Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość c0c0chanel

SAMOCHOD OD BYLEGO CHLOPAKA...CO ZROBIC?

Polecane posty

Gość c0c0chanel

czesc, dziewczynki 🌼 mam nadzieje, ze mi poradzicie ... zaczne od poczatku: kiedy miałam 16 lat poznalam mojego chlopaka, wielka, pierwsza milosc... bylismy razem 6 lat- wzloty, upadki... ostatnio raczej sie nie dogadywalismy - niestety miedzy nami bylo co raz gorzej... cos sie wypalilo, zostalo przyzwyczajenie, jednak to chyba malo...podjelismy wspolnie deyzje o rozstaniu, bo bedac nadal razem- znienawidzilibysmy sie:( chcialam poradzic sie w takiej sprawie, otoz kiedy zrobilam prawo jazdy, mój chłopak odstapił mi swój samochod, a sam zmienił na nowy :) (jestem z biednej rodziny, i nawet moi rodzice nie maja auta)... później dostałam od niego dwuosobowe cabrio (na urodziny)... używam dwóch smochodów, ponieważ dach nie ejst metalowy, i samochod moze byc uzywany tylko w okresie wiosenno letnim... i dziewczyny co teraz? nie chce takich prezentow od bylego chlopaka...:( rozmiawiałam z nim, chcialam spłacał mu autko na raty... i tak cabrio sprzedam, bo nie bedzie mnie stac na utrzymanie dwoch autek... chcialam mu dac to auto, zeby on je sprzedal(ma z tym doswiadczenie)...powiedzial, z enie ma mowy, ze to moje prezenty, itd.. to nie sa jakies samochody za 200 tys, ale jednak... poznam nowego chlopaka, on zapyta skad mam taki samochod, powiem, że od byłego? co robić?

Gość vdasv erbhtyjhtumn
Oplułam ekran a szczena mi opadła na klawiaturę - ależ głupi tekst...

Gość zaufajmibedziedobrze
:)))))))

Gość c0c0chanel
ja miałam taki plan, że cabrio sprzedamy, pieniazki on weźmie, a to drugie bede mu splacac na raty... on mowi, ze nie ma takiej opcji, ze bylby chujem..ale mi sie tak nie wydaje...

Gość c0c0chanel
tata mowi, ze powinnam włąsnie tak zrobic, auto splacic- dam rade;) jstem zaradna dziewczyna :) ale On nie chce o tym słyszeć... martwie sie, ze może mnie to stawic w niezrecznej sytuacji, jak ja kogos poznam, albo on... na taka dziewczyne raczej sie reaguje negatywnie:( jakie jest wasze obiektywnie zdanie?

zalezy czy chłopaka stać na taki gest? dla niektorych kupienie samochodu dziewczynie, jest jak dla innych podarowanie jej kwiatka:) także przede wszystkim to weź po uwagę

Gość zaufajmibedziedobrze
taki wulgarny, eee nie przyjęłabym :))

Gość daja to bierz bija uciekaj

Gość Magicca
Takie drogie prezenty sie oddaje po rozstaniu. I masz calkowita racje, ze chcesz tak postapic. I nie ma znaczenie, czy chlopak jest bogaty, czy nie. Tu chodzi o ciebie, a nie o niego.

Gość 0o9o8jjhn
kobiety nie zwracają uwagi na samochod,nie ma co sie przywiązywac i do chłopaka i samochodu,

Gość Karolina233
Auta są normalnie zarejestrowane na Ciebie? Czy on jest popieprzony?

Gość tyhjum5yhjm
niee, mysle ze autor cchciał zmanipulować moze złodzieja..?:)

Gość ypypypypy