Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyxx

Jak to jest z tymi po porodzie ???

Polecane posty

Gość xyxx

dziewczyny mam do Was pytanie : Jestem 9 miesięcy po porodzie. Pierwszy okres dostałam po 5 misiącach. Do tej pory miałam 4 miesiączki i do tego bardzo nieregularne; co 30-45 dni. Czy to jest normalne czy raczej powinnam wybrac się do gina i poprosić o tabletki na wyregulowanie (juz nie karmię piersia ). Mimo stosowania zabezpieczenia - prezerwatyw- ciąglę stresuję się, że jedank zaszłam w następną ciąże. Teraz osatni okres miałam 16 kwietnia i od tamtej pory już zrobiłam 2 testy.Ciągle pobolewa mnie delikatnie brzuch ale oprócz tego ,żadnych innych objawów...

Gość xyxx
W temacie miało być : Jak to jest z tymi okresami po porodzie

Gość Ja rowniez jestem
9 miesiecy po porodzie. Od paru miesiecy mam okres ale rowniez bardzo nieregularny. Przed ciaza mialam idealnie regularne miesiaczki a teraz rowniez mam duzo dluzsze odstepy. Chyba tak to jest po porodzie powinno sie unormowac w ciagu roku.

Gość xyxx
Ślicznie dziękuję za odpowiedź. No właśnie ja przed ciążą też miałam bardzo regularne cykle 28-29 dni a teraz klapa. Ehhh może faktycznie powinnam się trochę uzbroic w cierpliwość i przestać wpadać w paranoję przy każdym opóźnieniu ;)