Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo.popularny.nick.

TYLE MAM WAM DO POWIEDZENIA !!!!!!!!

Polecane posty

To jest mój ostatni raz na kafe. Miałam tutaj bardzo popularny nick. Chce się pozegnać z paroma wartościowymi osobami, a reszcie życzyć szybkiego końca świata! Jesteście bandą idiotów kompletnych!!! Kilka pieprzonych niedorobionych gimnazajnych dupodaj i niedorobieni krótko-fiutowcy, którzy się podniecają czytając wymyślone historie na erotycznym czy pisząc o tym jak ktoś się uciaprał w gównie na ogólnym. Co się do cholery z wami dzieje ludzie?? Macie sieczkę zamiast mózgów. Nie ma tematów o jazzie, kinie francuskim czy książkach Whartona... za to jest pełno tematów gdzie jakieś idiotki każą oceniac zdjęcia swojej cipki :/ Nie mozna się poradzić bo od razu jakiś pajac każe iść się zabić. Cholerny gównirz pisze jak obrzydliwie wygląda karmiąca kobieta - z tych cycków wyszedłeś gnojku! Inny relacjonuje zabijanie kota. Daliście sie ogłupić mtv, magdonaldom i innym amerykańsko-pop-szołowym bredniom. Jeśli ludzie poza netem mają w głowach taki syf jak społeczność tutaj to naprawde chce 3 wojny światowej i niech ten pieprzony świat szlak trafi. Nie jesteście nic warci i nigdy nikim nie będziecie. Żegnam! 🖐️

Gość bede teskinic
🖐️

Gość aha tak jasne
Masz rację. Ale ja tu jeszcze trochę zostanę. Uzależniłam się przez ten prawie rok :(

Jaki to masz ten bardzo popularny nick? Bo nie wiem czy mam schizować i lamentować czy powiedzieć krzyżyk na droge :D

Gość zazdroszcze sily
zeby stad odejsc😭

Gość wituś - sprytuś
idź się wysrać

Gość zazdroszcze sily
tak sobie mysle, ze mnie tu i tak nikt nie lubi😭 to co za roznica czy bede czy nie😭 uswiadomilas moja nieswiadoama swiadomosc, ze musi podjac jakas swiadoma :O decyzje, byc alb nie byc!!!!

możecie mi wyssać łechtachę !!!

Masz rację. Ale nauczyłam się nie zwracać wiekszej uwagi na tą gimnazjalną/licealną hołotę. A na topiki typu "Czy ona jest ładna?" lub robienie loda czy seks z 9-cioma facetami czy to duzo w jakims tam wieku po prostu nie wchodzę i kręce głową z politowaniem. Aha, duzo osob jest do tego zarozumialych, oprocz tej zlosliwosci.

Gość szkoda K.....
bo wlasnie ludzie tacy jak Ty mogliby zmienic obraz kafe 🖐️

Gość bardzo.popularny.nick..
A jak mam go zmienić ? OK no to wrzucam ambitny topik. Czy zbyt szybkie wypróżnianie się działą niekorzystnie na cerę kobiety ?

Gość ma dziewcze rację
niestety :( Dajcie spokój z tymi podszywami, właśnie pomarańczowe nicki powinny zostać zlikwidowane.

:( Też bym się chcetnie uwolniła od kafeterii. Wkurzają mnie tu niektórzy strasznie, głupi, nieczuli, prości. Ostanio napisałam prośbę o porade i usłyszłam takie rzeczy że szok. Idiotyzm.

ja nie jestem prawdziwą maliną! Zahasłowałam ten nick bo obok ktoś podszywał się pod nim pisząć takie toaletowe żarciki że szok. Jeśli prawdziwa malina chce niech napisze oddam jej hasło. Poprostu nie mogłam tego czytac.

Gość hjkuij
wpadam tutaj z przerwami wiekszymi i mniejszymi od jakichs 6 lat. Czasami siedzialam codziennie caly czas, czasami mialam tygodniowe albo miesieczne przerwy i to co powiem to pewnie banal ale forum sie zmienia ...na gorsze. I nie chodzi wcale o chamskie odpowiedzi bo te byly tu zawsze, ale od razu widac, ze poziom inteligencji spadl. Jest wciaz sporo ludzi, ktorzy sa tu od wielu lat, nawet jak zmieniaja nicki to poznac po ich sposobie pisania ;) i nie ma tez juz wielu fajnych, zabawnych i inteligentnych osob. Prowokacje sa coraz slabsze a wiekszosc i tak powtarza sie co jakis czas niezmiernie od paru lat :O I wierzcie mi, tylko na takich forach (te, o2 czy na onecie) otwartych, niewymagajacych logowania i posiadania tylko jednego nicka ludzie swieca swoja glupota, malostkowoscia, kretynstwem i zjadliwoscia. Z kazdego prywatnego fora zostaliby usunieci dlatego tez tylko na takich moga dac popisy swojej glupoty.

Gość i krzyz na droge
🖐️

Gość ciekawe czy se serio poszła
???? :D

Gość
:) chyba zbyt poważnie traktowała to forum :D przecież to jest just for fun :p aby się wygadać,

Gość założe się że następnego dnia
byłaś tu spowrotem

Gość KAFETERYJNY BOT
Ja też odchodzę :( To mój ostatni dzień na kafe. Ale nie będę płakała :)