Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaOLkAfasolka

pseudo przyjaciołka...

Polecane posty

mialam przyjaciolke 7 lat, jednak od roku zauwazylam pewna niepokojaca rzecz, zauwazylam ze jak poznajemy facetow i sie ktoremus podobam ona natychmiast robi wszytsco by byc w centrum zainteresowani i skupiac uwage tego kolesia. i tak bylo pare razy ale pewnego razu przesadzila... poznalysmy X podobalam sie mu i widzialam to jednak ja wolalam go jako kolege tylko i wyłacznie ONA wiedziala o tym ze mu podobam bo wypytywal ją o mnie. po jakims czasie ona zaczela opowiadac jak X za nia lata jak do niej pisze jednoznaczne smsy, chce sie z nia umawiac itd. co sie okazalo X pokazal mi smsy o niej i to ona pisala do niego, ona chciala gdzies jechac, spotykac sie. pewnego razu on sie jej cos o mnie zapytal, a ona mu na to " nie zawracaj sobie nia glowy olka to dziwka nie jestes w jej typeie" .......... tak wiec ona nie mogkla sie pogodzic z tym ze to ja sie chlopakom podobam nie ona, byla zazdrosna ze nue jest w centrum zainetesowania, ok rozumiem ale nie rozumiem czemu.. czemu zrobila to najlepszej przyjaciolce za jaka sie uwazala!! mialyscie doczynienia z takimi "przyjaciolm"i ?

Gość lolaaq
zalamka ;/

no to faktycznie ladnie nabroila powiedzialas jej o tym ze wiesz jak bylo naprawde? ja bym powiedziala ze cieszysz sie ze wiesz z jakima falszerka mialas doczynienia albo cos w tym stylu

Gość ja ja ja
od zawsze wiedziałam ,ze nie ma prawdziwej przyjazni między kobietami. Jesli chodzi o facetów i nie tylko , kobiety posuwają się do róznych rzeczy. Uważaj na nią i na inne nowe " przyjaciółki"

tez mialam kiedys taka przyjaciolke.. :/ identyczne zachowanie.. ale od dluzszego czasu mam inna i jest fantastico ;]

tak powiedzialam jej ze wiem, oczywiscie sie wszystkiego wyparla a nawet byla ironiczna teraz wiem ze to glupia suka

ale nie rozuemim dlaczego, po co to robila

Gość hmmmm.... kochana
moja pseudo przyjaciółka z którą znałam i przyjaźnilam się ok 14 lat zachowywała się tak samo aż w końcu zakochałam się z wzajemnością w cudownym facecie.......... i co się po jakimś czasie okazało??? Wydzwaniała do niego chciała się z nim spotykać za moimi plecami pisała smsy zaprosiła na studniówkę w ogóle nie pytając czy nie mam nic przeciwko. Dziś ten wspaniały facet jest moim mężem a z pseudo przyjaciółką nie mam kontaktu. Bywało że mi jej brakowało ale dziś już nie choć pewnie nigdy nie zrozumiem jak mogła zrobić coś takiego najlepszej przyjaciółce

ale kobiety to suki co :)

Gość Hajfa Wehbe
تستعد النجمة هيفاء وهبي لإقامة حفل زفافها في 20 نيسان ،على رجل الأعمال

Gość Hajfa Wehbe
وكانت هيفاء قد أعلنت عن خطوبتها رسمياً في حفل عيد ميلادها، وسط حضور عدد من الإعلاميين والأصدقاء، وذلك بعد انتشار شائعات لا حصر لها وتأكيدات على وجود قصة حب كبيرة بينها وبين احمد أبو هشيمة الذي يصغرها بعدة أعوام حيث أن عمره لم يتجاوز ال 35 سنة، ويعد واحداً من اهم رجال صناعة وتجارة الحديد فى مصر، ومن أكبر الموزعين ومساهم فى شركة السويس للصلب

Gość martablonddd
fajna ta przyjaciolka ehhhh :(