Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olsztyniankaz

tani nocleg we Wroclawiu.

Polecane posty

Gość olsztyniankaz

zamierzam jechac do wroclawia w celach turustycznych w dlugi weekend. moze miejscowi, albo Ci, ktorzy juz zwiedzanie wroclawia maja za soba podpowiedza gdzie mozna tanio sie przespac? tanio mam na mysli do 30 zl. bylabym wdzieczna za pomoc! :)

Gość pewnie w akademiku
jw

Gość byla wroclawianka
dom turystyczny Solo lub trio, poszukaj w necie

Gość olsztyniankaz
dzieki, spisalam pare pozycji. tez myslalam o akademikach, ale ciezko cos na ten temat znalezc w necie, oewnie chodzi o pore roku, bo w wakacje, to nie ma problemu. mam pytanie, czy schronisko youth hostel na ul.Kiełczowskiej 43 Psie Pole znajduje sie daleko od centrum? bo tam jets najtaniej...

Gość olsztyniankaz
nie da sie tam dojechac jednym srodkiem komunikacji? kurde, chce cos niedaelko od centrum:O a moze pomozecie mi z akademikiem? wpisuje akadmeik warszawa nocleg, ale niewiele z tego wychodzi, prosszzzz

Gość bojowy chlop
rozbij namiot :D albo przekimaj u mnie

Nie wiem czy jednym dojedziesz ale nawet jeśli to będzie on raz na godzinę może i będzie godzinę jechał.. a na majówkę to i rzadziej może jeździć, a o nocnym chyba można zapomnieć Niedaleko mnie są kwatery prywatne ale nie wiem ile się cenią ( u kogoś w domu)

Gość olsztyniankaz
no w najgorszym wypadku zeka mnie spanie pod churmka:D no prosze was z tym akademikiem, jelsi jestescie z wroclawia to lepiej sie orientujecie jak to wyglada w czasieroku akademickiego...

Gość olsztyniankaz
a może ktoś z Wrocka mnie przygarnie ? Odwdzięczę się w nocy...

Gość olsztyniankaz
podszywaczu, chcialbys, co?;D

Wiem, że można wykupić nocleg w akademiku Uniwersytetu Przyrodniczego \"Arka\". Nie wiem niestety jakie są tam ceny i namiarów też nie mam. Poszukaj na stronie uniwerku, to może jakiś tel. znajdziesz, a jak nie to dzwoń na uczelnię, tam Ci pewnie coś powiedzą. Arka jest na Biskupinie - centrum to nie jest, ale już bliżej niż Psie Pole.

Gość ja mieszkam we wroclawiu
wiec nie orientuje sie w noclegach w moim miescie ;) Ale tez slyszalam, ze najtaniej tam w schonisku na Kileczowie. Bez przesady, ze to zadupie. Dojedzie sie do centrum jednym autobusem ;)

W Arce mozna (moj ukochany akademik!!) ale ceny dla turystow ponoc obledne ;) A z tego Kielczowa to wcale nie jest tak daleko!! Juz nie przesadzajcie ;) Pol godziny i jestes w centrum ;)

na uczelni nic nie powiedza o noclegach tam :P szczerze watpie :D Lepiej bezposrednio do Arki dzwonic ;) Jesli nic sie przez 10 lat nie zmienilo to numer jest: 348-10-91

Gość olsztyniankaz
e jak pol godziny to luz. wiem, ze jako,z ejestescie z wroclawia raczej nie nocujecie po hotelach, ale mniej wiecej sie orientujecie gdzie mozna i gdzie jest w miare okej. dzieki i pozdrawiam!

Nie wiem jak jest na kielczowskiej. Ale tez komus kiedys szukalam noclegu i tam znalazlam najtaniej. A az tak bardzo daleko nie jest. W dlugi weekend korkow nie bedzie. Pol godziny drogi stamtad jest. Zreszta mozesz sobie wprawdzic w rozkladzie. Autobus 131 do Grunwaldu albo pospieszny N to nawet na dworzec Cie bezposrednio zawiezie (no to z 40min moze na dworzec...). Tak na oko mowie, bo czesto jezdze w tamtym kierunku ;) Do grunwaldu to pol godziny a to juz centrum, stac to wszedzie dojedziesz czy nawet dojdziesz, bo po co kasowac bilet na 2 czy 3 przystanki ;) ZOO, Rynek, dworzec - wszystko w zasiegu ;)

Gość olsztyniankaz
a gdzie mogę zapoznać jakiegoś fajnego kolesia ? Lubię ostry i namientny seks

Gość janusz098
Jeśli wybierasz się w celach turystycznych, to zapewne interesuje cię centrum. W najbliższym sąsiedztwie rynku mieszczą się apartamenty we Wrocławiu. Brzmi dość poważnie, ale wcale nie są takie drogie jakby się mogło wydawać, za to komfort nieporównywalnie większy. http://apartamentywroclawskie24.pl/