czy nie powinno sie za wrozbe dziekowac wiec ..... ten... no... ten...tego ;-) wiadomo co ;-)

Gość karamori
ale wy wiecie ze to bzdura? nie mowie konkretnie o wrozbach bo sama zajmuje sie wrozeniem od 15 lat, w zyciu sie nie pomylilam i a interpretacji kart uczyla mnie moja babcia i takie bzdury jakie tu czytam przyprawiaja mnie o ciarki na plecach. Larmelek Lelek bawisz sie dobrze ale we wrozbach nie o to chodzi!

Gość Karmelek Lelek
senioritkaaaaaaaa------- silny pierwistek działnia wspólzawodnictwo nowe pomysły ktos juz od dawna o Tobie mysli juz go znasz :)))

Gość Karmelek Lelek
ciekawaawa--------- Dobre Kontakty z ludzmi owocne projekty mozliwy Nowy związek z blondynem lub szatynem juz latem tego roku:))

Gość Karmelek Lelek
jaaaaaaaaaaaaajajajajaaaaaa-------- zdaje sie ze Ty teraz masz jakies problemy w środowisku kórym jestes ale Ty jestes silny charakter przezwycięzysz je a w czerwcu Nowa znajomośc z brunetem o gołebim sercu:))

Gość nie_mam_go86
wiec co dalej z nami co karty mowia Ewa 05 11 1986 on grzes 10 03 1984 dziekuje i pozdrawiam

Gość Karmelek Lelek
justasyp---------- kurcze karty pokazaly cos dziwnego jakbys juz była w ciązy a jeżeli nie jestes tzn że naprawdę niedługo z synkiem:)))

Gość Karmelek Lelek
miya9999999999--------- On jest zaradny,sprytny i dośc pzenikliwy Ty delikatna karty mówia zębys spróbowła mimi wszystko mozliwy szcześcliwy związek:)))

Gość Karmelek Lelek
karamori--------- n\wiesz nie każdy musio Ci sie podobac jeżeli masz problem załóż swoj Topic pozatym powiem Ci że że nie zamierzam na tym zarabiać jak większosc tu wpierw kilku osobom za darmoche a dalej pisczie na meila i płaćcie tak to się odbywa prwda????????? Pozatym Wszystkiego Dobrego życzę

Gość Karmelek Lelek
nie_mam_go86------ bedziecie razem karty widza mozliwości aleeeeeee musisz poznac jego tajemnice On cos skrywa jak dojdziesz do tego bedzie dobrze musio nastąpic oczyszczenie potem to ju z z górki:)))

Gość Karmelek Lelek
Słuchajcie ja koncze wrózby mam tez swoje zajęcia

Gość jeszcze tylko ja
bardzo proszę:0 bo zawsze jestem pomijana:( ania 10.06.85 kiedy pojawią się dzieci?? i czy znajdę dodatkowe źrudło dochodu??

Gość jeszcze tylko ja
idź się lecz psycholu:o szkoda ze ciebie matka nie poroniła bo nie byłoby czuć smrodu w miejscu gdzie sie pojawiasz:o

Gość Karmelek Lelek
jeszcze tylko ja---- wieczorem moze tu zajrze i tylko tobie jeszcze powróżę teraz musze juz isc mam swoje zajęcia:))) Miłego Dnia

Gość jeszcze tylko ja
dziekuję:D🌼

to prawda niedawno bylam w ciazy, ale moja dzidzia obumarla w 11 tygodniu. bardzo chcialabym szybko zajsc w kolejna ciaze i miec zdrowego dzidziusia. jesli mozrsz czy moglabys mi cos wiecej powiedzec o mojej przyszlosci