Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smiless

Dzięki jakim waszym atrybutom czujecie sie atrakcyjniejsze od innych kobiet?

Polecane posty

Gość PIĘKNA/BESTIA-2in1
Jestem wysoka 175,szczupła, blond włoski i zielone oczka :). Ogólnie lubię siebie, podobam sie mężczyznom i poruszam ich zmysły. Jeżeli chodzi o moje atrybuty, to sa to: szczupłe, długie nogi, płaski brzuch, jędrne pośladki i stojące piersi. Uwielbiam siebie. Prawda jest taka, że mogę mieć każdego mężczyzne :).

Gość a ja na przykład
nie lubię w sobie niczego..

Gość zawiodlam sie
myslalam ze chodzi o artakcyjnosc raczej wewnetrzna... a tu wszystkie wypisuja ze maja ladne cycki. ehh baby. ja czuje sie lepsza od innych bo studiuje filozofie i wszystko mam w dupie

Gość energia fizyczna
Bogata i interesująca mimika twarzy oraz poczucie humoru:) I nie wiem o co chodzi z tym wzrostem, pierwszy raz słyszę, że to w ogóle może być jakiś problem...:)

Gość dotty123
Jak widac kafe nie tylko bawi, ale też uczy ;)

Gość nitka--22
-inteligencja -oczy -biust -idealna sylwetka

Gość dotty123
Wiecie co, ja mam 172 cm wzrostu, ale wolałabym być niższa. Bardzo podobają mi się niskie, drobne kobietki :)

długie nogi ładne biodra duże oczy zmysłowe usta ładny owal twarzy ładne zęby nie czuję się atrakcyjniejsza od innych kobiet

Gość jam ja
heh ładna buźka:) intenywnie niebieskie przeszywające oczy :) z tego chyba najbardziej zadowolona jestem; no i kosci policzkowe tez git:) dluga szyja duzy biust + spore wciecie w talii + bioderka ładne długie włosy zgrabne i długie nogi zadbane dłonie z długimi palcami zgrabny okrągły tyłeczek i nie wiem, dlaczego, ale podobaja mi sie moje plecy :) szczupła i zgrabna, ładnie mi się wszystko komponuje nie lubie za to swoich stop z wielkimi palcami :(

ja mam ladne piersi-duze i jedrne:) poza tym uwazam ze jestem beznadziejna,dlatego tez zawsze moje piersi staram sie podkreslic,co skutkuje tym,ze faceci gapia sie na nie,i nie widza innych wad:)

Gość zima dobra rada
karminadla, no cóż, o tym samym pomyślałam;) ale tak dla równowagi, faceci (nie wszyscy) też tu się niebywale wychwalają, a jak wychodzi szydło z worka, to tak jakby jednak byli innymi postaciami z bajki, niż im się wydaje:D

Gość lucrezia
wysoki kobiety są atrakcyjne tylko wtedy gdy są szczupłe, nie ma nic gorszego niż wysoka, gruba baba. Jak taką widzę to mam wrażenie, że jednym uderzeniem łapska może zmieść człowieka z ziemi :-) poza tym mogą mieć gorzej z facetami bo raczej ci niżsi unikają wyższych partnerek. niższe kobiety - tak do 170 mają większe możliwości w wyborze faceta, może być i z niższym i z wysokim, poza tym nawet jak przytyje to wygląda jak kobieta a nie jak kanadyjski drwal. Mam 164 i nie chciałabym ani centymetra mniej ani więcej.

Gość lucrezia
każda kobieta-czy wysoka,czy niska, czt średnia jak jest gruba to wygląda źle. Niska i zarazem gruba to taka "beczka" przelewająca się w lewo i w prawo:-D Taka kula tocząca się.......poza tym niskie kobiety mają przeważnie takie niekobiece asexualne dłonie-krótkie paluszki, mała dłoń jak u dziecka. Wogóle wszystko takie krókie jakby niedorowzwiniete

Gość gsdhadasjdgjhasd
jestem tu przez przypadek a prawda jest taka ze fajne babki nie siedza na jakis forach tylko chodza na randki nie maja czasu na internet. wiec kochana\e kolezanki pomarzyc zwsze mozna to nic nie kosztuje

Gość Do wpisu powyżej
to co tutaj robisz??? Każdy jest tutaj przez przypadek....tak jak ty zapewne........

Gość eduska
do lukrezia czy jak tam jej było....no usmiałam sie po pachy

Gość gsdhadasjdgjhasd
ja jestem facetem, czekam na moja narzeczoną z obiadkiem az róci od kosmetyczki

Gość gsdhadasjdgjhasd
*wróci

Gość nijakjnahgtujk
i wlasnie to jest najlepszy argument dla niskich zawsze jak czytam to forum,to przerosniete sie dowartosciowuja i pojezdzaja po niskich a niskie po prostu maja cielawsze zajecie niz siedzenie przed kompem mala beczka jest dla mnie mniej odpychajaca od babiego goliata

pomimo ze mam lekka nadwage to moje piersi nie sa wiszace placki czy nieksztaltne.jest to ladniutkie jedrne duze c :) az jestem dumna z nich.ponoc mam ladna twarz w sumie nie ponoc ja to wiem a przede wszystkim jak pojawi sie na niej moj duzy szczery usmiech