Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

la_fin_du_monde

Co jest? Wszyscy już śpią? Myślałem, że to forum nigdy nie śpi!

Polecane posty

Gość nadia.
nie wszyscy wstają do pracy ja nie śpię, mam wolne:)

Gość nadia.
:) tak, bardzo ładne imię

Gość nadia.
nie, to nie ja to moje pseudo, na imie mam inaczej ale nadia mi sie bardzo podoba:)

Gość nadia.
Jeśli kobieta w nocy nie jęczy, to w dzień warczy dobry tekst :D i cos w tym jest. Jak kobieta jest zadowolona ze współzycia to i jest zadowolna z życia:) a jak w łóżku jest źle czy nudno czy coś... to nie jest zadowolona

Mare - niektórzy faceci takie lubią, więc.. może to będzie to "coś", co przyciagnie jakiegoś samca :classic_cool: A w ogóle kiedyś tam obiecałas mi, że wyślesz jakieś swoje zdjęcie...😴

Gość nadia.
kobietą jestes?:) myślałam że to facet taki mądry;) a długo jestes w związku z nim?? ja tez cos ostatnio trochę warczę

Gość nadia.
chyba ze jestes sama bo ja to nie...

La_fin doszłam do wniosku że seks jest przereklamowany a faceci to erotomani gawędziarze :P Aż się wszystkiego odechciewa... Ty pewnie też dużo obiecujesz a potem...:( Nadia- taki mądry facet? Zwariowałaś? :) W bajko wierzysz? :D

Gość smells like 90
:D

Gość smells like 90
a probowałaś z przedstawicielami obu płci?

Ależ ja nie twierdzę, że obiecywałeś, ogólnie sobie piszę :P Chociaż może tu tkwi twój błąd ;) Mam beznadziejny nastrój i na ciebie przy okazji trafiło, więc cierp za niewinność i ponoś zbiorową odpowiedzialność za błędy mężczyzn :P

Gość nadia.
właśnie hehehe, taki mądry facet - to niemożliwe;) ja tez jak byłam sama to chciałam faceta, no i teraz mam i tez cos nie tak ale chyba lepiej z nim niz sama. Czasem seks jest bardzo fajny a czasem totalnie beznadziejny ale tak to juz jest, raz na gorze raz na dole ;)

Gość smells like 90
może jeszcze nie trafiłaś na odpowiedniego ;) szukajcie a znajdziecie ;)

Nadia-- u mnie to wygląda tak najpierw szał i ogień, a potem to najchętniej by się uwalił wiadomo która częścią ciała do góry i niech ja się/go obsłużę. I wiecznie na takich trafiam. Wkurza mnie że to zawsze ja muszę być stroną inicjującą wszystko, wymyślająca itd. Nie mówię że nie lubię przejmować inicjatywy i że brak mi pomysłów, ale czasem bym chciała żeby ktoś zajął się mną. A już chyba mój wibrator jest bardziej kreatywny :P