Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednazdziwiona

Czy to mozliwe?

Polecane posty

Gość takajednazdziwiona

Ze facet podchodzi do znajomosci na samym poczatku z dystansem (gdy jeszcze do niczego nie doszlo), a po jakims czse zaczyna o niej myslec powanznie? Wczesniej sie nie znalismy, poznalismy sie, od razu bylo spotkanie bardzo udane, potem tylko luzny kontakt, az w koncu wybralismy sie razem na impreze i po niej on zaczal sie starac, zabiegac i byc uwazny. Dodam, ze ja nie szukalam z nim kontaktu, nie robilam nawet foch jak mnie tak troche olal, po prostu mialam nastawienie "chcesz to fajnie, nie chcesz to tez spoko. Teraz jestem troche zdezorientowana bo zawsze sadzilam, ze faceci od poczytku wiedza, w jakim stopniu sa zainteresowani.

czy to dziwne ze ktos chce najpierw poznac a pozniej zaangazowac sie ewnetualnie ? mysle ze to normalne i prawidłowe

Gość takajednazdziwiona
nie no wiadomo, chodzi o to ze byly takie przeboje ze niby mielismy sie spotkac a on nie dal znaku zycia albo sie odezwal bardzo pozno jak ja juz poszlam gdzie indziej. No to ja myslalam ze wszystko jasne, ze nie jest specialnie zainteresowany a tu nagle taka odmiana.

Gość fiku maks
a na tej imprezie jak sie bawiliscie? moze wtedy po prostu zaiskrzylo?:)

Gość takajednazdziwiona
trudno powiedziec, on byl przymulony alkoholem a ja duzo gadalam z innymi znajomymi, wlasnie ze nie bawilismy sie wtedy razem jakos super, choc zle tez nie bylo ale w zyciu bym nie pomyslala ze akurat po tym bedzie taki zwrot akcji...