Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolettaaa26

jak złapać faceta na..

Polecane posty

Gość wiolettaaa26

No właśnie dziwnie to zabrzmi bo mam wspaniałego faceta od 2 lat i chciałam go sobie zatrzymać dla siebie. Mówi ze o ślubie pomyśli dopiero po 30stce a teaz ma 28lat..heh jeszcze mi go któraś odbije. Mam dwa wyjścia 1. czekać 2 dziecko. Jak to zrobić zeby wpaść? Pomyśśleć ze kiedyś to sie modliłam o każdy okres a teraz zupełnie odwrotnie. warunki na założenie rodzinki mielibyśmy bardzo dobre, oboje pracujemy i mielibyśmy osobne mieszkanie które to tylko trzeba wyremontować, narazie stoi puste.

Gość może śmierdzisz jednak

Gość Patrycja 2 D
czekaj, ja tez duzo razy myslalam ze wpasc, bo moj facet mowil po 30 po 30 moze sie ochajtamy, bylam juz nawet kilka razy zdecydowana ale w ostatniej chli stwierdzilam ze jak bym byla na jego miejscu to nie chciala bym zeby ktos mnie wrobil a z drugiej strony chce zby to byla jego swiadoma decyzja ze mnie kocha i chce miec ze mna dzieci... i co sie okazlo... ze sie oswiadczyl 3 miesiace pozniej :P i 4 lata wczesniej ;)

Gość myślę że to łatwe
wystarczy tylko być z natury skurwionym suczydłem i posiadać umiejętność traktowania dziecka jako przedmiotu i wytrycha na załatwienie swoich interesów

Gość wiolettaaa26
Nie przesadzajcie. Wiele razy pytałam się go co by zrobił jakbyśmy wpadli to wzrusza ramionami, uśmiecha sie i mówi że nie wie. Cieżko z niego cos wydusić w tym temacie ale mówił ze tragedji napewno by nie było w razie wpadki i że jego matka nie długo idzie na przedwczesną emeryturę to miałby kto się zająć dzieckiem w razie czego. Jedyny problem to chyba jest taki że boi się podjąć decyzje.

Gość wiolettaaa26
Ładne rzeczy, właśnie siedze u niego na kompie i wniosek jest taki, że on o wszystkim wiedział, ze chce go przechytrzyć :) posprawdzał sobie, że celowo opóźniałam sobie cylk i nawet słowem tego nie skomentował. Od pół roku jedyną metodą antykoncepcyjną jaka stosujemy to jest ta najbardziej zawodna czyli kalendarzyk.