Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Świderek

Ona to uwielbia...

Polecane posty

...gdy siedzę za nią, obydwoje nadzy, gdy powoli czuje mój język później wilgotne usta ślizgające się po karku, plecach - koniecznie bez żadnego wtedy dotyku, gdy jej ciało zaczyna drżeć moje dłonie otwarte dotykają jej już sterczących brodawek masując najdelikatniej ruchami kolistymi. Po kilku minutach rozpalona do czerwoności pragnie tylko jednego poczuć mnie w sobie. UUUUchhhh

Gość brunetkaagata
i sen się skonczył...:P

...no i dalej to już coraz ostrzej, gwałtowniej, nic nas wtedy nie powstrzyma, a ona sapie, jęczy i szepcze mi do ucha mocniej, pchaj się, rżnij mnie swym twardym kutasem, mocniej...

a nie moze byc ona w takiej fajnej seksownej bieliznie?:)

wybacz zupełnie naga kobieta jakoś mało erotyczna sie zdaje ;)

Gość mikki mouse
tylko po chooj nam to piszesz????????????

...tak często jest, pończocy i koronkowa prześwitująca haleczka, której ramiączko norycznie zsuwa się odsłaniając falująca pierś. podnieca ją uczucie naprężającego się penisa, który dotyka jej pupy i pleców, nie może go dotknąć ale czuje coraz twardszy i wiekszy

...tak często jest, pończochy i koronkowa prześwitująca haleczka, której ramiączko notorycznie zsuwa się odsłaniając falująca pierś. podnieca ją uczucie naprężającego się penisa, który dotyka jej pupy i pleców, nie może go dotknąć, ale czuje, że staje się coraz twardszy i większy.

Fantazje to ja mam inne, a to czysta przyjemność dla mnie i dla niej, smaka wam chciałem narobić. Damian - nie znam, a powinienem?

zdecydowanie dobrze :) wole,zeby nie pisal takich tesktow na babskim forum...poza tym ja tu przesiaduje i nie chce,zeby czytal to co pisze,bo sie po niektorych historiach moze domyslic,ze to ja :)

... no tak z dwojga to chyba lepiej , że Ty tutaj piszesz, niż on. Za to u mnie to z dwojga ona tu raczej nie zaglądnie