Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miaaaaaaaaaaaaa

ciąża zagrożona

Polecane posty

Gość miaaaaaaaaaaaaa

amma bóle w podbrzuszu,mdłości ,czy to mogą byc objawy zbliżającego sie porodu??a to dopiero 32 tydzień

Gość polecammmmmmm
a może to niestrawność? jak cie to niepokoi to najlepiej udać się do szpitala na ktg, w tym tygodniu nie ma co ryzykować

Gość kokojambo
polecammmmmmmmmmmmmmm jesteś genialna naprawdę!!!!!!!!! Niestrawność..... dobre!!! Ja miałam mdłości tuż przed porodem! Zaczeło się od mdłości a skończyło na wymiotach i porodówce. Nie lekceważ takich objawów!! Jak się nasilą to do szpitala. Mam jeszcze pytanko jak boli cię to podbrzusze?

Gość mamusia hurraaaaaa
zatrucie ciążowe, albo przedwczesny poród się szykuje. Ja mialam mdłości 3tyg. przed porodem - porod w terminie.

Gość bobika83
Witam. Jestem w 23 tygodniu, ciąża przebiegała prawidłowo aż do teraz, dostałam silnych skurczy, lekkich mdłości, mam biegunki. Pojechałam do szpitala na ktg, wyszło ok. Później do swojego lekarza prowadzącego, przepisał no-spe 3 razy dziennie i magnez, mam odpoczywać. Nie mogę za długo stać i chodzić bo zaczynam czuć skurcze, ból i dziwny napór w dole brzucha. Ale jestem dobrej myśli, trzeba tylko na siebie uważać.