Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoooooooooo

kto jest w pracy ręka do góry

Polecane posty

Gość Pisuardesa.
"Lepsze chyba to niż zionąć wódą lub pifskiem ludzikom " Chyba lepsze ,bo ludzie biora urlob ,do pozalatwiania spraw urzedowych .A tu KARTKA "dzisiaj z powodu wczorajszego pijanstwa nieczynne dowidzenia do jutra jak wytrzezwieje ,albo do pojutrza jak dzisiej poprawie klania sie wasza NAJ...BA..NA urzedniczka .

Gość Pisuardesa.
Myslalam ze tez wyroslam .ale jak zaciagne to jak "KROWA M mułu" I tak co tydzien ,TRAGEDIA.

Gość Pisuardesa.
NO a mixowalam wszystko co tylko CHATA BOGATA, JESTEM DEPPPPPP

Ja tak miałam w sb- piwka, póxniej bols, później zubrówka a skonczyło się na wiśniówce, wyobraź sobie jaka wczoraj byłam pełna zycia:D

Gość Pisuardesa.
"zubrówka a skonczyło się na wiśniówce" Jak tak czytam tez bym sie podpiola bo jusz 19 lat takich smakolykow niepilam zazdroszcze .

Gość Pisuardesa.
Tez by kefiru wypila ale tu maja tylko "KALINKE KEFIR" a to podle.

Gość Pisuardesa.
0.7 weizenkorna ????

Spoko zaczniemy od wina, przez browarki, wódeczke, na szampanie skończymy:D hahaha Takie miksy też swego czasu były trendy:classic_cool:

Gość Pisuardesa.
To wlasnie po winsku mi tak zle jak w Polsce pilam wode ta bylo wszystko RODZER.

Gość wituś-sprytuś
polecam maślankę

Gość Pisuardesa.
Dokladnie taki MIX wczoraj i przedwczoraj tankowalam (Tylko bez wodeczki a szkoda)

Gość Pisuardesa.
To zalerzy ile ludzi przyjdzie do urzedu po porade,narazie na korytarzu pusto ,ale to sie moze szybko zmienic . Mam nadzieje ze wiecej ludzikow wczoraj zamoczylo Morde i dzisiej spia "AAA kotki dwa"

Gość Pisuardesa.
Dobry bimber niejest zly

Gość HxD
ja jestem w szkole!!!!!!:)

Gość Pisuardesa.
NIE PIJ W NIEDZIELE , Fajne chaslo fajny pomysl ale jak to zrealizowac????? tak niewinnie sie zaczyna NIEDZIELA ,lezysz sobie na lezaku slonko swieci Chata wysprzatana papierosek no i winko z lodem i dodatkem wody mineralnej (Na poczatku ) potem jusz winko bez wody , zagladasz do lodowki a tam a i zimne pifko sie do ciebie smjej a i buteleczka cala babelkow cie zaprasza ,no i jak tu ????

Gość Naj...bany
a ja mam kaca i morde jak lej po babie

Gość Pisuardesa.
a ja mam kaca i morde jak lej po babie i jeszcze robia mi sie spiecia w oczach. UMIERAM

Gość Pisuardesa.
Puscilam PAWIA troche mi lepiej.

Gość Salamandra plamista
"Pisuardesa. Ja mam jeszcze FAZE ,sama niweiem jak dojechalam samochodem do pracy ? chce mi sie wymiotywac i mam wrarzenie zw wszyscy patrza na mnie i wiedza ze wczoraj sie naje...am " - Pięknie :p Pięknie :( Pięknie :classic_cool: Widzę, że z Ciebie to kwintesencja odpowiedzialności - naj...na, jak bąk, ale do pracy pojechała AUTEM :( SZOK Ciekawe ile promili we krwi miałaś :p MASAKRA

Gość Pisuardesa.
Salamandra co za szok ? Jeszcze musze tym autem na chate jechac ,a promili to mam napewno do H...ja i nazad.

Gość Salamandra plamista
Pójdziesz za kratki :p jak Cię dorwą :p

Gość Pisuardesa.
Salamandra ,Ale jak mnie dorwiesz???? Ja jestem jusz w domku i po drodze kupilam se 2 butelki z bombelkami czego i tobie zycze!!!!! (Tylko prosze niekrytykowac mojej ortografi bo niepotrafie za dobrze po Polsku pisac i te skakanie na Gooogel czy dobrze napßisalam to mi idzie po jajach) Pozdrawiam Pisuardesa

Gość Salamandra plamista
Ależ moja kochana wcale nie mam zamiaru Cię "dorywać" - sama kiedyś wpadniesz w niebieskie łapeczki :p Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka ;-)