Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karmelek Lelek

Powróże tylko 3 pierwszym osobom

Polecane posty

Gość Anullleeek
Karmelku Lelku, wiem ze powiedzialas ze juz nie wrozysz i rozumiem to, ale gdybys zechciala rozlozyc mi karty bylabym niezmiernie wdzieczna. Tylko jedno pytanko, czy spotkam wreszcie kogos z kim stworze zwiazek, to bardzo wazne, chociaz pewnie mnostwo ludzi pyta o to samo... Sciskam Ania (30.10.1983)

Gość Karmelek Lelek
jeszcze tylko ja------ Tak więc karty pokazały ze juz niedługo bedziesz znów przy nadzei widze dwójke dzieci chłopca i dziewczynke co do zarobkowania to musisz gdzies sie przenieś chodzi o miejsce zamieszkania tam bedzie nowy dobry zarobek:)))

Gość Karmelek Lelek
justasyp--------- masz wielka intuicje i siły tworcze jeszcze w tym roku bedzie nowa ciąza to bedzie synek zdrowy urodzi sie o czasie:))) Pozatym jakies problemy w domu masz jakies kłótnie rada kart omijaj tych ludzi którzy wzniecają to daj na luz i nie pzrejmuj sie:)))

Gość pudelek pl
Kamil 16 lipiec 1981 czy problem w mojej rodzinie sie rozwiaze?

Gość pudelek pl
Kamila mialo byc:):):)

Gość Karmelek Lelek
Anullleeek--------- wiesz nowego związku na razie nie widze ale cos innego jakis bardzo duży przypływ gotówki niebawem ukoi twoje problemy zainwestujesz w jakąs nieruchomośc:)))

Gość Fajna Pani
Proszę powróż mi też. Agnieszka 14.08.77 Chciałabym wiedzieć czy wyjdę za m ąż i będę miała dzieci.

Gość Karmelek Lelek
Na tym juz naprawde koniec musze uciekać Wszystkiego Dobrego

Gość Karmelek Lelek
Ja naprawde juz nie mam czasu

Gość pudelek pl
Psze jeszcze ja, to wielki problem u nas...

Gość Anullleeek
Dziekuje Pieknie Karmelku..ahh slyszalam kiedys ze mam talent do pieniedzy i ze zawsze beda sie mnie trzymaly, nie wiem skad moge miec ten ogromny przyplyw gotowki, ale poczekam... Tak myslalam ze nic mnie nie czeka w najblizszym czasie. Siedze od 3 lat zagranica i jest tak ciezko, a w ostatnim czasie zero jakichkolwiek zmian...czy w ogole widzisz jakikolwiek zwiazek w przyszlosci...? Sciskam Cie cieplutko Karmelku..

Gość ewelina13.02.83
BARDZO dziekuje za wrozbe:) duzo mi to pomoglo twoje slowa sie zgadzaja co do naszych charakterow, ale przeciwienstwa tez sie przyciagaja, DZIEKUJE JESZCZE RAZ :) milego dnia ci zycze i pozdrawiam cieplutko!! :)

Gość ewelina13.02.83
Anulleeek ...... ja tez jestem za granica kilka lat, a ty gdzie dokladnie?:)

Gość Sama..
Znając moje szczęście pewnie nie mogę liczyć na wróżbę? A tak mi żle. Wczoraj opuścił mnie ktoś kto maiał być obok już zawsze i tak bardzo potrzebuję rady co dalej... Czy jest jeszcze sens dalej żyć...?

Gość Karmelek Lelek
pudelek pl------- kurcze ja naprawde nie mam czasu to jest ostatnia osoba! Bedzie swiadomośc ze staje sie przed decuzja która uwalniam od przeszłości nagłe zdarzenia zmieniające zycie ale tez wygrana rywalizacja pokonanie trudności sukces który przychodzi po czasie tak więc karty daja nadzieje na rychłe zakończenie problemów wczesniej musza być podjete radykalne ale przemyslane decyzje. Nie wiem czy pomogłam ale nie zadałes konkretnie pytania:))

Gość Karmelek Lelek
uciekam bo obowiazki zaraz mnie przegonią:)))

Gość pudelek pl
Dziekuje bardzo ehhh W naszej rodzinie ogromny problem, wojny o mieszkanie .. lzy , rozpacz, niesprawiedliwe oskarzenia..nie mam juz sily pozdrawiam serdecznie:):):)

Gość Sama..
Tak bardzo proszę o pomoc. Chcę tylko wiedzieć czy on wróci czy jest sens czekać. Bez niego moge już tylko zasnąc i nie obudzić sie choćby dziś... Moja data urodzenia to 31.05.1983 bardzo proszę o pomoc

Gość Anullleeek
Ewelina.... -> Irlandia od 3 lat, Dublin dokladnie...a Ty?

