Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
kaktusek87

czuje sie jak odmieniec jak tu się wykręcic z dennej zabawy

Polecane posty

mój chłopak męczy mnie, żebyśmy wyjechali na 3 dni na ryby z jego znajomymi... no i po 1 to dostane okres w tych dniach (a ja okres bolesnie przezywam no i nie bedzie sie gdzie umyc), po 2 to nie cierpie zabijania zwierzat ktoremu towarzyszy radosna zabawa- kazdy inaczej to odbiera ale dla mnie jedzenie ryby ktora widzialam przed chwila zywa bedzie koszmarem..a po 3 czuje sie obco w towarzystwie znajomych mojego chlopaka..utrzymuje z nimi kontakty, zwlaszcza z dziewczynami, jestem dla nich mila ale 3 dni w ich towarzystwie to dla mnie ogromny wysilek..drazni mnie ich chamski sposob bycia, ogolnie ich nie lubie, choc bardzo bym chciala...to wszystko o czym tu napisalam baardzo wkurza mojego chlopaka i jest zly ze nie chce jechac bo okres i te sprawy, a ja sie czuje jak totalna maruda, ktorej nikt nie rozumie. jak nie pojade to beda wielkie pretensje, a jak pojade to bede miala poczucie straty czasu i totalnego dyskomfortu. nie wiem jak sie z tego wykrecic zeby nie wyjsc na nienormalna..nikt w tym towarzystwie moich wytlumaczen nie skuma..nawet dziewczyny:/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować