Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sol i pieprz

Czy ja zwariowalam?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość sol i pieprz

Mam 28 lat od 6 lat jestem szczesliwa mezatka:)Moj maz ma brata ktory jest od niego mlodszy o 5 lat czyli obecnie ma 25 lat.Zawsze traktowalam szwagra jak mlodszego brata ktorego nigdy nie mialam.Mamy bardzo dobry kontakt , czesto radzil sie w sprawach sercowych.Swego czasu dziewczyny zmienial jak rekawiczki ale od 2 lat ma stala dziewczyne:) W miniony weekend byla organizowana impreza rodzinna i nie wiem czy zwariowalam ale podczas tej imprezy zauwazylam ze Tomek(szwagier) uwaznie mi sie przyglada, zagaduje, wodzi wzrokiem itp.Stal sie dziwnie milczacy w stosunku do mnie, odpowiada polslowkami i tylko ukradkowo zerka. Wczoraj gdy odejzdzalismy patrzyl sie na mnie tak jakbym miala najnowsza gre ktora on bardzo chce.Nie jestem niesmiala osoba ale przyznam ze zachowanie szwagra mnie troche oniesmiela i zastanawia. Wieczorem napisal mi sms z zapytaniem o sprawe na ktora zna dobrze odpowiedz i mysle ze to byl tylko pretekst.....Nie wiem jak to wszysto sobie tlumaczyc?

Gość sol i pieprz
up

Gość likto
olej to i zyj dalej Po co ci pakowac sie w bagno:(

Gość sol i pieprz
Wlasnie tez tak mysle aby to zignorowac...moj maz jest iloscia mojego zycia i to sie nie zmieni...tylko nie chcialabym aby moje kontakty z Tomkiem ulegly pogorszeniu bo wkoncu to rodzina zauwazy i zaczna drazyc dlaczego.

Gość sol i pieprz
julia...24 - podpuszcza aby sprawdzic jaka jestem?Wszystko mozliwe ze cos sobie ubzdural i teraz chce to zrealizowac.Tylko to jakies takie niepodobne do niego by bylo.

Gość sol i pieprz
jest tutaj kto??????

nie wiesz co robic??? wyraznie daj mu do zrozumienia ze go zlewasz

Gość kooobra
cos sobie ubzdural niestety I troche tez cie podpuszcza Moze z nudow Tak czy siak nie reaguj i zachowuj sie zwyczajnie bo inaczej wpedzi cie w jakis kanal I ty najwiecej na tym stracisz A poco ci to jak kochasz meza?

Gość sol i pieprz
Jasne ze kocham:)I nie mam zamiaru sie w nic pakowac bo jak juz pisalam szwagra traktuje jak mlodszego brata tylko mnie nurtuje to co mu sie tak nagle stalo i nie chcialabym aby nasze relacje ulegly zmianie bo zawsze bylo fajnie spotkac sie z nim czy z jego dziewczyna.Pozatym moj maz ma z bratem ostatnio baaardzo dobre relacje i nie chcialabym aby cos sie popsulo. Jestem z tych co ie wszystkim przejmuja i chca aby bylo ok.

Gość kooobra
wiec traktuj go tak jak zawsze Albo najwyzej zapytaj-cos ty jakis taki dziwny?:)

Gość sol i pieprz
Nie pytala nie bede bo wtedy wyjdzie na to ze cos zauwazylam i moze on to bedzie ciagnal dalej..a tak udam ze nic nie wiedze i bede dazyla do tego aby bylo tak jak kiedys.Wlasnie mi napisal smsm czy pojechalabym z nim jutro do sasiedniego miasta bo musi cos zalatwic a samemu nudno tak caly dzien biegac a wie ze ja mam urlop teraz i pewnie tez sie nudze.;//

Gość likto
to napisz ze sie nie nudzisz bo tez masz cos do roboty albo juz sie umowilas z psiapsiola:)

Gość ignorowanie go może
mu sie spodobac im bedziesz bardziej niedostepna tym on bardziej bedzie sie zblizał faceci lubia zdobywac chodzi o to aby gonic króliczka a nie go złapać

Gość likto
a moze on ci sie podoba?

Gość biba.
tez mysle ze cos cie ciagnie do niego...

Gość biba.
wiec moze pojedz z nim to sie przekonasz..

Gość sol i pieprz
Nie, absolutnie mnie nic nie ciagnie do niego poza czyta sympatia ale taka jaka darzy sie brata , przyjaciela a nie ako mezczyzne..Nie pojade z nim bo nigdy tego nie robilam wiec dlaczego akurat teraz to mialo by sie zmienic prawda? Bede go ignorowala i zyla tak jak dotychczas:)Mysle ze to chwilowe i za jakis czas bedzie juz tak ak zawsze:)

Kobieto- masz meza , jestes szczesliwa , masz rozum ? Zepsuc jest latwiej niz naprawic , zastanow sie czy warto sie zastanwiac nad szfagrem meza , i pakowac sie w smierdzaca kupe ;/ Po co ci te problemy, zajmi sie czyms innym . Postaraj sie nei zwracac uwagi na jego podstepne zachowania , a jak cos bedzie trzba to konkretnie uswiadom go , zeby raczki mial przy sobie i zajal sie swoja kobieta !!!

Gość Krejzolka na maxa
Będziesz ignorowac go i wtedy Ci ulży? Pogadaj z nim... zapytaj czy coś jest nie tak itp... Jeśli Cię to tak nurtuje to pogadaja, ale uważaj aby się w nic nie pakowac

Gość pieprz i sol
Wlasnie nie chce poruszac z nim tego tematu bo boje sie ze cos namieszam a tak udam Greka i bede zachowywala sie tak jakbym nic nie zauwazyla:) Nie chce sie jak piszecie pakowac w zadne bagno bo mam szczesliwe i poukladane zycie ze swoim mezem i jeszcze nie bylo takiego dnia abym pomyslala o innym mezczyznie:)A napisalam tutaj ten temat bo problem jest w tym ze szwagier zachowuje sie dziwnie i nie chcialabym aby nasze relacje ktpore dotychczas byly wzorowe ulegly zmianie/ pogorszeniu:(Nie wiem ale chyba ignorowanie z mojej strony i zachowanie jak dotychczas bedzie najlepszym rozwiazaniem:) Nie chce rozmawiac bo boje sie ze jak sie przyznam ze cos zauwazylam i porusze z nim ten temat to moze byc gorzej itp.

Nie wogule nie zwariowałaś. Moim zdaniem wszystkie panie które udzielają ci tych wspaniałych rad są po części hipokrytkami. Jestesmy dorośli, każdy czsem ma jakies ukryte pragnienia, których oczywiście nie należy realizowac. uważam ze szwagier musi ci sie choc troche podobac, nawet jesli nie dopuszczasz tego do świadomości inaczej nie zwróciłabyś uwagi na takie detale. moze jemu rzeczywiscie tez sie podobasz ale w jego wieku zauroczenie starszą kobietą w dodatku niedostępną jest naturalne. dobrze radzą masz męża nie mozna dopuścic sie zdrady a szczególnie z jego bratem ale nikt nie zabroni nam miec fantazji nasi mężowie też napewno takie mają i to jest naturalne. sama kiedyś przez długi czas fantazjowałam w snach o swoim 10 lat młodszym szwagrze, co nie znaczy że chciałam go uwieść, zdradzić męża czy że męża nie kocham. jestesmy tylko ludźmi a dewotki które najgłośniej krzyczą mają pewnie najbardziej zbereźne myśli.