Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda_stara_panna

takie mlode a juz stare panny...

Polecane posty

Gość rtyty
to sie nazywa fachowo - zgorzkniałość wieku młodzienczego :D

oj, Jaruniu, nie wszystkie, nie wszystkie;) znam mnóstwo ludzi nie grzeszących urodą, którzy żyją długo i szczęśliwie z jakimś tam mężem/żoną (zdjęć nie wklejam, bo ustawa o ochronie danych osobowych;) ) autorko - tak, jak Ci pisali na początku ludzie - problem nie \"stara panna\" tylko \"nie mam faceta, a bym chciała mieć\" ;)

Brzydula - z tym flakiem, to jest myśl ;) ha... ale, za przeproszeniem, stare ramole weszły na topik i autorka gdzieś znikła :D

Gość rtyty
ej kurde mi tez sie zaczyna jarek podobac... chyba musze sie napic :O

Gość rtyty
nie zawirusujesz mnie moja małpeczko :P muuaaa :P

Gość takaprawda jest ze
bycie samym w tym wieku to juz sa jakies zalazki staropanienstwa... w tym wieku wiekszosc juz ma dzieci meza, a jesli nie to chociaz chlopaka!!!

Gość takaprawda jest ze
no mozna byc... ale 23 letnia kobieta to juz raczej powinna byc ustatkowana.. czas leci a nie stoi w miejscu.. pozniej to juz jest coraz bardziej stara i mnie atrakcyjna a chlopy wola mlode ;DD

Gość buehehehehheheheheeee
:D:D:chyba we wsi i to zacofanej.... ja mam 26 i nie mam najmniejszego zamiaru wychodzic za mojego chlopaka przez najblizsze 2 lata:) pffff. a jak ktos uwaza mnie za stara panne jego problem:) zreszta moze lepiej byc MLODA STARA PANNA niz stara malenka krowa dojna tudziez kurzyna domowa:) kazdy robi co uwaza:)

Gość takaprawda jest ze
ale masz chlopaka!!!! a co ma powiedziec taka dziewczyna, ktora ma juz tyle lat a nie ma nikogo i jest sama!! o to chodzi!

Gość rtyty
ja i pasztet a to dobre :D

Gość rtyty
nie wole :P a jarek pewnie ze sie cieszy tylko by sie osmieszył ukazując chociaz raz pozytywne uczucia hehehe

Gość takaprawda jest ze
jarek jest starym pannem.

Brzydula ------------> tak sobie myślę, że może powstać nowy związek frazeologiczny; tzn.zamiast szukania swojej drugiej połówki - pasztet(owa) może szukać swojego flaka... :) eh, jakie to romantyczne :) można np. sobie oczy wypłakiwać: flaku, flaku Ty mój,a gdzie żeś Ty? :D