Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szatynkaaaaaaaaaaaaaa

czy wysokiej dziewczynie trudniej znalezc faceta?

Polecane posty

O....wypraszam sobie:P Ja mam akurat 75D Wysokie nie mają cycków - to nawet przebija stwierdzenie z dawnego topiku na kafe: wysokie są nieporęczne (tak, tak, NIEPORĘCZNE) w łóżku i na spacerze:P

mawronka - rób jak uważasz, ale jesli on ma 172 jak Ty, to hmm jak ubiezesz obcas nawet 5cm to jestes wyższa sporo:o a jeszcze w waszym wieku to sie patrzy na takie rzeczy:P

ja swoja doga tez sobie wypraszam bo mam ponad 70E i tak szczerze mówiąc mogłabym sprzedać z dwa rozmiary:P

A co do szpilek to....sama nie wiem, jakaś taka wysoka się wtedy czuję - jak sobie dodam z 7 cm to będę przecież prawie 1,9 m. miała...

ja tez nie chodze raczej na szpilkach bo sie czuje za wysoka. mawronka no widzisz jeszcze lepiej:P nie ponad, ale 70E

A co do spostrzeżenia Deko to faktycznie, ze tez ja na to nie wpadłem. Niedziwne, że chłopak jest skrępowany, bo nawet zakładając ze on by chciał, to co koledzy i inni którzy Was będą oglądać razem powiedzą. :o:)

Gość pewnie przystojnego wysokiego
trudniej...bo super wysoka laska nie zadowoli sie byle skurduplem.

Fakt, niższych facetów wzrost onieśmiela. Mój obecny dobry kolega, powiedział mi kiedyś, że na pewnej imprezie jak się jeszcze krótko znaliśmy to nie poprosił mnie do tańca tylko dlatego, że sądził, że i tak nie będę chciała z nim tańczyć.:o

Gość eeeeeeeee
facet7 prawda nie gowno, wysdokich dziewczyn nikt nie chce nawet z tym czyms 18:49 facet7 Wysokie nie maja cyckow, sa deskami, jak aceci. Niskie dziewwczyny maja wszsytko copotrzeba i bardziej kobiece ksztalty ...Odezwał się karzeł z nibypenisem :o

Gość oj oj no prosze nie
odbierajcie pseudo facetowi7 jedynej radosci zycia ...;P

ja mam 172 i tez nosze obcasy - moze nie takie wysokie bo po prostu nie umiem w nich chodzic ale nosze i niczym sie nie przejmuje

Gość karlito
z wysokimi ni eda sie uprawiac seksu analnego

oj czyli ja z moimi 165 jestem niziutka? a zawsze myslalam ze jestem wysoka ...ale jesli ma sie zajme nizsze od siebie to w sumie mozna tak pomyslec ;) p.s.mnie podobaja wie wysokie dziewczyny :) jakem kobieta to lubie wyzsze ;)

Gość qwertyyyyy
dokładnie Jarusiu-karzełku, ano wywołują :D

Gość facet7
wysokie to nie 160 cm

Gość jdkad
ja mam 160, nie zamienilabym sie co prawda na 180, ale z +5cm by sie przydalo :)

myślę, że światowej sławy modelki sa ewidentnym przykładem czy trudno wysokiej dziewczynie znaleźć faceta ;) pozdrawiam wysokie dziewczyny, zawsze chciałam mieć więcej niż 170 :)

Gość koralik2
Nigdy nie mialam problemow z facetami mimo wzrostu(176) ale przyznaje, ze wysokie i do tego atrakcyjne kobiety wydaja sie bardziej niedostepne i przecietni, srednio pewni siebie faceci czesto nawet nie probuja "uderzyc" do takiej kobiety.

Gość gość
trudnirj, 180 plus obcasy daje 190, a takich facetów nie jest bardzo dużo