Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pacynka222

Nienawidze wszytkich zasranych naukowcow!!!

Polecane posty

Go艣膰 wwwwwwwwwwwwww
Moim zdaniem to jest pi臋kne i zupe艂nie realne. Musisz tylko umie膰 zamieni膰 czy wbudowa膰 w tworzywa czy NAPROMIENIOWA膯 tworzywa widzaine fal膮 niewidzialn膮 dla oka ludzkiego i uwa偶am 偶e JAKI艢 CZAS dany przedmiot mo偶e by膰 niewidzialny - cz艂owiek zas艂oni臋ty np. nie wiem ... jakim艣 tworzywem i napromieniowane to tworzywo fal膮 niewidzialn膮. Nie wiem jakie tworzywo musia艂oby to by膰. Przenikalne, dla tych cz膮stek, a z drugiej strony nieprzenikalne dla ludzkich kom贸rek bo RAKA mo偶naby dosta膰, nie? Chyba tak to dzia艂a.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wwwwwwwwwwwwww
Na pograniczu ludzkiego cia艂a musia艂aby by膰 jaka艣 super g臋sta materia, kt贸ra by tamowa艂a cz膮steczki i nie mog艂yby one przenika膰 w g艂膮b sk贸ry cz艂owieka. Tak my艣l臋, 偶e jak co艣 takiego znajd膮. To we藕miesz powiedzmy jak膮艣 foli臋, naprominiejujesz j膮 sobie jednostronnie i si臋 ni膮 zawiniesz...znikaj膮c. Super.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 doktorek gregorek
Jakby nie ci zasrani naukowcy to zamiast komputera miala bys liczydlo a zamiast podpaski garsc siana - sproboj , moze ci sie spodoba :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wwwwwwwwwwwwww
Eeeeeeeee w sumie jest to straszne. Ju偶 mi si臋 nie podoba. Pierwsi p贸jd膮 偶o艂nierze, na materiale izoluj膮cym i tak b臋d膮 oszcz臋dza膰 czyli wszyscy b臋d膮 umiera膰 na choroby popromienne. A to straszna 艣mier膰 jest - raki i takie rzeczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wwwwwwwwwwwwww
Naukowcy? Naukowcy nie stworzyli komputera w wersji, kt贸r膮 ty znasz. Stworzyli wielkie maszyny matematyczne - psu na bud臋. Ale windows nie jest wymys艂em naukowc贸w. Raczej bankiera.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wwwwwwwwwwwwww
Pomy艣lcie sobie - bo napromieniowa膰 na niewidzialno艣膰 nie jest pewnie a偶 tak trudno, ale jaki materia艂 przytrzymuj膮cy promienie musi by膰 pewny i kosztowny - metal jaki艣 super - nie wiem platyna? przerobiona na foli臋. Kto na to p贸jdzie? Tylko USA.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wwwwwwwwwwwwww
Najlepiej napromieniowani na niewidzialno艣膰 byli ci w Hiroszimie , nie? I Nagasaki. Tylko cienie po nich zosta艂y albo si臋 od razu...frrrrrrrrr...rozpu艣cili. Jak w kwasie solnym. To te偶 jest niewidzailno艣膰 jak wpadniesz do beczki z HCL.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 doktorek gregorek
Pierwszy silnik tez byl na pare, i potrzebowal wywrotke wegla, ale od tego sie zaczelo , wiec mi nie mow ze komputer wielkosci pokoju byl psu na bude ;p

Udost臋pnij ten post

te偶 nienawidz臋, ci膮gle co艣 mu si臋 nie podoba艂o w mojej pracy in偶,a moim zdaniem by艂a idealna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wwwwwwwwwwwwww
No co艣 tam nim liczyli. Bo偶e dzi艣 te偶 maj膮 jakie艣 wielkie lunety i licz膮 co艣 tam - wszech艣wiat czy idzie do przodu czy do ty艂u. A po co to komu? A tu ma艂y komputer, okienka - piszesz, komunikujesz si臋 z lud藕mi... Albo np. satelita - ca艂y 艣wiat ju偶 jest sfotografowany. CA艁Y. I co z tego jak np. w Polsce jedziesz do miasta. Za 2 godziny chcesz wyjecha膰, a tu kurde zablokowany jeste艣, tu barierka, tam wywrotka, ani znaku. Jeste艣 w korku - r贸b se co chcesz. I po co mi ta satelita? Eeee tam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 doktorek gregorek
Ty nienawidzaca, jak 10 lat temu dzwonilas do cioci z pcimia dolnego to przy pomocy centrali telefonicznej wielkosci pokoju :D a teraz przekaznik komorkowy zmiesci sie w twoim klopie :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wwwwwwwwwwwwww
Ja ostatnio tak mia艂am wiecie - w prawo postawili mi 2 barierki, a z ty艂u ulic臋 zacz臋li robi膰. No ale jak ja mam wyjecha膰 to mi nie napisali. I w chwili gdy zacz臋艂am si臋 modli膰 o ma艂y samolot znalaz艂am jaki艣 op艂otek i po tych dziurach. Ale mo偶e mia艂am si臋 modli膰 o ma艂y czo艂g. Na艂adowany, nie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 doktorek gregorek
No tak, brak orientacji w przestrzeni i stara mapa wgrana w GPS, faktycznie tragedia :P hihi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wwwwwwwwwwwwww
Jednym s艂owem POPROSZ臉 O AUTO NA G膭SIENICACH. To m贸j nast臋pny zakup b臋dzie. I z luf膮 wycelowan膮 do przodu. :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wwwwwwwwwwwwww
No ju偶 tak jechali niekt贸rzy GPSem , 偶e p贸藕niej co to by艂o... 20 trup贸w jak do rowu wjechali bo wiesz jak to jest. Tu GPS, tu ulica, tu tir...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 doktorek gregorek
To trzeba bylo tak odrazu, ze jezdzic nie potrafisz a mape trzymasz do gory nogami, a nie sie naukowcow czepiasz :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wwwwwwwwwwwwww
tu tir z naprzeciwka a ciebie znosi na lewy pas... :( Ju偶 ja tam znam 偶ycie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pacynka222
tak prawda zrobili wiele dobrego ale na tym powinien byc koniec ! beda bawic sie w boga i chciec za duzo doprowadzajac nasza ziemie do zaglady..proste

