Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiabbb

kiedy przelozyc dziecko z lozeczka do normalnego lozka??

Polecane posty

Gość sylwiabbb

moj syn ma 2 latka nie chce spac w lozeczku bo bardzo sie wierci i czesto uderza w barierki i to go budzi w nocy potrafi z tego powodu wstac nawet kilkanascie razy w nocy jestem juz tym zmeczona i chcialabym go przelozyc do normalnego lozka ale zastanawiam sie czy to nie za wczesnie

Gość a jaki masz problem kasiu
Pewnie,ze nie za wczesnie ,moj ma 20 miesiecy i tez zastanawiam sie nad zmiana lozka.

Gość sylwiabbb
chodzi o to ze niewiem czy nei spadnei z lozka

Gość a jaki masz problem kasiu
Jest duzy wybor lozek dla dzieci z barierkami ,poszukaj na allegro lub ikei.

Gość dgdfgg
Martwi cię że synek obija się o szczebelki a nie zmartwi gdy spadnie z łóżka? Z tego co kojarzę, dzieciakom się to zdarza, nawet starszym a co dopiero dwulatkowi.

Ja przeniosłam małego do normalnego łóżka jak miał 2,5 roku. Ma łóżeczko z barierką kupione w Ikea i sprawdza się doskonale. Mały bardzo się wierci w nocy ale jeszcze nigdy nie spadł .

Gość sylwiabbb
oj chodzi o to ze syn obija sie o te barierki i sie budzi czestow nocy potem odsypia to za dnia potrafi spac od 4 do 6 h a pozatym ja jestem zmeczona bo wstaje w nocy do niego

Mój synek już prawie miesiąc śpi w dorosłym łóżku a ma 20miesięcy bo zaczął wychodzić z łóżeczka górą. Zrobiliśmy zabezpieczenie na części jednej długości a z drugiej strony ma ścianę. Jest tylko jeden problem z zasypianiem bo często wychodzi z łóżeczka ale na to trzeba trochę czasu.

Gość moj mial 2 i pol roku
jak przeszedł do normalnego lozeczka

Gość słodka idiotka8888
Zabezpiecz szczebelki łóżeczka poduszkami lub ochraniaczem, bo na twoim miejscu bałabym się, że synek spadnie z łóżka i to go będzie bardziej bolało. I co to za pomysł, aby dziecku dać spać w ciągu dnia 6 godz? Włącz myślenie i trochę się zastanów, czy to jest ok. Coś mi się wydaje, że chłopczyk ma jakieś koszmary,przed położeniem go spać wycisz go porządnie przed snem. Chyba ma za dużo atrakcji za dnia lub nastąpiła jakaś zmiana w życiu... Jeżeli Ci zaśnie za dnia, pozwól mu spać godzinkę na maxa.

Gość gość
Slodka idiotka8888 , powiedziala co widziala... moja corka ma 17 miesiecy i spi w normalnym lozku z barierkami, bo tez sie strasznie kreci w nocy i obijala sie o barierki... a to tylko dlatego, ze w lozeczku jest malo miejsca! Ma zabezpieczyc szczeble poduszkami?? Co to wgl za pomysl?? Zeby dziecko jeszcze mniej miejsca mialo? Zamiast naskakiwac na kogos, sama najpierw sie zastanow! Pozdrawiam

Gość gość
Mójn syn miał 2 lata i 4 miesiące. to była najwyższa pora, bo jest wysoki i wyrastal z łózeczka. moja bratanica przeniosla się do łózka mając 1,5 roku.

Gość gość
Ja dałam dzieciom duży materac do spania, na podłodze, upadki im nie straszne :)

Gość gość
ok 2 lat miały moje dzieci kiedy przeszły na zwykłe łóżko z barierką ochronną, starszy syn odkąd skończył 4 lata śpi na górnym łóżku na piętrowym a młodszy na dole, w łóżeczku dziecko 2 letnie przestaje się mieścić to jak spanie doroslego w namiociku, po prostu ciasno, nie wiem po co dłużej dziecko kisić w takim mikroskopijnym łóżeczku

Gość gość
Moj ma 17 miesiecy i powaznie rozwazam kupno normalnego lozka z barierkami. Synek kreci sie bardzo i tez obtlukuje,ochraniacz nic nie daje a pomysl z poduszkami? Gdzie on mialby spac wtedy? Jak potrafi polozyc sie w poprzek a nogi za szczebelki. Czasami sie zaplaacze w szczebelki i nie moze wyjac nozki. Lozeczko turystyczne to juz w ogole niewypal. Bo jak przejedzie noga o siatke to go wybudza szelest.