Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasienka1777

Dziennik spowiedzi Kaśki! Walcze o szczuple cialo!!Wygram!!

Polecane posty

Kasienka wlasnie dzis zalozylam swoj pamietnik, ale odwiedzajac Twoj poczulam jak bym czytala o sobie! Miliony przygod z dietami juz za mna, poza tym mam ogromne uda i boczki, ktorych nie cierpie. Zaczynam rowniez z waga 77 kg a wzrostu mam 168 cm;) kurcze tak bardzo marze zeby schudnac i jakos wierze ze teraz uda mi sie to... i Tobie zycze tego samego:) zeby w koncu to lato bylo spelnieniem naszych marzen:) Pozdrawiam serdecznie:)

cześć dziewczyny chetnie się do was przylącze ja mam do zrzucenia 4-5 kilo nie wiem dokladnie bo nie mam wagi a dopierow czwartek sie zważe jak wroce na weekend chce wkoncu schudnąc bo od roku tak to sie ciągnie ale nie chcialo mi sie dostatecznie za bardzo lubie jeść ja teraz sie odchudzam owsianka wiem ze to restrykcyja ale musze troche zrzucic z brzucha bo mam problem z nim bo jest wydenty a owsianka na to pomaga a jak juz osiągnie to co chce to bede powoli zwiększac kcal do ok 1600 i zdrowa dieta juz na cale zycie

dzisiaj zjadlam 5 porcji owsianki na wodzie (na mleko mam uczulenie wiec wole nie ryzykowac kawa z 1 lyżeczka cukru (zostalo mi przyzwyczajenie po kopenhaskiej :P) i nie wytrzymalam i rano jeszcze bulke orkiszowa i owsianą a potem 3 kromki chcleba :(

ja dzisiaj: sn: bulka zytnia i sok marchwiowy II sn: bake rolls i milkiway minute- hehe:D obiad: 150g surówki z kiszonej kapusty i ciemna bułka kolacja: 300g surowki z kiszonej kapusty i bulka zytnia cholera ale pieczywa:/ ale do 1300kcal z tego co widze to sie zmieściłam wiec nie jest zle:) dzisiaj wieczor z facetem wiec nie bede na kompie, a takze odpuszczam cwiczenia za to jutro zabiera mnie do aquaparku wiec poszaleje, a potem zakupy z siostra:) buzioly!

blondyneczka- to ty ciagle owsiaanke jesz?? lokatorka- z tego co widze to juz pieknie schudlas;) jak to zrobilas? jaka dieta?? duzo cwiczysz??:D jestem starsnzym leniem do cwiczen....;/

owsianka caly czas bo oczyszcza jelita :) i pomaga na wdecia wiec sie troche z nią pomęcze bo mam z brzuchem problem a potem wroce do dobrych rzeczy czyli zdrowych :)

Kasienka mysle ze razem zawsze latwiej i musimy dac rade! Diety jako takiej nie mam no ale powiedzmy ze do 1000 kcal sie ograniczam, a poza tym nie jem chleba, ziemniakow, tlustego, pije tylko wode i czerwona herbate no i z czym u mnie najtrudniej ograniczam slodycze;) a poza tym postawilam na cwiczenia i tak sobie codziennie skacze na skakance oraz jezdze na stacjonarnym rowerku w zaleznosci od tego ile mam wolnego czasu:) a Ty cwiczysz? i blaaaaagam zdradzisz mi sekret jak Ty w ciagu 1 dnia 3 kg tracisz?? ja tez tak chce!:D serdecznie pozdrawiam:)

kasiadw1- tylko za dlugo na tej owsiance nie bądz bo tez nie zdrowe. Ile masz zamiar byc na niej?:D madroglopia-juz sporo nie cwiczylam takze musze zaczac. Od jutra bede biegac;)Podobno najlepiej sie gubi cm z ud a na tym mi najbardziej zalezy;) Pytasz jak gubie 3kg w jednen dzien? A wiec tak w niedziele rano warzylam 74kg ale objadlam sie nie samowicie ok 5000kcal i w poniedzialek warzylam 78kg a ze przez caly poneizialek nic nie jadlam to spadlo do 75kg.

na owsiance tylko do czwartku a potem to już zdrowe pyszne jedzonko, żolondek mi sie skurczy po takim oczyszczaniu a moj organizm nie bedzie mial ochoty na jakies cięzkostrawne rzeczy tylko na lekkie i zdrowe :)

blondyneczk- no to super;) Na wakacje bedziemy szalały w bikini!!!:D:D Ja od jutra zaczynam bieganie:Dwkoncu trzeba zabrac sie za sport i gubienie cm..:D 6:30 rano:D zaczynam;p

ja cwicze codzinnie ponad godzinke :) glownie z plyt shape naprawde polecam :) i do tego skacze narazie bez skakanki bo musze sobie kupic i biegam pare razy w tygodniu do tego kiedy mam czas to ide na piechote a nie tramwajem dzisiaj np poszlam na piechote na uczelnie i zajelo mi to godzine i 20 minut :)

