Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julia...24

Dziewczyna na motorze.

Polecane posty

Gość julia...24

Witam Was, mam pytanie co myslicie o dziewczynach , które jezdza na motorach, crosach, kładach, dla rozrywki dlatego że je to pociąga, ja sróbowałam kilka razy teraz jestem w trakcie kupna-niewiem jeszcze czy narazie mniejszy cros czy kłada... ale napewno coś... Czy ktoraś moze tez tak ma?

Gość dawczyni organów
to dobrowolna dawczyni organów dobrze, że takie są, pomogą wielu chorym

Gość edgjn
Jasne,ze sa dziewczyny ktore to pociaga...Mnie zajebiscie rajcuja zarowno crossy,quady,choppery czy scigacze...a niektore szsówki tez sa nieczego sobie...:-D Nie martw sie,nie jestes jedyna :-D

Gość julia...24
nie nie, ja zdaje sobie sprawę że jest ryzyko, ale ja jezdze po terenie nie drogach, nie wyczynowo... ale bardzo mi sie to podoba

Gość edgjn
eee tam zaraz dawczyni organow....Wystarczy zdrowy rozsadek.To,ze na liczniku jest 300 km nie znaczy,ze mam tak jezdzic po ulicach....Wszystko mozna byle z umiarem i swiadomoscia!!!Taka prawda

Gość julia...24
jezdziłam w towarzystwie znanym , kulturalnych więc ladaco wybacz... te słowa... ale mógłbys czasem sie powstrzymac

Gość julia...24
znanych mi o to chodziło mi

Gość edgjn
i w ogole fajny poglad....to,ze dziewczyna lubi motory nie znaczy od razu ,ze sie rozpija ...no ludzie bez przesady....Gdzie wy sie wychowujecie???

Gość julia...24
LADACO-jeżeli ty w takim towarzystwie się obracasz to współczuje ci... bo skad niby masz takie doswiadczenie

Gość edgjn
julia 24...nie przejmuj sie niektorymi osobami na takich forach.Pelno prowokatorow...Wiadomo,ze najlatwiej anonimowo krytykowac badz obrazac....

Gość julia...24
edgjn dziękuję za Twoje wypowiedzi:) masz rację potrafią tylko krytykowac,

Gość julia...24
ale ja jestem poukładana kobietą -i nie mam w głowie siana-a ze mam takie zainteresownie no coz..., tez nieraz byłam na takim rajdzie i akurat to towarzystwo z którym bym jezdziła-nie ćpa ...wiec daruj sobie...

Gość edgjn
Matko kochana!!!!!!A gdzie jest napisane,ze sympatia do motorow rowna sie sympatii do alkoholu czy trawy???Wychodzi na to,ze juz pojezdzic sobie dla rozrywki nie mozna bez zadnych dodatkow???To tak samo jakbym ja krytykowala skoczkow bungee,bo kilka razy osoby korzystajace z podobnej rozrywki widzialam pijane badz cos w tym rodzaju....Nieładnie tak uogólniac.

Gość edgjn
Tylko raczej to nie o szczescie chodzi,bo znajomych mozna sobie wybrac.Nikt mnie przeciez do konkretnego towarzystwa nie zmusi.Dlatego to wszystko nie jest naprawde żelazna zasada....Mozna miec przednia zabawe na motorach jednak bez "zjawisk"

Gość julia...24
czyli masz dobre wspomnienia... więc nie rozumiem dlaczego tak piszesz.... każdy ma jakies zaineterowania...

Gość edgjn
Wlasnie...jesli ktos woli ostrzej to jego prawo i jego wybor,dlatego to jest uogolnianie w pewnym stopniu,bo to nie ja powiedzialam,ze dziewczyny na motorach sie upijaja na imprezach i robia laske za hot-doga.Ale spoko jak dla mnie.Kazdy robi co mu sie podoba a nie co mysla inni....:-)

Gość julia...24
dokładnie towarzysto to praktycznie sami dobzi znajomi...

Gość julia...24
ladaco wiesz nawet przez mysl mi to nie przeszło ze ktos moze tak odbierac ten sport jak ty... cpanie, jaranie, jazda...itp.... ja zupełnie inaczej odbiera to podziwiam tych wszystkich młodych ludzi ze mają takie zainteresownie... mnie to tez zaczęło bardzo kręcic ...takie podniecenie...nie da sie tego opisac

Gość julia...24
. Jazda na motocyklu i kładzie to ogromna frajda, więc nie widzę powodu by z tego rezygnować. Fakt jak powiedziałam to rodzicom wysmiali mnie , każdy mnie uwarzał za bardziej taką delikatną kobietkę a tu takie cos...:)Wiele dziewczyn wydaje ogromnie pieniądze w salonach piękności, a tu służy naturalna błotna maseczka spod kół crossówki!" hihi:)

Gość julia...24
fakt czasy się zmieniły:)

Gość julia...24
ladaco ... ale wydaje mi się ze dziewczyny sie tez zmieniły wiec juz tak dobrze nie ma..:classic_cool:

Gość julia...24
wtedy tylko woziłeś je na motorze ,teraz nie potrzebuja jezdzcy tylko same smigają:classic_cool:

Gość eheheehhe
britnej a ty umiesz juz jezdzic??

Gość julia...24
awe1 i jak wspominasz te czasy?:)

Julia -- super .Motor to wolność , wiatr we wlosach u duuuuuuuuużo męskich spojrzeń ;) Sądzę ,że obecnie dziewczyna na motorze nie jest niczym nadzwyczajnym ,więc ciesz się jazdą :) Ladaco ---ok .Jedziemy ,ale bez jointów :)