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 doktorek gregorek
Kup sobie wrotki , najlepiej na pare :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wwwwwwwwwwwwww
Aaaa ja je偶d偶臋 po tym co znam. W sensie... musz臋 wiedzie膰 GDZIE JAD臉. Kierunek. Po mie艣cie jak mi co艣 zamkn膮 a nie znam miasta - to zaraz si臋 boj臋, 偶e wyje偶d偶臋 se resztk臋 beznyny i wyjad臋 w drug膮 stron臋. Bo wiecie jak to w Polsce - gdzie tu jakie艣 znaki. No ale kieruj膮c si臋 logik膮 i zdrowym rozs膮dkiem ostatnio jak膮艣 poln膮 drog膮 wyjecha艂am. Akurat kiedy艣 siedzia艂am tam niedaleko w knajpie ze znajomymi i wiedzia艂am, 偶e tam musi by膰 jaki艣 przejazd. Gdyby nie to to nie wiem. Tylko pami臋ta艂am, 偶e tam jest jaka艣 droga mi臋dzy blokami...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wwwwwwwwwwwwww
Wiecie p贸艂 biedy jak macie p贸艂 baku - to se je藕dzicie jak chcecie. Ale jak macie resztk臋 i zje偶d偶acie 偶eby zatankowa膰? To co wtedy jak wszystko zamkni臋te, wy odci臋ci od 艣wiata. TRAGOS. I chamstwo. W Polsce na drodze prawda jest tylko jedna - jak w 偶yciu - TRZEBA MIE膯 OCZY W ZADKU i PATRZE膯 PRZEZ PRZEDNI膭 SZYB臉 - jak dla mnie. I W LUSTERKA. A W tylni膮 te偶!!! Nie mniej wa偶na. 2 moje wypadki by艂y jak wjecha艂am do ty艂u.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 doktorek gregorek
No to mowie, kup se wrotki , najwyzej sie wyrypiesz i jak sie mocno w dekiel walniesz to moze ci pomoze :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wwwwwwwwwwwwww
Chcecie to wam opisz臋 moje 2 wypadki - obydwa przy cofaniu. 1 - wjechanie w pieniek na trwie ok艂o 50 cm. i omal nie roztarganie sobie podwozia. Drugi - wjechanie w chude drzewo na parkingu, kt贸re sta艂o IDEALNIE w rogu bocznego lusterka i tylniej szyby. To by艂 TRZASK :(. By艂a ju偶 tzw. martwa przestrze艅 czy co - niby troch臋 widzia艂am, ale drzewo mi znikn臋艂o. :(. I znowu 100 z艂 nie moje. :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wwwwwwwwwwwwww
pieniek na TRAWIE - tak mia艂o by膰. Korekta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 doktorek gregorek
Prawo jazdy dla kretynek - powinni tego zabronic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wwwwwwwwwwwwww
Nie wolno cofa膰 w traw臋 wi臋ksz膮 ni偶 10 cm. O ani. G贸wno psie ma by膰 wida膰 - wtedy se cofnijj a i tak mog膮 by膰 gwo藕dzie czy co艣. A ja wjecha艂am w takie k臋py. Ale 偶eby tam pieniek by艂 nie 艣ci臋ty to by mi sie te偶 nie przy艣ni艂o. W takim miejscu :( No ale nic. Moja wina ewidentnie. :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wwwwwwwwwwwwww
Id偶 se siana pojedz doktorek gregorek. Albo kup se okulary... niewidzialne. :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 doktorek gregorek
Ale to nie ja placze z tego powodu ze nie potrafie jezdzic hehe :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wwwwwwwwwwwwww
A ja te偶 bo mnie nie sta膰 na samoch贸d. To co mam p艂aka膰. A te drogi? Jedna modlitwa 偶eby dojecha膰. Jak dla mnie.

Udost臋pnij ten post