Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FDHG

ZDRADA ZAWSZE NASTĄPI!

Polecane posty

Gość FDHG

Nie wierze w zwiazki bez zdrad. Monogamia jest mitem, chociaz bardzo staramy sie sobie wmawiac, ze to najlepsza i jedyna forma kontaktow seksualnych. Pytanie, jak dlugo... Znam wiele malzenstw ze stazem powyzej 20 lat. We wszystkich byly zdrady. Mozna sie oburzac, kiedy jest sie mlodym i ciagle spragnionym tego jednego patrnera. Po latach, wielu latach - podkreslam, chce sie czegos innego. Nie oszykujmy sie, takie sa fakty.

Gość FDHG
PRAWDA? PRZYNAJMNIEJ JEDNA SZCZERA...

Gość FDHG
I DOŚWIADCZONA

Gość beznadzieja i na dokładkę
współczuję takiego podejścia do związków. Albo siebie rozgrzeszasz, albo masz wokół nieodpowiedzialnych znajomych

Gość FDHG
TJAAA A TY ZNASZ JAKIES WIELOLETNIA MALZENSTWA BEZ ZDRAD DZIECIACZKU??

Gość FDHG
Wielbicielka ładnych ryjk.. a ile masz lat... widac doswiadczona jestes... tylko te dzieci mysla idealami... zdrada zawsze nastapi...

Gość małaaaaaaa
moi rodzice są 26 lat po ślubie i jakoś nigdy się nie zdradzili:O

nie generalizujmy ze zawsze nastapim,y bo przeciesz nie przeanalizowalismy wszystkich zwiazkow na swiecie....tez uwazam ze czlowiek nie jest stworzony do monogami....jednak bedac w zwiazku staram sie byc wierna i tego samego oczekuje od partnera

Gość FDHG
i co zycie cie nauczylo tej prawdy..

Gość FDHG
''nie generalizujmy ze zawsze nastapim,y bo przeciesz nie przeanalizowalismy wszystkich zwiazkow na swiecie....tez uwazam ze czlowiek nie jest stworzony do monogami....jednak bedac w zwiazku staram sie byc wierna i tego samego oczekuje od partnera'' taaak powiec to samo po 20 latach.. ''małaaaaaaa moi rodzice są 26 lat po ślubie i jakoś nigdy się nie zdradzili '' dziecinko o pewnych zeczACH RODZICE CI PEWNIE NIE MOWILI..;P '

Gość najszczesliwsza na swiecie
moi rodzice sa prawie 30 lat po slubie i sie nigdy nie zdradzili, kochaja sie jak nastolatki co zreszta po nich widac, ja jestem z moim 7 lat malzenstwem tez sie nie zdradzilismy, znam jeszcze pare innych przykladow gdzie mimo uplywu czasu milosc jest i to widoczna golym okiem:)))

Gość małaaaaaaa
po 1. nie mów do mnie dziecinko, ołkej?? po 2. pisze się RZeczach:) po 3. oboje nie tolerują zdrady, a moich rodziców znam bardzo dobrze:)

nie zgadzam się z toba, nie mozna uogólniać... Wiadomo nie od dzisiaj, że na poziomie instynktu czyli biologii, wszyscy jesteśmy poligamiczni, ale na poziomie kulturowym jesteśmy monogamiczni bo każdy człowiek potrzebuje pewnej intymności, zaufania, wyłączności ... A juz na pewno staż małżeński nie ma tutaj nic do rzeczy ... wszystko zależy od ludzi ... od tych 2-ch osób ... chodzi o to żeby dobrze ulokowac swoje uczucia i wtedy jest się szcześliwym ...

Gość FDHG
''po 3. oboje nie tolerują zdrady, a moich rodziców znam bardzo dobrze '' OJ ZDZIWIŁA BYŚ SIE I TO BARDZO!

FDHG to ze ciebie ktos zdradzal czy ty kogos zdradzales/las...to nie znaczy mimo wszystko ze robia to wszyscy....przykro mi z powodu twoich doswiadczen zyciowych naprawde:classic_cool:

Gość ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
OJ DZIECI DZIECI..DZIECI POPIERAM AUTORKE TO MOZE NIECH SIE WPISZĄ WIERNI W DŁUGICH ZWIĄSKACH... NOM CZEKAM

Gość małaaaaaaa
oj nie zdziwiłabym się;) znam lepiej moich rodziców niż ty.. swoją drogą masz jakieś problemy na podłożu psychicznym?

PISAŁA: Znam wiele malzenstw ze stazem powyzej 20 lat. We wszystkich byly zdrady.

TAK I TATKO ALBO MAMUSIA MÓWIA CI.. ON /ONA JUZ MI SIE ZNUDZIŁA ALE TEN KOLEGA W PRACY TO...

DZIECI ZYJACE IDAALAMI..

i oczywiscie znacie wszystkie malzenstwa:classic_cool: naprawde przykro sie czlowiekowi robi jak czyta sie komentarzy soob tak zle doswiadczonych:classic_cool: ok zdrady zdarzaja sie czestoo...heh ale takie zlosliwe komenatrze ze jeszcze zobaczymy wypelnione jadem i nadzieja ze zycie tez komus skopie dupe pisane sa przez sooby nieszczesliwe i zakompleksione

Gość najszczesliwsza na swiecie
Ja jestem w dosc dlugim zwiazku: niedlugo 7 lat i oboje szczesliwi bez zdrady. Moi rodzice 30 lat sa razem i golym okiem widac po nich ze sie bardzo kochaja. Wystarczy, ze moja mama gdzies na dluzej wyjdzie tato juz przy telefonie bo on dlugo nie wytrzyma sam:)) Nie trzeba slow bo widac po prostu po nich samych uczucie. Mam tez paru innych znajomych co mimo dlugiego stazu sa razem, szczesliwi i zakochani. Takze ja wiem, ze mozna byc w zwiazku bez zdrad.

MOZE KTORES TAM JEST WIERNE... OT JACYS BRZYDALE ;P