Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zelixa-pierwszy raz

Jak stosować zelixe?

Polecane posty

Gość Zelixa-pierwszy raz

Gość widać że na czarno sobie
załatwiłaś skoro nie wiesz :P

Gość Zelixa-pierwszy raz
Kupiłam zelixe. Chce schudnąć o 8kg. Czy 10 mg wystarczy? Czy na ulotce będą jakieś wskazówki na temat odżywiania i trybu życia?(właśnie idzie do mnie pocztą:)) O czym należy pamiętać biorąc zelixe? Dieta czy raczej jemy normalnie? Nie chciałabym sobie zaszkodzić bo nie mam nadwagi tylko chce schudnąć parę kg. Bardzo prosiłabym o radę!

Gość Zelixa-pierwszy raz
No tak:/ Mój lekarz nie chciał mi przepisać. Doradzał dietę ale u mnie to wykluczone bo jem kompulsywnie. To mój straszny problem, coraz częściej mam ataki i co raz bardziej oddalam się od swojej właściwej wagi.Nie wychodzę już z domu tylko na zajęcia wydaję się sobie monstrualnie gruba.... Muszę to jakoś zatrzymać i chyba zostały mi tylko leki.... Czy zelixa pomoże w zaburzeniach odżywania?

Gość widać że na czarno sobie
Jesteś nie poważna!!!! Leki zelixa,merida i inne powinny się stosować pod ścisłą kontrolą lekarza. Obyś później nie płakała.

Gość Zelixa-pierwszy raz
Uwierz mi że jestem dosyć rozsądną osobą. Nie wierz w jakiej jestem sytuacji. Dokładnie to przemyślałam. Nie mam innego wyjścia. Muszę schudnąć aby normalnie funkcjonować..... Miałam wybór: zacząć wymiotować po posiłkach albo kupić leki. Dieta nie wchodzi w grę bo ciągle odczuwam głód i nie mogę przestać myśleć o jedzeniu.

Gość Zelixa-pierwszy raz
no jeśli są tu tylko osoby które potrafią napisać że jestem nie poważna to trudno.......

Gość frufru
zelixa zahamuje Ci uczucie głodu, natomiast licz sie z tym że jesli po jej odstawieniu nadal bedziesz kompulsywnie jesc to wróci Ci wszystko z nawiązką. a kazda kolejna terapia meridiopodobnymi preparatami daje coraz mniejsze efekty. czy przyznałaś się lekarzowi do tego rodzaju problemów o jakich tu piszesz?...

Gość grucha 3
ciągłe uczucie głodu wystepuje przy heli-costam ,bakteria w żoładku.Wystarczy kuracja antybiotykowa i przyczyna znika.Moze lepiej sprawdź (W aptece są testy do zrobienia w domu) zanim rozregulujesz organizm chemią...🖐️

Gość frufru
nie ukrywam że objawy opisane przez autorkę - kompulsywne objadanie się, przesadne postrzeganie własnej nadwagi, branie w ogóle pod uwagę wymiotów - zakrawają mi na start w stronę bulimii :( a to jest o wiele gorsze niż 8kg za duzo...