Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mvjhjhc

do kobiet pytanie

Polecane posty

Gość mvjhjhc

czy dziewczynom sie powinno podawac reke, np dziewczynie swojego dobrego kolegi, bo czasem nie wiem jak mam sie zachowac

Gość gosiogosio
tak. to bardzo mile. dajesz wtedy jej do zrozumienia ze traktujesz ja jak rowna sobie a nie tylko dodatek do kumpla :)

Gość i co zamierzasz
no i oczywiscie jej pierwszej podajesz reke odwrotna syt. to wiocha jak chuj:O

O...tylko nie całowanie w rękę...do nas do pracy przychodzi taki jeden, co wszystkie kobiety w rękę całuje i normalnie jak widzimy że idzie, to każda robi co może, żeby jakoś tego uniknąć.... Korzyść jest taka, że normalnie to kubki po kawie w zlewie godzinami potrafią stać, a jak on idzie to na wyścigi się do zmywania pchamy:P

Gość mvjhjhc
najpierw jej potem jemu, kurde ze tez ja sam na to nie wpadlem, przeciez to jest oczywiste logiczne i w ogole

Gość mvjhjhc
nie znam zasad savir wire, ale jesli ja bym podal tylko reke jemu a jej nie to urazilbym oboje, ale jezeli podam jej reke potem jemu to wszystko bedzie ok juz to wiem nawet nie musze sprawdzac

Gość pupa77
Są takie zasady że niby kobieta pierwsza podaje rękę, tylko sporo osób o tym nie wie, ja też nie wiedziałam. Jak byłam na studiach, to miałam w grupie prawie samych facetów. Zawsze witali się między sobą podaniem ręki, często były takie sytuacje, że stałam pośród kolegów, przychodził inny - i witał się ze wszystkimi oprócz mnie. Czułam się naprawdę nie za bardzo.. Myślałam że mnie kompletnie olewa... Sądzę, że lepiej jednak podac rękę, całowanie to przeżytek...