Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smiless

Dzięki jakim waszym atrybutom czujecie sie atrakcyjniejsze od innych kobiet?

Polecane posty

Gość smiless

No właśnie....Jakie elementy waszego ciała powodują że czujecie się ładniejsze/atrakcyjniejsze/bardziej reprezentatywne od innych kobiet???

Gość twarz figura
i ogolnie caloksztalt, choc sa kobiety ladniejsze ode mnie

Gość miskajeka
jestem szczupla i mam piekne wlosy:P

Gość a u mnie natomiast
twarz, wrost modelki i szczupła sylwetka

Gość współczuje wzrostu modelki
nie ma nic gorsza jak wielka wysoka baba

Gość a u mnie natomiast
już się znalazła zazdrośnica :-D Wiedziałam że jakaś zakompleksiona żmija się zaraz znajdzie :-D Lepiej udaj się do sklepu i kup sobie buty na obcasie niedowartościowany krótkonogi kurduplu. Zapewne tyłkiem ciągniesz po ziemi karlico:-P Jak ja lubie takie pasztety które z zazdrości plują jadem:)

Gość rtyty
wzrost - 174

Gość rtyty
a u mnie natomiast - spokojnie.. widac ze to karlica wiec pozwólmy sie jej troche wyzyc :)

nie zazdroszcze ci ty ryjąca tępą mordą po sufitach żyrafo tłumacze ci tępa krowo ze nie ma nic gorszego niz wysoka klacz - zazdroscic to mozesz ty bo nie mozesz chodzic na obcasach bo wygladasz groteskowo i ja bym sie dobiła jakbym była wysoką tępą strzała jak Ty

kurwa wiadomo że zazdroszczę .Jestem niska , nie mam prezencji, do tego mam brzydką twarz.Pozostaje mi tylko być wściekłą jak mój facet ogląda się za wysokimi atrakcyjnymi kobietami........a ja pałętam się im pod nogami....

Gość a u mnie natomiast
ja wolę być wysoka bo jak sie schyle i wypnę dupe do faceta to akurat moj otwór z kałem jest na wysokości jego wacława i wpycha mi go po same jelito a ja kwiczę jak swinia

Gość no tak ajk zwykle
kolejny niewyrośnięty kurdupel przyjechał z małego miasteczka. W końcu przeważnie tam są takie nieatrakcyjne "kaczki" z przykrótkimi nożkami, które by nie wyglądały komicznie muszą chodzić na szczudłach:-D buaahahahaha

Gość a u mnie natomiast
nadmienię iz później tego okałowanego wacława czyszczę ustami i na klęczka spokojnie dosięgam go swoim wielkim jak moj wzrost ryjem bo wszystko mam duże - wzrost, cipcie, cycki, dupe, brzuch i żuchwę

Gość a u mnie natomiast
a tak serio to nie chce juz byc taka żyrafą:( to przykre miec 190 cm i wzbudzac ogólne zainteresowanie i niechęć do wielkiej szkapy jaką jestem - nie da się ukryć:( przykro mi ze jestem taka wielka i nawet faceta nie mogę znaleźć:( przy kazdym czuje sie jak jego matka tak mi źle

Gość lolololo
każda potwora znajdzie swojego adoratora :P kaczki jak i tyczki ;D mimo wszystko cieszę się ze nie jestem kaczką :)

Gość zima dobra rada
ło matko:D mialam sie wypowiedziec ale mi sie odechcialo:o:P

Mi też się odechciało hahahha ale powiem ,że też sądzę że dziewczyny 160-170 wyglądają lepiej niż te baaaaaaardzo wysokie :)

Gość Do wspólczuje wzrostu modelki
Kobieto nie ośmieszaj się. Nie ma nic bardziej żałosnego jak ZAZDROŚĆ. Oczywiste jest że lepiej jest mieć np. gęstsze włosy niż żadkie, białe zęby niż żółte, lepiej być szczupłym niż grubym i lepiej jak kobieta jest wysoka a nie niska. To oczywiste. Faktom nie należy zaprzeczać. Nie bez powodu modelkami są kobiety wysokie a nie karły, kandydatki na miss też są wysokie, marzeniem facetów ( nie tych kurduplastych oczywiście) są wysokie długonogie kobiety. Pisząc te bzdury tylko dajesz wysokiej kobiecie satysfakcję bo "wykrzykujsz" w ten sposób swoją zazdrość i pokazujesz jak czujesz się gorsza. Zresztą nie bez powodów wymyślone zostało obuwie na obcasach-po to by kobieta mogła sie podwyższyć i wyglądać lepiej, mieć lepsze proporcję, być bardziej widoczna. To takie "okulary" dla kiepskiego wzroku. Pozdrawiam

Gość pieczątka urzędowa
Całokształt. Mam długie włosy, ubieram sie kobieco pomimo tego, że mam 10kg nadwagi. Ważę 75kg przy 168 a wyglądam na 65-68. Mam zgrabne nogi, więc myk buty na obcasie, spódnica rozkloszowana, bluzka, fajny dekolcik, korale, bransoletki, kolczyki, oczywiście wszystko z umiarem i ładnie zestawione. Delikatny i precyzyjny makijaż i wychodzę do pracy. Idę tanecznym krokiem, wiatr rozwiewa włosy. W pracy szef wodzi za mną wzrokiem, klienci uprzejmie się uśmiechają, czasem dostaję jakieś czekoaldki, kwiatki. Aż chcę się żyć. Jestem świadoma własnej kobiecości.

Gość kobiety które mają
160cm wyglądają komicznie i żałosnie. Ktoś dobrze napisal, ze niskie babsztyle to przewaznie baby z małych miast. Takie kurduple to preferuja tylko kurduplaści faceci, na których wysoka laska uwagi nawet nie zwróci. Czyli taki co ma 1,50 w kapeluszu

Gość zaciekawionaaa
moje usta:p

Gość Maggi blue
a moimi atrybutami jest: ładna twarz (duże oczy pełne usta mały zgrabny nosekP), 178cm, 59kg:)

Gość młodka kobietka
ja dumna jestem ze swojej figurki+mam miłą słodką buzię {tak mówiąc inni] jestem średniego wzrostu ale dużo bym dała by być tak z 10cm wyzsza.

Gość 170 cm 55 kg
:):) i długie nogi :)

szczupla sylwetka , duuuuuuuze oczy , dlugie i geste wlosy, ladna cera no i tyle. aaa i z wciecia w talii jestem dumna :)

'' kobiety które mają 160cm wyglądają komicznie i żałosnie'' tak to sobie właśnie tłumacz ;] i niech Ci to będzie na zdrowie ( w szczególności psychiczne) :D