Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozdziobią was

Najbardziej wzruszające piosenki

Polecane posty

Co chcesz tym pokażąc co patriotyzm, czy jaki jesteś cool?! Wzruszające?! A co Ty kurwa możesz wiedziec o wojnie - przezyłeś to?! Najbardziej wkurwia mie taka krutkowzrocznośc i udowadnianie publicznie jaki to ja jestem cool:/;/:/ Masz wzruszajaca piosenkę:

Gość Rozdziobią was
Ciesze się.

To leciało jakoś tak: "Pocałuj mnie w dupe i jak gówno poczuj się, bo ze wszystkich ja dzisiaj pierrdole Cie, teraz uwijam się i robie to co chce, mam zajebista kobiete, reszta pierrdoli mnie" joł joł joł :classic_cool:🖐️

Gość Rozdziobią was
Rzeczywiście, to potężny wstrząs, musi zaważył ten tekst na życiu nie małej liczby inteligentnych osób.

Rozdziobią - bo taka jest rzeczywistość taka w jakiej żyjemy a nie wojny i romantyczne pierdoły - prędzej przezyjesz to co napisał zygmunt niż arie o obozach i wojakach...

I zcy Ci się to kurwa podoba czy nie - żyjesz w XXi wieku a nie 1941 czy innym 1830:P

Gość Rozdziobią was
A ty co sie tak rzucasz, widze poruszylo cie to ogromnie. Ja sie pytam co was wzrusza. Ciebie np. moze wzruszac tylko kamien rzucony w twoja glowe a pozostalych co innego.

Gość Rozdziobią was
No, no. Widze ze jestes twardzielem Vampire.

nie jestem twardzielem - spójrz sobie na moją stopke tam masz piosenke o mnie - mam połowe duszy romantyka a połowę skurwiela, dziś bardziej ta druga na mnie oddziałowuje... Zreszta temat mnie zaintrygował bo rzadku takie topiki sie pojawiają na kafe... poprostu czasem nóż mi się otwiera jak ktoś chce pokazac jaki to nie on... ale żeby było zabawniej to czasem tez tak postępuję...

ale szczerze mówiąc po tytule topiku spodziewałem się jakiejś ckliwej piosenki o miłości czy coś w tym stylu a Ty wyskoczyłeś z wojakami:P

Gość Rozdziobią was
Wątpie. Jesteś dziecinny Vampire, miotają tobą przeciwności. To jeszcze nie jesst najgorsze. Gorsze jest że nie wiesz co wybrać i trwasz w zawieszeniu. Ciekawe jak długo wytrzymasz. Bo właśnie widzę że już powoli nie dajesz rady.

ale Ci napiszę ze jakbyś wyskoczył z "za 3 maj, jest takie miejsce taki kraj" to bym sie jeszcze bardziej poirytował...

Gość Rozdziobią was
Mnie to wzrusza właśnie. Może innych wzrusza co innego, mnie śmieszą ckliwe pioseneczki a la Piasek Piaseczny. Ale ludzie mają różną wrażliwość.

w zawieszeniu - to racja, cóż z tym zem dziecinny nie będę ukrywał tego... Co wybiorę pewnie nic tak sobie pozostanę, i w zalezności od dnia będę jaki będę... zresztą zcas pokaże

Gość Rozdziobią was
Uważaj tylko bo w końcu mięśnie osłabną i upadniesz...

Rozdziobią - dobrze ze Cię to wzrusza tylko zcemu tak publicznie tym sie afiszujesz co? Mnie też rusza wiele piosenek ale jakoś nigdy nie wpadłem na taki genialny pomysł aby zakładac temacik an forum raczej wyluzowanym... heh założę temat o "nad pięknym modrym dunajem "strausa i co - drugim creamem mnie nazwą:P

Gość Rozdziobią was
Bo to forum o ŻYCIU UCZUCIOWYM? Wiesz co to poezja?

Gość Rozdziobią was
jacys kastraci ci twoi twardziele, takie cienkie glosiki

To są ludzie którzy mimo wrażliwej duszy żyliw swoich zcasach nie uciekali w przeszłość i się nie rozczulali jak Ty tylko własnymi rękoma słowami tworzyli historię - coś miałki jesteś rozdziobia skoro nie kojarzysz słów Kaczmarskiego:P

Gość Rozdziobią was
napisalem juz o tym, chodzilo raczej o uczucia, ale moze masz troche racji, ale tylko troche, bo myisz odwage z brawura ktora najpewniej konczy sie bezsensu