Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudda

facet a higiena

Polecane posty

Gość rudda

kolega nosi takie luźne spodnie z długim krokiem i trochę mu zjeżdżają z pasa i jak sie schyla to mu bokserki wystają i od pn do czw miał te same a w pt sie nie schylał przy mnie hehe Normalnie mnie zatkało

Gość a moze ma 5 par
identycznych... ale co 05 dni w tych samych porach ganiał?

Gość to normalka
porażka .... faceci to brudasy z lenistwa

faceci są czasami cholernie niehigieniczni :O ja uwielbiam się kąpać, a mojego brata to ciężko do umycia się zagonić albo nawet do zmienienia bluzy :O :P

Gość rudda
w porach był tych samych ale to juz bym przemilczała ale te gacie mnie rozwaliły dosłownie te same śmieszne miśki wystające znad pasa jak wypiął tyłek zeby coś podnieść z podłogi

Gość coco musi umrzeć
a moj facet to superczyscioch...moze byc srodek nocy a on moze byc nieprzytomny a i tak codzien sie kapie....dba o dlonie.... i naprawde ladnie pachnie :) moj ex nie byl taki czysty ...myl sie w zlewie....i raz w tygosniu sie kapal ;/

Gość rudda
ten kolega o którym piszę to wogóle nie używa dezodorantu ani perfum Też tego nie rozumiem dlaczego Rano jest zawsze wykąpany i swieży, ma czysta bluzkę, ale po południu jest zwyczajnie spocony i jeszcze tak sie śmiesznie pod koszulką ręką gmera jakby sprwdzał czy faktycznie sie mocno spocił....

Gość Mr.Maxx
powinnaś to zgłosić do przełożonego. To nie dopuszczalne!

Gość rudda
Mr jeśli już to do wykładowcy...

Gość facet7
a ja widze ze same kretyny albo idioci jak ten mario Myc sie nalezy wtedy kiedy sie jest brudnym, czestosc zalezy od potrzeby a nie jakiegos idiotycznego pomyslu ze trzeba sie profilaktycznie myc. To tak samo jak z perfumami ktorych nie tylko nie uzywa sie na codzien ale tez nie wylewa sie na siebie polowy fiolki albo nie wypryskuje polowy dezodorantu tak jakby to mial obyc dla kazdego przyjemne... nie mowiac juz ze logika wskazuje ze jak sie kazdy tak wypryska roznyni syfkami to potem razem daje to okropny odor

Gość rudda
mario czego się bulwersujesz? to tylko takie spostrzeżenia Pewnie że dla mojej miłości to może i miesiąc chodzic w tych samych skoro lubi

Gość rudda
facet nie mówie zeby nadużywac dezodorantów/ perfum ale żeby nie używać wcale...to raczej rzadkość w dzisiejszej dobie, tym bardziej ze młody przystojny chłopak nie jakiś menel

Gość facet7
ciekawe ze zwracasz na niego uwaage, pewnie ci sie podoba ale nie wiesz co zrobic to pitolisz od rzeczy, najlpeiej zrob mu loustracje przez miesiac czy aby nie ma kleksa, a jak znajdziesz to pokaz calej klasie kjego galoty... w ogole co za frajerzy chodza w bokserkach, beznadziejna sprawa

Gość kuuuurnna
juz lepszy odór perfum niz smród spoconego cielska :o

Gość facet7
mario ty pedale z madagaskaru ja nie piore ani nie susze, pierdze w te same gacie az mi sie znudzii, poza tym nie stac mnie na kupowanie gaci fajfusie

nie uwierzę, że kolo codziennie gatki pierze, bo to jego jedyna i ulubiona para :) Prędzej uwierzę, że zakłada wciąż te same nieprane

Gość rudda
mario na pewno tak nie robi bo po budzie idzie do roboty żeby sobie dorobić i wraca o 23 i wątpię zeby mu sie wtedy chciało gacie w ręku prac

Gość facet7
kuuurna jak wydajesz z siebie odor i sie nie myjesz to sie nie dziwie... w sumie zapach potu to kwestia osobnicza, podobmo chorzy na schozforenie wyczuwalnie smierdza/./ ja jakos nie mam z tym problemu, ciekawe dlaczego

Gość kuuuurnna
nie wszyscy gustują w tego typu"zapachach". Wstyd, żeby w XXI w. ludzie w autobusie, czy tramwaju wydzielali taki smród. Powinnam podejśc i powiedzieć, że mi ktoś zatruwa powietrze i wy...dolić za drzwi w trybie natychmiastowym !

