Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Holityczka

Co byście zrobili jakby twórcy NK na jakieś święto udostępnili wszystkim...

Polecane posty

Gość Holityczka

Co byscie zrobili jakby twórcy naszej klasy z powodu jakiegos swieta np. trzeciej rocznicy istnienia nk UDOSTĘPNILI wszystkim każde posuniecie każdego, każde odkrycie strony, że każdy mógłby zobaczc kto ile razy od początku oglądał jego profil, kto ma założone konta fikcyjne itd? Ja bym chyba zabiła się ze wstydu :( :(

Gość fuckthaluv
miałabym to w dupie i usunęła konto 😴

To co tam robisz na NK, żebys sie spaliła ze wstydu???????? przyznaj sie :P

Gość Dingooos
Ja tez bym usunela konto hahha

Gość nie mialaym sie czego wstydzic
spoko, nie zrobia tak, bo by im sie polowa klientow pozabijala w ten sposob :D 🖐️

Gość trzeba postepowac
tak , zeby pozniej nie bylo wstydu nawet na Nk

nic bym nie zrobiła, naprawde wali mnie to co sobie ktoś o mnie myśli ale lałabym ze smiechu jakbym widziała kto i ile raz właził na mój profil :D a mój kolega sie kiedys wkopał ehehe bo wstawiłam raz zdjęcie w bikini a potem wykasowałam bo to było na złość takiemu dupkowi, a ten mój kolega powiedział \" po co usunęłaś teraz jak juz dawno wszyscy pozgrywali na dyski\" eheheh znaczy że on zgrał :D podobam mu sie niah niah

...zabiłabym się ze wstydu, bo śledzę mojego byłego chłopaka i jego nową dziewczynę;) ...założyłam sobie specjalnie konto fikcyjne \"miłośnicy czekolady\", i ich zaprosiłam, bo mieli zablokowane galerie ;D wiem, wiem, żal.pl

troche lipa, podgladam jednego goscia nawet piec razy dziennie mimo ze on ma od poczatku te same 2 zdjecia ... to tez jest porazka :D i w ogole samych logowan mam z milion dziennie na NK ...

ehehehe dobrzy jesteście :P ja tam kont fikcyjnych nie mam ale dobry pomysł nie jest zły ;) hmmm fani gorącej czekolady, to chyba bym musiała założyć "przechyl polej powtórz" żeby swojego byłego podglądać :D zresztą mam go w znajomych :P

haha, ja nie mam naszej klasy (swojej) i udaję, że w ogole mnie to nie interesuje, a jestem szpiegiem nr 1 :):D

Gość ktostammm
A ja mam konto : imię - konto , nazwisko - fikcyjne :-) i tak nikt nie wie że zaglądam bo mam zaznaczoną opcje ''Nie pokazuj innym, że oglądałem ich profil (jednocześnie nie będziesz widzieć kto oglądał Twój profil).'':-D

Gość CiekawskaMałaMi
Ej a właśnie opcja ''Nie pokazuj innym, że oglądałem ich profil (jednocześnie nie będziesz widzieć kto oglądał Twój profil).'' to 100% pewność...bo mój brat powiedział że mnie widać jak wchodzę a na pewno mam zaznaczoną, może mnie wkręca? ;-P

osz kutwa nie jestem sama ;) tyż inwigiluje parę osób ;) swoje konto usunęłam i założyłam od nowa i teraz zapraszam tylko kilkoro znajomych z którymi nie mam kontaktu na codzień ;) a mam drugie konto fikcyjnie gdzie sledzę poczynania takiego mojego znajomego ;) ależ jestem popierdolona ;)

ja niby tez mam to cale podglanie wylaczone ale se nieraz mysle 'ale by było zianie jakby oni mnie rzeczywiscie widzieli' straszna porazka :D

Gość zima dobra rada
nie obeszłoby mnie to specjalnie, nie mam zadnych fikcyjnych kont, zwykle ogladam zdj osob, ktore akurat dodaly nowe. nikogo psychopatycznie nie obserwuje, tylko pare razy polatalam po innych profilach, choc mam wylaczona opcje z tym pokazywaniem kogo odwiedzilam. nie musze sie siebie wstydzic nawet na nk :classic_cool::D