Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ejsido

kto lubi whisky z mlekiem?

Polecane posty

Gość ciezka praca
mliko jest dobre a whisky jeszcze lepsza. mieszanki nie pilam:O jeszcze:D

Gość ciezka praca
mnie tam zawsze latwo wchodzi;) dawaj przepis:) moze sie nie zatruje:P

50 ml mleka 40 ml łychy 2 lyzki miodu (bylo, ze 3 lyzki, ale to zdecydowanie za duzo) lod w kostkach wymieszac za pomoca shakera (albo sloika :P ) zostane spalona zywcem za rozpijanie nie swoich prezentow :P

Gość ciezka praca
jak nie jestes czarownica, to Cie nie spala:D a to sie dopiero okaze:P:P dzieki!!

Przez bezdroża Tybetu szedł podróżnik. Nagle poczuł potrzebę wypróżnienia się. Zauważył kupkę kamieni. Skrył się za nią i dokonał defekacji. Po wszystkim wstał i poszedł dalej. Kiedy zapadł wieczór, rozbił namiot i położył się spać. We śnie pojawił się tybetański święty, który powiedział: - Pamiętasz, jak załatwiałeś dziś potrzebę za stertą kamieni? To był mój grób! Za karę przez tydzień będziesz cierpiał na ostrą biegunkę! Pamiętaj też, że jeśli komuś opowiesz tę historię - on też będzie przez tydzień cierpiał na ostrą biegunkę! Tak też się stało. Podróżnik nie przewędrował ani kilometra w ciągu następnego tygodnia z powodu ostrej biegunki. Po powrocie do domu opowiedział historię swoim przyjaciołom i ci również dostali tygodniowego ataku ostrej biegunki. Oni opowiedzieli historię swoim znajomym i sytuacja się powtórzyła. I tak krąży ta historia po świecie do dzisiejszego dnia... A dziś dotarła do ciebie!!! @joemonster.org to tak a propos sraczki ;) obaczym jutro. wlasciwie sama mialam stracha to pic, ale taki przyjemny drin sie z tego robi :D chyba na jednym nie skoncze

Gość ciezka praca
jak wyjdzie....to dobrze, przynajmniej przeczysci:D malibu uwielbiam, jajcuna tyz, i tego sprobuje, chocby...nie wiem co:P

tak sobie mysle, ze mam stalowy zoladek. zjadlam juz dzis niedosmazony omlet z surowa maka i krokiety z poniedzialkowego obiadu. popilam łiskaczem z mlekiem i jeszcze sie trzymam! :D trzymajcie kciuki!! dobrej nocy :)

Gość bidon
Whisky mije sie z mlekiem ...ale mleko skondensowane z puszki ! i faktycznie bardzo dobry drink :))

Gość też piłam  z mlekiem ale
wole z colą

Gość Damcyk
Ze skondensowanym to jest szit... Po tym dopiero sraczki bym się bał :D Z colą jest świetna. Nic tak nie smakuje z colą jak whisky... Noo, ale dobra jest jeszcze ze spritem i sokiem z cytryny ;) Na imprezy polecam - nie muli tak jak whisky&cola.

Gość gość
O matko boska z mlekiem to chyba tylko do Rygi!!!..... :O Katastrofa!!! Wódka Orzech Laskowy owszem, ale nie whisky z mlekiem i to takim jakie obecnie mamy, że stoi w kartonie 2 miesiące, a jak się zepsuje, to nie mamy kwaśnego mleka, tylko gorzkie ohydztwo!!! Bleeeh!!! Piłam kiedyś whisky i mi nie smakowała, a raczej jak woda z mydłem. Piłam z colą i różnymi innymi płynami i nie wchodziła mi. Nie wiadomo kiedy mi posmakowała. Pasi mi każda z colą i lodem, z cytryną.. ale z mlekiem łeee... :O z mlekiem, to tylko wódka orzech laskowy. Smakuje jak malibu a i na nalewki tego rodzaju dobra, jak ktoś ma dobry przepis...ja mam..:D

Jutro święto to wypróbuję akurat ;). Ja polecam 1) whisky + energetyk (wiem, wiem niezdrowe ...ale pyszne, raz na jakiś czas nie zaszkodzi). 2) whisky + gorzka czekolada rozpuszczona - podobno pyszne

Gość gość
Mi z mlekiem smakuje, a energetyk tylko z wódką :P

Gość gość
ŁYCHA I BUCH.... POLECAM