Gość ewelina13.02.83
ja szkocja dokladnie 3lata i 8miechow juz ............... a tak sie zapytam czy masz trudnosci ze znalezeiniem znajomych albo przyjaciol? ja powiem ze przejechalam sie tutaj strasznie na ludziach a teraz praktycznie jestem sama i ciezko tak troche mi znowu uwierzyc w ludzi:(

Gość Do Sama..
powiem Ci że jeżeli odszedł to trudno lekarstwem na jedna miłośc jest druga miłośc nigdy nie mów nigdy tzn ja juz napewno sie nie zakocham bo nie wiesz czy los kogos lepszego ci nie ześle bądz dobrej mysli wyluzuj idz do kolezanki na pogaduchy ale takiej z realu i myś ciągle tak jutro bedzie lepiej jutro bedzie słońce pojutrze poznam kogos interesującego:)))

Gość heh moze ktos mi odpisze
wiem ze wrozby to nie to samo co sny ale dzisiaj mialamokropny sen. snilo mi sie ze spalam obopk mojej kolezanki, i siadal na niej wielki czarny kruk, odganialsymy go razem . potem wydawalo mi sie ze ja jest4em nia i to na mnie siada to ptaszysko. sprawdzilam sennik i wyszlo mi ze prawdopodnie oznacza to moja smierc ..:/ czy faktycnzie powinnam sie zatastanawiac nad tym? jakby co 12.12.1985 (katarzyna)

Gość Anullleeek
Wlasnie zdalam sobie sprawe z tego ze dzis dokladnie 3 lata mijaja jak przylecialam do Irlandii...o jaa... Szczerze? Ja przestalam wierzyc w to ze jakakolwiek opcja na poznanie znajomych, nie wspomne o przyjaciolach, jest jeszcze mozliwa...Ciagle praca, a tam glownie Irlandczycy, nie mowie ze zli ludzie, ale nie na blizsza mete. Mieszkam z 4 facetami, kiedys jeszcze cos sie dzialo, teraz juz zupelnie nic, a znajomosci z Polski, no coz zabral je czas i to juz nie to samo w wiekszosci...Jak u Ciebie?

Gość Anullleeek
Co do snu....nie sugeruj sie az tak bardzo ze kruk oznacza smierc, tak sie mowi, ze jak Ci wpadnie do domu itp to oznacza smierc, dla mnie kruk bardziej oznacza jakies ostrzezenie...

Gość pudelek pl
znasz na snach anulek? moge Ci opisac swoj?

no toeretycznie tak, ale chodz mi wlasnie o to ze siadal na mnie (na niej?) podczas tego snu, ze probowalysmy go odganiac ech okropne to bylo ;/

Gość co do snów
to w google wpiszcie sennik i pokarze sie kilka róznych senników ale sprawdzałem znaczenia powtarzaja sie wejdz na sennik i poprostu sprawdz

no wlasnie z tego sennika wyszla mi smierc :] gdyby nie to to bym tak nie dopytywala namietnie...

Gość pudelek pl
wpisalam w google tylko jakies dziwne te tumaczenia, moj sen jest zlozony

Gość Anullleeek
Heh nie to ze sie znam ale mnie pociagaja;) Wierze w to ze cos znacza, nie wszystkie, pojedyncze, symboliczne- te o ktorych nie mozemy zapomniec i za nami chodza. Wtedy kombinuje co mogly znaczyc. Co do tego kruka, one zawsze sie zle kojarza...Wiesz tak sobie mysle, kiedys czytalam ze kruk moze oznaczac tez jakies zmiany w zyciu, ale trzeba na nie spojrzec z zewnatrz, w inny sposob niz ten ktorym zazwyczaj na wszytsko patrzysz, bardziej zglebic sie w siebie. Moze sie czegos boisz?