Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pamcia21

problemy z odrostami!!!

Polecane posty

Gość Pamcia21

Hej mam problem. wstydze sie wyjsc na plaze w kostjumie kapielowym ze wzgledu na nieestetycznie wygladajace odrosty wlosow lonowych z tego samego wzgledu fatalnie czuje sie w sytuacji intymnej z facetem. nie wiem co mam zrobic. powiedzcie czy faceci az tak bardzo zwracaja na to uwage. mam na tym punkcie obsesje i nie ma dnia zebym o tym nie myslala. boje sie ze facet tego nie zaakceptuje. wypowiedzcie sie prosze. Z góry dziekuje.

Gość chloppppppppppppppppppppp
to pokaz jak to wyglada na twojej cipce i od razu pokaz cycusie

Gość Pamcia21
nigdy nie probowalam ale chyba bede musiała tylko czy pozniej nie beda rosnac jeszcze dalej???

Gość chloppppppppppppppppppppp
beda.amoze ci myszke wydepilowac?

Gość Pamcia21
smiejcie sie smiejcie. dla was to nie jest problem a ja jestem zalamana. kiedy facet mi mowi ze ładna po prostu sie boje ze bedzie rozczarowany.

Gość no ale w sumie
na wosk jak wezmiesz to tez sa odrosty pozniej... ja tez mam z tym problem. jak sobie depiluje to pozniej mam odrosty, ktore za male zeby to znow depilowac depilatorem no i lipa..... czekaz az urosnie wieksze i dopiero wtedy ;p

Gość takaprawda jest ze
po kazdej depilacji ma sie odrosty czy to zyletka czy depilatorem czy woskiem... trzeba czekac zawsze od odrosnie cos zeby moc to znow wyrwac/ogolic. kazda ma odrosty.

Gość Pamcia21
ale co zrobic kiedy pojawiaja sie na nogach??? po prostu rosna za daleko

Gość ilja.
ło boze! :D musialybyscie zobaczyc moje odrosty i ogolnie moje owlosienie :D mozna sie przestraszyc na sam widok ;) ja sie tym przestalam przejmowac. kiedys spedzalo mi to sen z powiek, ale przekonalam sie, ze wartosciowi(!!!) faceci nie przejmuja sie takimi rzeczami jak pare wloskow w ta czy w tamta czy nie w takim miejscu, w jakim byc powinny. zaden mi nigdy nie zwrocil uwagi na moje odrosty i cala reszte, a widzieli mnie naprawde totalnie au naturel, zarowno wydepilowana jak i "dzien po" (depilacji) ;) tak wiec nie krepujcie sie dziewczyny, bo sie przez to tylko psychozy mozecie nabawic. jestesciw piekne, wszystko z wami ok, a mezczyzni was uwielbiaja ;) myslec pozytywnie!

Gość Pamcia21
dzieki to pocieszajace:)

Gość Pamcia21
a swoja droga psychozy to juz sie nabawiłam mam nadzieje ze mi przejdzie...

Gość Pamcia21
czy pomógłby tu jakiś dobry antywirus ?

Gość Pamcia21
co masz na mysli???