Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ucze sie na kategorieB

Podchodze do egzaminu prawa jazdy juz siodmy raz..

Polecane posty

wi-olka-demolka--> ulalala, serio?az tak duzo?ja nie dokupilam,zostalo mi z kursu niewyjezdzone.

Gość kaczka kaczka
ale róbcie jak chcecie, bo ktoś w końcu musi oblewać :classic_cool: 🖐️

no dużo...jeszcze trochę a pójdę z torbami:/ ale mialam cholernego pecha... trafilam na kijowego instruktora... zamiast mnie uczyc z samochodu uczynil sobie taksowke do zalatwiania swoich spraw. jak zrobilam awante w OSK to musialam swoje odczekac az inny instruktor znalazl dla mnie czas, troche to trwalo..... sporo przez ten czas zapomnialam.... ogolnie wspominam caly ten kurs fatalnie:/

Wi-Olka-Demolka---> to koniecznie zmień instruktora. ja na poczatku kursu tez nie trafilam zbyt dobrze, ale szybko zmienilam i to byl strzal w dziesiatke.

Gość ollinka135
ja oblałam 4 razy, dzisiaj pisałam teorię (musiałam powtórzyć) :O Łudzę się, że w końcu mi się uda, bo ileż mozna, na dodatek 3 razy oblałam na placu :O i to na łuku (który notabene zawsze mi wychodzi, kiedy ĆWICZĘ, może te tabletki by mnie uspokoiły trochę ;) ) Z każdym niezdanym egzaminem wukupuje kilka godzin, teraz jeżdżę na luzie po mieście, dobrze czuję się xza kierownicą, ale ten plac mnie stresuje :( JUż nie mam się w czym doszkolić, bo kiedy ćwicze wszystko jest ok. Może psycholog by mi pomógł :D haha

Gość justiAntySzcześciaraa
Ollinka135 nawet nie wiesz jak dobrze przeczytać ta samą historie co sama przezywam....ja już zwątpiłam w słuszność robienia tego łuku. Na jazdach łuk był najlepszym manewrem jaki mi się udawała zawsze. Nigdy na jazdach nie strąciłam pachołka, a na 1 egzaminie....ehh i tak ten stres łukowy sie ciągnie za mną. To jakiś koszmar nie wiem czy kiedykolwiek wyjade z tego placu, przecież ja chce zwiedzic miasto chociaz :P zaraz mam 4 egzamin jak nie dam rady na łuku to, na bank psycholog i znowu kasa na minusie :) Pozdrawiam ALL

Gość ollinka135
Ja na drugim egzaminie wyjechałam na miasto, miałam zrobić tylko parkowanie i droge jednokierunkową i byłabym po egzaminie... ale oblałam na parkowaniu, teraz mści sie to na mnie :O, na samych głupotach się wykładam, a ten łuk to porazka... nie wiem, jak mam do tego podchodzić :O

Gość ja oblalam z 5 razy
a moze nawet 6, nie pamietam, danwo to bylo:P no i sie poddalam. nie mam do tego smykalki, a do tego bylam wtedy w tragicznym okresie swoejego zycia. do tej pory nie mam prawka

Gość ja oblalam z 5 razy
ogolnie to pamietam tylko pierwsze podejscie, a pozniej czarna dziura...:o

Gość ja oblalam z 5 razy
prawiczek, a Ty znowu swoje:o

Gość mlllllllll
ja mialem zajebistego instruktora, jezdzilem na jazdach bardzo dobrze, wrozyl mi zdanie za 1 razem, ewentualnie jak bede mial pecha to za drugim, tymczasem jutro ide sie zapisac juz na 4 egzamin...:D

Gość ollinka135
też nie mam smykałki do tego, ale kurde, zdały osoby, które jeździły gorzej ode mnie i to mnie boli, że chyba nie ptrafię panować nad swoimi emocjami :O najgorsze są pytania znajomych i rodzinki: "zdałąś?" itp. :O nie mam już sił im mówić, że nie :D

ja za tydzień mam 3 podejście... pierwszy raz na mieście, i to już pod koniec. Drugi raz na placu- dziwne, bo ZAWSZE mi łuk wychodził. A tu nagle bach w pachołek, kużwa już chcę mieć to za sobą ..:(

ja tez oblałam 6 razy :( totalna masakra... spodziewałam się, że tak do 4 może dojdę a tu już po 6 jestem, ale lipa :(

Ja miałam wojskowego instruktora, który był ostry :) i Na prawie na koncu kursu powiedzial ze tak mnie karał na jazdach bym była jeszcze lepsza bo wie w 100% ze za pierwszym razem zdam. Jak powiedziałam mu ze na łuku poległam. w słuchawce cisza...myślalam że zawał dostanie. A potem to juz pod górke i pod górke. Ciekawe kiedy w koncu zrobie coś w górke ;) Uwielbiam jezdzic...widocznie marzenia czasem trudno i długo spełnic. A stres i psychiczny uraz ciagle sie powieksza :)

dzisiaj nie zdałam 4 raz ;/. Mam pytanie i prośbe, czy ktos z Was wie coś na tego kursu psychologicznej terapii :P czy jakoś tak to sie nazywa. I bylby tak łaskawy i podzieliłby się wiadomościami gdzie to sie załatwia, itp?Pozdrawiam

Gość dina27
ja jestem żywym przykładem na to że nie nalezy się poddawać, zdałam za 9 razem, tez miałam wiele wątpliwości po kazdym niezdanym egzaminie co do tego żeby zrezygnować, ale jednak nie dałam za wygraną, za duzo mnie do kasy kosztowało i nerwów żeby tak poprostu odpuścić, więc walczyłam dalej i dzis po 10 latach od ostatniego egzaminu moge stwierdzić, że jednak walka sie opłaciła. Także dziewczyny głowa do góry!i walczyć

ja oblałam już 2x :O raz na łuku, raz pojechałam na czerwonym :O za 3 tygodnie mam kolejny i jeśli go nie zdam to sobie po prostu odpuszcze... ale mam nadzieje że zdam :D ;) powodzenia zdającym dzisiaj i w ogóle zdającym :D