Gość facet7
mario ty nieudaczniku zyciowy co sie probuje na innych odegrac za swoje niepowodzenia tobie nawet 3 razy dziennie zmiana gaci nie pomoze bo masz nasrane w glowie

Gość jeździłem dzisiaj...
Ja jestem wyjątkowym czyściochem. Biorę prysznic codziennie a czasem kilka razy dziennie - (kiedy np "robię kupę" - to myję tyłek mydłem w kabinie prysznicowej:), kiedy się ubrudzę, spocę - bo robię coś w ogródku, np koszę trawę. W każdym razie jestem czysty a czasem nawet aż mam zbyt suchą skórę od tego częstego mycia. Nie mówię już o dłoniach. Oczywiście zmieniam też codziennie a czasem nawet częściej gacie i skarpetki. Ale zawsze dziwi mnie jak kogoś oburza, że ktoś chodzi w tym samym ubraniu wierzchnim wiele dni. Ja np chodzę ze trzy tygodnie w tych samych jeansach, tym samym swetrze. Bo to się nie brudzi jeśli się myję codziennie, jeśli jestem studentem. No chyba, że jestem na jakiejś imprezie i sie bardzo spocę. Ale na imprezy nie chodzę tak często jak stereotypowy student tylko raz na parę miesięcy. Ale ja to ja. Studiuję na kierunku gdzie jest większość dziewczyn. I celowo się im przyglądałem - z nie małym zdziwieniem zauważyłem, że one też chodzą w tym samym ubraniu po wiele dni. Więc to jest chyba normalne, kiedy ktoś się myje i nie brudzi się podczas codziennych zajęć. Dezodorantu oczywiście też używam. No i co Ty na to autorko? Ty zmieniasz codziennie ubranie tak? Ja nie mam aż tylu ubrań - mam 4 pary jeansów, z 7 swetrów, z 10 t-shirtów itd:)

Gość facet7
a ja zmieniam bielizne tylko kiedy sie kapie, a robie to srednio raz na tydzien, czasem rzadziej czasem czesciej, w zaleznosci od akltywnosci i kilku innych czynnikow i mam gdzies co o mnie mysla podgladacze i inni zboczency umyslowi typu mario

Gość kuuuurnna
Tak, czy siak wszędzie czuć smród. Zwłaszcza od większości facetów. Nie myją się i tyle :o

Gość kuuuurnna
to już wiadomo skąd ten smród w autobusach, tramwajach itp.

Gość facet7
tak wiadomo od smierdzieli ktorzy zra gowno z biedaronki i gubasow ktorzy maja patologiczna przemiane materii tak ze musza te syfy wydalac przez skore

Gość facet7
mario ty malpoludzie o niewyksztalconym muzgu, swoje mondrosci stwsuj w swoim przejebanym zyciu, nieudaczniku, bezmyslny bezrefleksyjna kupo co jezdzi tramwajami ze smierdzielami, przyjemnej podrozy kacapie

Gość jeździłem dzisiaj...
Ode mnie z całą pewnością nie śmierdzi ale zmieniać bieliznę raz na tydzień? Bo nie ma potrzeby? Ja zawsze jak zdejmuję to wącham gacie i skarpetki (podobno takie wąchanie to normalna sprawa- nawet na filmach to pokazują:) ) i w każdym razie, po całym dniu zawsze gacie śmierdza trochę moczem i potem okolic intymnych - który ma specyficzny zapach, a skarpetki tez trochę śmierdzą. A co do ludzi w autobusie, to przeważnie jednak śmierdzą najbardziej najbiedniejsi, których pewnie i nie stać, i obracają się w towarzystwie, gdzie to normalne

Gość facet7
mario ty muzgojebcu posrany, odwodniony pajcu

Gość facet7
mario spadaj muzgofcu

Gość dsfdsfdsfds
wiele jadu jest u Mario, ale facet ma rację. durne tematy baby zakładają nie wiedząc dokładnie, jaka jest sytuacja.