blondyneczk- no to sporo tego ruchu;)super;) Dziewczynki ale zaszalałam. Z samego rana godz 6:30 zaczelam biegac:D. Fakt nie bylo latwo ale dalam rade narazie 30min z maluskimi przerwami chodzenia ale mimo wszystko jestem z siebie dumna;)Wkoncu sie przelamalam i zaczelam:D:D Juz wykąpana, świeża, siedze i pisze tu:D Zjem jakies sniadanko cos czuje ze to bedzie jogurcik naturals i lece na zajecia:D Bedziemy chude!!!!!:)

witam! coś cichutko dzisiaj na naszym topiku;/ niedawno z zajęc wróciłam, wszyscy się na mnie dziwnie patrzyli jak na przerwie (w porze obiadu) zjadłam jabłko a za chwile wyciągnełam pokrojoną marchewkę:) miny mieli co najmniej jak nie z tej ziemi:D u mnie super jak na razie, wszystko zjadłam tak jak zaplanowałam i teraz siedze i zastanawiam się co zrobić z wieczorkiem, bo coś mam ochotę porobić, tylko jeszcze nie mam koncepcji co;/ buziaki

ja dzisaj odstepstwo i zjadlam loda z czekolada ;( zauwazylam ze jak zjem cos czekoladowego, tlustego albo niezdrowego to wogole nie mam sily na cwiczenia a jak sie trzymam diety to mam pelno energii ciągle chce więcej sie ruszac dzisiaj tylko 15 min cwiczylam i ok 30 min marszu

ja dzisaj odstepstwo i zjadlam loda z czekolada ;( zauwazylam ze jak zjem cos czekoladowego, tlustego albo niezdrowego to wogole nie mam sily na cwiczenia a jak sie trzymam diety to mam pelno energii ciągle chce więcej sie ruszac dzisiaj tylko 15 min cwiczylam i ok 30 min marszu

Gość dooooooooooo Kasienka1777
Nie pomyliłaś sie czasem ???? 17.04. ważyłaś 78 kg a 18.04 już 75 kg?

hehe nie nie pomylislam sie bo to bylo tak ze 27 sie objadlam strasznie a na nastepny dzien noic nie jadlam i poprostu zlecial mi nadbagaz

ja już zjadlam owsianke i jak zglodnieje to kolejna i moze jescze jogurt pitny danona bedzie dzisiaj z cwiczen to raczej nic nie bedzie bo wracam do domu na weekend i tzreba sie pakowac sprzatac ... :) no i w weekend pewnie pojde na pizze lody itd, nie dede sie meczyc bo i tak sie poddam a od pn znowu dieta

Hej kobietki:) co tak cicho u nas?? odzywać się:) jak wam dzisiejszy dzień mija? u mnie super:) właśnie do domu wróciłam tzn. do mojego rodzinnego miasta i trochę w weekend mam zamiar na rowerze i rolkach pośmigać:) dzisiejszy dzień pod względem jedzenia bardzo dobrze, zaras tylko jeszcze kefir na kolacje wypije. i racja żywieniowa będzie zakończona, chociaż już znajomi mnie zobaczyli i wyciągają na wieczór na piwko, i coś mi się wydaję ze się skuszę:)

Kasiu, a ja mysle, ze zdarzaja Ci sie takie dni, w których sie obzerasz, a potem zalujesz wlasnie dlatego, ze za malo jesz kalorii i cialo sobie z tym próbuje poradzic, wysylajac ci ten ogromny glód! Ja stosuje MŻ, wcale nie czuje sie, zebym byla na jakiejkolwiek diecie, po prostu staram sie nie zachowywac jak kobieta pierwotna, która sie napycha w obawie o dzikie zwierzeta i ciezkie czasy. Jem porcje kobiece ( bo wczesniej jadlam wiecej od mojego 90-klowego chlopaka), mniej slodkiego, smazonego, masla itp i z 70 zeszlam do 63, a jestem szczesliwa, bo niczego sobie nie zaluje, jem to, na co mam ochote, tylko w umiarze. Cwicze czasami, chodze na spacery i czuje sie swietnie.

no wypiłam 2 piwka ale byłam twarde bo nie dałam skusić si.ę na pizze:) -->Izzy 1987 ten post jest do autorki topiku czy może do innej kasi? uciekam spać:) dawno nie piłam i coś mi z lekka wiruje:) buziaki dziewczyny:) jutr ano się zważę i mam nadzieje, że bedzie coś mniej;)

jestem spowrotem przez weekend byly imprezy wycieczki grile piwa lody wiec teraz zmowu musze przejść na owsianke :( nie wiem jeszcze na ile dni dzisiaj już jedna zjadlam nastepna jak wroce z uczelni

hej dziewczyny!! długi weekend zakończony, było kilka wpadek i to nie takich małych, zwłaszcza że prawie codziennie byłam na grilu, ale dzisiaj już wielki powrót do ścisłej diety;) już jestem po śniadaniu, ok 11 będzie 2śniadanie i na zajęcia lece;) a jak wam ten czas minął? 3majcie się! buziaki

a co to topik umiera ? dzisiaj mialam nic nie jesc i nawet nie bylam glodna ale mialam okienko i poszlam z kolezanka na nalesnika z serem ananasem kokosem i polewa czekoladowa a potem jeszcza na McFlurry bo zmowy sa z M&M :P no ale juz dzisiaj nic nie zjem i pocwiczylam pol godz bo na wiecej nie mam czasu

Gość Zlodziej w pidzamie
Pewnie znowu miala napad :o