Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sen czy jawa

zwariował??

Polecane posty

Gość sen czy jawa

zdecydowany z planami na przyszłośc roztropny uczuciowy wyrozumiały miły pomocny oddany prawdoówny odpowiedzialny uprzejmy zabawny rodzinny kochający? byliśmy razem rok i 5 miesiecy.. był dla mnie wszystkim ... pewnego wieczoru to się skonczyło..jak piorun z jasnego nieba. mówił ,że kochał .. ale przestał..i potem tylko kałmał by nie zrobić mi przykrosci rozstaliśmy sie pocałunkiem.-mówia że chce się wyszaleć ja bede czekać nadal żyje jakby to był sen straszliwy koszmar.. nie dochodzi do mnie je juz go nie ma przy mnie ja go nadal kocham. to juz 2 i pół miesiąca... rozmawiamy jak przyjaciele lecz nie moge mu patrzreć w oczy. chciałabym mu wszystko wykrzyczec w twarz ale nie moge miałabym wyrzuty sumienia mam ochote go spoliczkowac lecz nie moge za mocno go kocham nie wiem juz nic ...

Gość przestal ciebie kochac
przestal kochac, co poradzic, tak bywa

Gość sen czy jawa
to koniec ale ja chce znów żyć nie potrafie się podnieśc.. nie chce już tesknic!!! boje się ufać boje sie ufać,że kocha,że ktoś mnie pokocha niedowartościowane brzydkie kaczatko,które pewnego dnia zamieniło się w łabędzia i dostało kopa;/

Nie ma go i ... nigdy nie było, to co kochałaś, do czego tęsknisz tak bardzo to było tylko złudzenie, tak jak się tęskni do swoich marzeń, pragnień. Przykro mi... To były piękne marzenia, ale to tylko marzenia, tylko Twoje marzenia, nie ma na co czekać, te z nim w roli głównej się skonczyły, trzeba poszukać nowych, oby były bardziej prawdziwe... na dłużej, na całe życie. Tego co było nie żałuj, ciesz się wspomnieniami i nie rozpaczaj, bo to co nadejdzie, co jeszcze Ciebie czeka bedzie piękniejsze i może, aby miało szansę nadejść to stare musiało sie rozwiać.

Gość sen czy jawa
piszeee normalnie pyta co u mnie jak rodzinka się ma.. piszemy o wszystkim... gdy pytam czy myśli milczy nie odpisuje gdy pisze ze myśle odpowiada że wie..gdy mówie by mi napisał ze nie mam się łudzić i że zakończyłby te moje czekanie.. nie odpisujeeee... "Popatrz na mnie jeszcze raz, w Twoich oczach widze blask, ktory daje sile mi na samotne dni"

Gość sen czy jawa
nie skasował ani jednego zdjęcia z telefonu a miał ich mnustwo...