Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

viola.1980

Jestem szalona i mam zboczone fantazje dotyczące mojego faceta

Polecane posty

Wiem, że niektóre z was zaczną się pukać w głowę i mówić co ta wariatka wyprawia i po co jej to lecz każdy ma jakieś fantazje, te mniej i bardziej wyuzdane a ja zamierzam je spełniać. Z facetem jestem od 5 lat ( nie mąż gdyby ktoś się dopytywał ) i jest super, mieszkamy razem, potrafimy ze sobą rozmawiać, kilka razy w roku wyjeżdżamy na długie urlopy... w łóżku też jest cudownie. Teraz co do mojej fantazji. Lubię patrzeć jak on robi to z inną kobietą, patrzę jak ją pieści, jak ona mu to robi... jak ją ostro posuwa... Mam przyjaciółkę którą zapraszamy do sypialni lecz to mi nie wystarcza. Chciałabym patrzeć na to z ukrycia i przy tym się masturbować. Chciałabym zaaranżować to wszystko, zapoznanie, oczywiście niby bez mojej wiedzy a przy waszym spotkaniu być w pobliżu i z ukrycia wam się przyglądać. A może przy okazji spełnisz swoją fantazję, być obserwowaną ;) Wszystko już obmyśliłam jak przypadkowe zapoznanie ..... spotkania... Coś o nim teraz, 32 lata, przystojny i ostry w łóżku. I najważniejsze, mieszkamy w Warszawie. Więcej szczegółów dla zainteresowanej wyśle na maila, piszcie na viola.1980@wp.pl

Chyba uważnie nie czytałeś albo za długo twój wzrok był skupiony na mojej masturbacji. Napisałam przecież, że mamy przyjaciółkę do trójkąta ale ja chce patrzeć na to z ukrycia by on o tym nie wiedział.

viola no to proste jak drut wystaw koleżankę z nim sam na sam (żeby on nie wiedział) i wejdź po cichu na chate i sobie popatrz .........no i włóż paluszki do majteczek

Gość kasiulkaa198
Nie tam, zaaranzowac spotkanie, niech sie spotkają, ty zaaranzuj wyjazd, a potem ukryj sie w mieszkaniu kolezanki a ona w tym czasie niech go zaprosi, i sprowokuje go, i ja przeleci... Fajna fantazja, a ja mam taka jak facet sika, kiedys jechalam samochodem i na dosc ruchliwej drodze taki jeden mlody wyszedl i zamiast isc na za row, stanał na poboczu, skierował małego na stronę rowu, i lał. Widocznie nie chciało mu sie przechodzic przez row robil to na pobiczu i mial taki sexi strumiem. Jak to zobaczylam, zwolnilam troszke, bo za mna bylo samochochodow i potem odjechalam i znalazlam taki wjazd na polną, tam dalej na polnej dokonczylam paluszkiem.... Ostatnio krecą mnie takie klimaty...

Gość małaładna
A ja chciałabym zobaczyć jak mój facet zeszmaca jakąś pannę, ale nie mnie, tylko żeby przed nią poudawał, że lubi być władczy, i żeby ona była taka ulegajka, i to podglądać i paluszki w dół.

Gość jeden męzuś
A ja mam podobnie. Chciałbym popatrzeć na swoją zonę jak ją bezceremonialnie rżnie jakiś inny na moich oczach a jej jest rozkosznie. Realnie do tego niedojdzie bo ona niechce - moze to i lepiej. A fantazja pozostaje. Jeśli chodzi o inne fantazje - chętnie polizałbym szparkę innej nieznajomej . Mieszkam w okolicach węgrów , sokołów podlaski mam 36 lat . hary34@o2.pl

Gość Jaaaaaaaaaka ciekawa
to "ona" jest sprytna, potrzebuje aktorki do fimów xxx ;) i prowadzi casting

Gość tak patrze ci tu wypisujecie
spoko moja tez ma takie fantazje ze pozuwam inną, czyli nie jest to takie rzadkie

Gość Jaaaaaaaaaka ciekawa
Też mam taką fantazję, że wchodzę do domu a mój facet jest z inną. Różnie sie dzieje w tej fantazji, ale finał jest zawsze taki sam : on może juz spiewac sopranem, a ona ucieka z powyrywanymi kudłami :)