Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WiolaX

czy to sie mże udać?

Polecane posty

Gość WiolaX

Moja kuzynka młoda 19latka spotyka sie z chłopakiem niewiele starszym który ma dziecko Chłopak jest kawalerem płaci alimenty Kuzynka jest z nim w ciązy, niby planują slub ale o konkretach na razie cisza Czy taki związek ma szansę? Czy to nie za duze obciążenie psychiczne dla tak młodej dziewczyny? te spotkania z byłą, weekendy z dzieckiem itp?

moze sie udac .....wszystko zalezy od tego w jaki sposob facet rozstal sie z poprzednia partnerka.....jesli w cywilizowany sposob to nie widze problemu

Gość WiolaX
kabel, nie znam szczegółów, on tak naprawdę t z nią nie był, zaczęli sie spotykac i ona za krótko zaszła w ciąze a on nie chciał sie z jakichś powodów z nią związać (był bardzo młody może to był wystarczający powod) nie znam tej jego pierwszej wiec niewiem jaka ona jest, dzieckiem sie zajmuje chyba ok, mają kontakt ale ta obecna jest chimerycznie wręcz zazdrsna jak to malolaty mają w zwyczaju.... Nie wiem co mam o tym myśleć....

Gość WiolaX
niepokoi mnie że on tak bez entuzjazmu podchodzi do faktu ciązy swojej dziewczyny, jak jeszcze nie wiedzieli a sie domyślali to na zasadzie będzie to będzie...taki typowy gowniarz a ona poki zakochana wszystko akceptuje ale co innego akceptowac a co innego potem sie z tym zmierzyc w codziennym Martwi mnie ten związek....

Gość WiolaX
Może jeszcze jakies spostrzeżenia lub doświadczenia Wasze lub znajomych ? Bede wdzięczna

Gość WiolaX
podobno chłopak ma też już dziecko z córką swojej sąsiadki

Gość WiolaX
podszywom dziękuje Ma jedno dziecko a teraz będzie miał drugie z moją kuzynką Powstrzymuję sie od komentarzy odpowiedzialności bo mnie mnie oceniac ale same sie ne nasuwają Pytam tylko o potencjalną przyszłość i trwałość takiego związku?