Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda_stara_panna

takie mlode a juz stare panny...

Polecane posty

Gość mloda_stara_panna

mam 23 lata - jestem stara panna ;[ kto sie dopisuje??

Gość wituś - sprytuś
zaraz cie wybzykam i głupoty przejdą

Gość ddsssssssssssssssssaa
catarinka ale słodkie dziecko

Gość autorka dobrze sie czuje
mniemac iz nie - 23 lata to stara panna ? to najlepszy czas zycia i nie warto go marnowac na ślubiki, pieluchy itp - czlowiek musi sie wyszalec, osiagnac cos, skonczyc studia, zdobyc prace i sie w niej zagnieździc a potem cos dziala

jesteś pierwszą 23latką ktora nazywa sie stara panna:P ja mam 24 i jakoś nigdy by mi do głowy nie przyszło nazywać się "stara panną" :)

jakas psychiczna dziewczyna gdybym była stereotypowa powiedzialabym ze ze wsi bo tam to tylko o to kiedys chodzilo no chyba ze jest cygnaka to faktycznie stara panna bo tam to juz panienki w tym wieku są 8 lat poslubie

Gość mloda_stara_panna
a ja bym chciala juz miec kogos.... ;[ czuje sie samotnie a lata leca... a przeciez zeby z kims byc to trzeba troche z nim chodzic aby poznac... a tu sie nie zapowiada na to... ;[[[[[[ ;(

a czy dla ciebie nie liczy sie uczucie? o ile moge zrozumiec ze moglabys napisac ze masz 23 lata i czujesz sie samotna, chcialabys kogos miec, kogos kochac to nie moge zrozumiec ze nie martwisz sie tym ze nie masz kogos do kochania i ty nikogo nie kochasz tylko tym ze jestes stara panna czy to wazne jesli poznasz faceta za rok a slub weźmiecie w wieku 30 lat na przyklad chyba nie jest najwazniejsze zeby sie hajtnąc tylko zeby znaleźc kogos na całe zycie prawda?

Gość mloda_stara_panna
o to mi chodzi przeciez! chcialabym kochac i byc kochana.. a moja rodzina ciagle mi docina, ze mam juz tyle lat a nikogo nie mam ;[ i mi jest glupio az.. ;/ duzo mlodsze siostry maja juz chlopaka po kilka lat a ja ciagle sama ;[[[[

Gość mloda_stara_panna
o to mi chodzi przeciez! chcialabym kochac i byc kochana.. a moja rodzina ciagle mi docina, ze mam juz tyle lat a nikogo nie mam ;[ i mi jest glupio az.. ;/ duzo mlodsze siostry maja juz chlopaka po kilka lat a ja ciagle sama ;[[[[

Gość a maa
to po co dajesz debilny tytuł topicu robiac z siebie kretynkę? prezentujesz sie jako 23 latka która ubolewa nad tym ze nie ma męza a nie ze nie ma ukochanego - żałosne to a ty nie patrz na innych ludzi tylko na siebie - to ze siostry maja chlopaka nic nie oznacza bo moga go nie miec

Gość a maa
wogole pierwszy wpis :mam 23 lata - jestem stara panna - kto sie dopisuje" poraza pustością - sory za szczerosc ale mozna napisac mam 23 lata ciągle sama - źle mi z tym a ty piszesz jak napalona na białą kiecke gówniara

Gość mloda_stara_panna
latwo Ci mowic... jakby codziennie sie nasmiewali z Ciebie, ze jestes nieudacznikiem i musi byc cos z Toba nie tak bo ciagle sama i nie umiesz sobie chlopaka znalezc.. rodzina moja jest okropna.. mozna sie tym naprawde zdolowac ;[[[ a mi jest juz wstyd! ;[

Gość a maa
no i czym sie przejmujesz? masz widocznie niskie poczucie swej wartosci bo o wartosci człowieka nie przesadza tylko posiadanie partnera a moze wytłumacz to z innej strony - moze jestes za dobra, za mądra, za inteligentna za ładna ze nikt na razie nie jest godzien ciebie? moze sie jeszcze nie znalazł odpowiendi partner, moze czekasz na niego i tu naprawde nie warto sie spieszyc bo nie sztuka wziąźc ślub w wieku 20 lat a w wieku 25 byc po rozwodzie jestes jeszcze młoda, masz czas a rodzina nie warto sie przejmowac swoja droga wspolczuje takiej rodziny bo chyba troszke (nie obrazajac) nie pokolei skoro matka i ojciec zamiast cie wspierac wyzywaja od nieudacznikow tylko dlatego ze nie masz chlopaka

Gość mloda_stara_panna
dzieki, za mile slowa.. dawno takich nie slyszalam.. moze i masz racje, mam niskie poczucie wlasnej wartosci, ale to wlasnie rodzina sprawila, ze stalo sie to moim najwiekszym problemem ;[

Gość a maa
to nie zwracaj uwagi na to co mowia - pomysl w glowie - a niech gadaja - i patrz na siebie - na wlasne uczucia - bo miłosc sama przyjdzie w najmniej odpowiednim momencie tylko nei dołuj sie i nie zaprzątaj sobie głowy tym ze nigdy nikogo nie znajdziesz

Gość upppppppuppppppupppppppppppppp

Gość po co ten żal
Ja to starą panną byłam już wieku 22 lat-młodsza siostra miała męża a ja nie..teraz ona jest młodą babcia...mimo iż ma niespełna 38 lat

Gość po co ten żal
Nadzieja...sam wiesz co robiłeś-)

Gość odmłodzona wtórna panna
Sąsiad mówił o mnie "Zakamieniała stara panna" gdy miałam 21 lat. I mówił, że on na mnie już machnął ręką, bo już jestem za stara żeby mnie ktoś jeszcze zechciał.

Ja miałam 30lat jak wyszłam za mąż i wcale nie myślałam o sobie jak o starej pannie.Korzystałam z życia ile tylko mogłam.Dziś jestem stateczną żoną i matką.Wyszalałam się wcześniej i dziś całym moim światem jest rodzina. Szalej póki możesz dziewczyno!

Gość pan profesor z podstawowej
U ludzi pierwotnych w wieku 40 lat umierało się ze starości, więc stara panna to chyba była już piętnastolatka.

Gość po co ten żal
tak,ale teraz średnia ta wzrosła i czy dziewczyna 23 letnia jest stara???poza tym(nie w temacie)modne jest rozmnażanie się po 30-więc gdzie tu staropanieństwo???

Gość stara panna_____
nie wiekiem lecz duchem...

Gość rtyty
nikt w dzisiejszych czasach nie powie o tak mlodej osobie ze jest np stara panna (oczywiscie nie wliczajac ludzi starej daty) teraz sie mowi na takich dorosła młodziez a niektórzy twierdza ze to dalej dzieci, ja osobiscie uwazam sie za dorosłe dziecko (21) :P

Gość stara panna_____
mlode dziewczyny bedac same mowia, ze sa starymi pannami bo nikogo juz nie znajda i juz zawsze beda same ;)))