Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edz

materiały do ksiązki - jak nas rozumieć

Polecane posty

Gość edz

witam zbieram materiały do książki. chciałabym napisać coś w rodzaju poradnika dla małżeństw i związków które trwają od jakiegoś czasu i doszły do punktu w którym coś jest nie tak jak powinno ostatnio kupiłam mężowi kilka takich książek, żeby miał "instrukcje obsługi", ale jak potem zaczęłam je sama czytać to .... aż strach jakie tam głupoty były - oczywiście większość z tych poradników pisali faceci i próbowali tłumaczyć innym facetom "jak zrozumieć kobietę' dlatego postanowiłam sama stworzyć taką "instrukcję dla facetów jak mają nas rozumieć' zbieram teraz materiały. i chciałabym od was pomocy. chodzi mi o znaczenie różnych słów które towarzyszą związkowi . np " rocznica ślubu ( związku)" - co dla ciebie znaczy? ( może być sama twoja definicja, może być wzbogacona o to co jest mile widziane w takim dniu a czego robić wg ciebie nie wolno) fajnie jakby niektóre z definicji były wzbogacone własnymi doświadczeniami będę Wam wdzięczna za wszelką pomoc - na którą oczekuję pod adresem: kkc-kasia@o2.pl

instrukcję dla facetów jak mają nas rozumieć' dostała bys wtedy nagrode NOBLA w dziedzinie "cuda świata" :P