Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plumikk

fenoterol bez isoptinu??

Polecane posty

Gość plumikk

dziewczyny mam pytanie do tych z was, ktore braly fenoterol w ciazy...ja biore go od 5 tygodni, na poczatku troche mnie trzesło ale potem organizm sie przyzwyczaił...i mam pytanie - spróbowalam nie brac isoptinu i nie czuje roznicy, jest Ok, zadnych rewelacji typu trzesace sie rece,kolatanie serca nie zauwazylam...wiec biore fenoterol bez isoptinu..tylko nie wiem czy na dluzsza droge sobie nie zaszkodze:O

Gość plumikk
dziewczyny pomozcie:O

Gość kasia5432
ja też brałam fenoterol i na początku isoptin ale po tygodniu organizm przyzwyczaił sie do fenoterolu więc odstawiłam isoptin bo po co miałam brać tyle leków jak dobrze sie czujesz po fenku to odstaw isoptin

Gość plumikk
dzieki kasia:)

Hej ja długi czas brałam sam fenoterol, dopiero pod koniec ciązy jak tętno mio zaczęło wariować to lekarz właczył isoptin.

Gość odważne jesteście...
ja bym w życiu sama takiej decyzji nie podjęła, przecież tu chodzi o serce. Wypadałoby chyba skonsultować to z lekarzem. Owszem, brałam fenoterol bez ispotinu, ale za to brałam aspargin.

Gość frufru
Boże co za nieodpowiedzialność. lekarz zapisał CI terapię która ma pomóc i Tobie i - tak tak - Twojemu dziecku. a Ty ją sobie modyfikujesz bez konsultacji z nim, ot tak bo Ci się WYDAJE że jest OK. tyle że procesów możesz sobie nie czuć, co nie znaczy że ich nie ma... jeśli lekarz zalecił Ci taką terapię to masz TAKĄ stosować. jak Ci pozwoli przestać brać to OK, ale na własną rękę? i to jeszcze w ciązy??... obłęd :(